Şimdi Ara

Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Epic Games mağazasında her hafta ücretsiz oyunlar dağıtılmaya devam ediyor ve bu kapsamda kullanıcıların memnun edilmesi hedefleniyor. Önümüzdeki hafta ücretsiz olarak sunulacak oyunun sızdırıldığını aktarabiliyoruz.
     
    Sızıntı bilgiler billbil-kun'dan geliyor 
     
    '' 
     
    Güvenilir bir profile sahip ve birçok oyunu önceden doğru bir şekilde sızdıran billbil-kun'a göre önümüzdeki hafta Epic Games, Orcs Must Die! 3 oyununu tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunacak. Oyunu 2 ile 9 Mayıs tarihleri arasında kütüphanenize ekleyebilecek ve kalıcı olarak sahip olabileceksiniz.
     
    Diğer taraftan bugün Türkiye saatiyle 18:00'den itibaren Industria ve Lisa: The Painful Definitive Edition oyunlarına erişebilecek ve tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Bu oyunlar 2 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak.
     
    Öte yandan bugün 18:00'den önce The Big Con ve Town of Salem 2 oyunlarını kütüphanenize bedava bir şekilde ekleyebilirsiniz.







  • Epic games yanlış yapıyor, önce steam gibi bin tane özellik ekleyip ondan sonra oyunları bedava vermeye başlasaydı büyük geçiş olurdu ama bu haliyle para yakıyorlar sadece bence.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.