Şimdi Ara

Geçirdiğim en kötü 2 haftanın ardından bana aniden hediye gelen elektro bateri kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta önce sevgilim kayboldu ve bir daha haberini alamadım,ev adresini ve tanıdığı hic kimseyi bilmiyordum ve ulasamadim.Telefonu kapalı,hesaplarına da girmiyordu,gerçekten uğraşmak istemedim cunku son mesajında 1-2 saat sonra aciklayacagini soyledi (2 gun ortadan kaybolmustu 2 hafta once) ve bir daha da dönmedi.Cok gecmeden amfim patladı ve masrafı amfinin 0 fiyatıyla neredeyse aynıya mal oldugunu ogrendigimde onu da gectim.Son bir buçuk haftadır toplam 20 saatlik uyku ile duruyorum.Tek dostum veya arkadasim kalmadi ve hepsi bugun ile birlikte toplam 2 haftalik surecte oldu.Dün babam aradı ve bana elektro baterinin nasıl bir sey oldugunu sordu,herhalde arkadaslarindan birinin oglu veya kizi baslayacak diye dusundum,pek bir bilgimin olmadigini soyledim.2 saat sonra bir daha arayip benim calip calamayacagimi sordu,gitara benzemez ama ogrenebilirim dedim.Doktor bir arkadasinin oglu sanırım calmayi birakmis ve babama vermis setini,babam da bana verecekmis.B*k gibi gecen 2 haftadan sonra bu gercekten ilac gibi geldi.Iftardan sonra getirdi ve internetten kullanım kılavuzu bulup kurdum.

    Medeli DD502J diye geciyor set.Ayrica Roland cube gx10 amfiyi de yaninda verdi abi sagolsun.Kablolar vesaire her sey tam.Baterist forumdaslar bana ogrenebilecegim (yabanci veya Türk farketmez) kaynaklar onerebilir mi?Simdiden tesekkurler .



    Geçirdiğim en kötü 2 haftanın ardından bana aniden hediye gelen elektro bateri kiti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sanal sevgili işi hep yaş geliyor bana çevrede çok psikopati hastası var. en son sevgilim senden artık sıkıldım bana ulaşmaya çalışma yazıp engellemişti. sonuç olarak geleceğim nokta daha başıma iyi şey gelmedi. belki ileride hayat güzel bir noktaya çıkarır beni
  • Sevgilin neden kayboldu aranizda problemo mu vardi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

    Sanal sevgili işi hep yaş geliyor bana çevrede çok psikopati hastası var. en son sevgilim senden artık sıkıldım bana ulaşmaya çalışma yazıp engellemişti. sonuç olarak geleceğim nokta daha başıma iyi şey gelmedi. belki ileride hayat güzel bir noktaya çıkarır beni
    Umarım daha iyi yerlere cikarsiniz hocam.

    @Kanatlandırmayan_Redbull

    Hayir,tartisma bile olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüz yüze görüşüyordunuz değil mi ? Yukarıdakinin dediği gibi sanal manalsa zaten hiç sevgili olmamışsınız. Ne kadar süre birlikteydiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Hocam yuz yuze gorusuyorduk ancak pek uzun sure birlikte degildik.Bu arada galiba konuyu saptırmak benim hatam galiba ama bateri icin yardim istemistim (yanlis anlamayin burasi konu disi tabii ki isteyen istedigini der ve karisamam,uzerinize alinmayin).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.