Şimdi Ara

GEÇMEYEN DENGESİZLİK,KULAK ÇINLAMASI IZDIRAP DOLU GÜNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle rabbim bütün hastalara şifa vermesi dileği ile başlıyorum .
    Bundan 7 ay önce başlayan başımda dengesizlik sol kulak çınlaması ve sitrese bağlı biraz tansiyon artışı meydana geldi.
    iki beyinci,3 nörolok,2 dahiliye, iki kulakçı 2 göz hastalıkları 1 kardiyolog (başlarda sol gözümde karıncalanma ve bulanık görme oluyordu) ve masörler ile bu zamana kadar geldi bazen başım patlayacak gibi ağrı şeklinde deyil ama beni ense kökümden yukarı acayip dengesiz resmen hayat zindan oldu şuanda doktorlar çok az miktarda boyun fıtığı ve kireçlenme olduğunu bu derece etkilemeyeceğini söylüyor şimdi arkadaşalar Allah rızası için bunun bir tedavi yöntemi varmıdır? bilenler yardımcı olsun başka forumlarda buna benzer uzun vadeli rahatsızlıklar yaşayanlar olmuş ama çözüm bulabildiler mi bilmiyorum. rabbimden sabır dilemekten başka çarem kalmadı...!



  • yokmu bunun bi çaresi Allah rızası için yardım edecdek
  • Kardeşim geçmiş olsun. Çene bozuklukları da bu tür problemlere yol açabiliyor. Ben de yıllarca kas romatizmam ve boyun fıtığım var sanıyordum. Ancak boynumdaki ve sırtımdaki ağrılar, ara ara olan baş ağrısı ve kulak çınlamam çenemdeki anatomik bozukluktan kaynaklanıyormuş.
    Yakın zamanda herhangi bir diş sorunu yaşadın mı (diş çürüğü gibi) ya da protez diş vs. yaptırdın mı? Çene ekleminde sorun var mı (yüzünde ağrı var mı, çene ekleminden ses geliyor mu gibi) bunları da mutlaka kontrol ettirmek gerekiyor. Benim boyun ve sırt ağrılarım dişlerim düzelip çenemdeki kapanış normale döndükten sonra geçti. Çene problemlerinin çoğu doktor farkında değil ve teşhis edemiyor ya da boyun, sırt ağrısı, çınlama gibi problemler yapabileceğini pek bilmiyorlar. Ben de zamanında çok doktor gezmiştim ama tesadüfen fark edip, tamamen şansa tedavi olabildim.
    İnşallah şifa bulursun.




  • Sizin kulak çınlamamız nasıldı. Benim de 8 aydır çınlıyor be çene eklemimde sorun var acaba benim de sorunum bu olabilir mi. Delr kulağımda bir şey olmadığını söylüyorlar çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler başımda ki dengesizlik yok denecek kadar azaldı zamanla kendiliğinden geçmeye başaldı kulak çınlaması devam ediyor fakat onuda bişeylerle meşgul olunca unutmaya çalışıyorum Rabbim tüm şifa bekleyenlere versin ...
  • Requem3 R kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni gördüm mesajını. Yemek yedikten sonra çınlama artıyorsa bununla ilişkili olduğunu düşünebilirsin. Denemek için çınlamanın az olduğu bir zaman bi 5 dakika sakız çiğne çınlama artıyor mu diye bak. Eğer çiğneme sonrası artış oluyorsa o zaman çeneyle bağlantılı olma ihtimalini düşünebilirsin.
  • Allah-u Teale hem size hem de tum hastalaramiza şifa versin hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol kulak çınlaması 10 gündür bende de var ve hiç geçmiyor. Bunun nedeni kulak olmayabilir, okuduğum yabancı kaynaklara göre bunun sebebi beynimiz ve amigdala olabilir. Strese bağlı hayalet kulak çınlaması yapar. Beynin her yerine gereksiz tehlike algısı ve sinyaller gönderir diyorlar. Stresi azaltmak lazım. Ben psikiyatristime bunu söyleyeceğim. Bakalım bir düzelme olursa buradan paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçti mi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.