Şimdi Ara

Geely'nin 884 Beygirlik elektrikli aygırı, Nissan'ın elektrikli-hibrit çıkarması ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Otomobillere dair hazırladığımız Oto Gündem programında zaman zaman vakit yetmediği için, kimi zaman da haberleri mecburen pas geçtiğimiz için, ve bir yandan da dünya çapında elektrikli araçlara dair yükselen trendi yakalamak için, bu haftadan itibaren sizlerle şimdilik Elektrikli Araç Gündemi adını verdiğimiz programla da buluşacağız. Sürpriz olmayan bir şekilde(!) adından tahmin edebileceğiniz üzere elektrikli otomobil, motor, scooter ve envai çeşit taşıtla ilgili öne çıkan haberleri kısaca ele alıp aktaracağız.



    İlk bölümde bahsi geçen haberler arasında Çinli üretici Geely'nin spor sedanının pil performansı, Nissan'ın yeni elektrikli ve hibrit model çıkarması, Renault'nun 4 modeline dair elektrikli hafif ticari söylentileri, Tesla'nın otopilotta uyuyan sürücüsünün 40 km sonra durdurulması yer alıyor.



    Gözlerim bu ilk bölümde elbette sevgili Barış Cankı'yı aradı ama bu hafta hazırlıklı olun, Pekin'de düzenlenen otomobil fuarına dair bir bölümle ilerleyen günlerde Oto Gündem'den önce karşınızda olabiliriz(:









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.