Şimdi Ara

genius luxemate i200 - usb klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    klavyeyi bugün aldım ve herhangi bir driver falan çıkmadı içinden. laptop'la beraber kullanmak istiyorum fakat birçok tuş doğru çalışmasına rağmen bazı tuşlar: jklş-uıop-mç. gibi farklı karakterleri çağırıyor (örneğin j-1 gibi)...

    sorunun üstesinden nasıl geleceğimi anlayamadım... üretim hatasından çok bir uyumsuzluk varmış gibi geldi bana.. win 7 kullanıyorum. çözüm önerisi olan var mı?



  • ürünün kendi sitesinde donanım sürücüsü yüklenirken dil seçeneği çıkacağını ve orada doğru dili seçmem durumunda sorun yaşamayacağım yazıyor. fakat herhangibir yerde klavye dili seçme gibi biropsiyon yok malesef?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dottie

    ürünün kendi sitesinde donanım sürücüsü yüklenirken dil seçeneği çıkacağını ve orada doğru dili seçmem durumunda sorun yaşamayacağım yazıyor. fakat herhangibir yerde klavye dili seçme gibi biropsiyon yok malesef?

    siteye girip baktım şimdi, sol tarafta klavyenin modeli vs soruyor (select product line) onları seçtin mi ?
  • tabii, herhangi bir driver yüklememişler ki zaten sitelerine...

    bu arada klavyeyi windows vista yüklü başka bir laptop'a bağladığımda sorun çıkmadı, bütün tuşlar doğru sembolü yazıyor... windows 7 üzerinde herhangi bir yerden elle manuel olarak usb klavye tuşlarını değiştirmesini ayarlayabilir miyim?!?!
  • Arkadaşlar, klavyede hiç bir problem yok. Ben şu an bu mesajı adı geçen klavyeyi kullanarak yazıyorum. Dikkat edilmesi gereken şu:

    Eğer numlock ledi yanıyorsa (sağ üstte altında 1 yazıyor) tuşların üstündeki mavi karakterler (yani sayılar) geçerlidir.

    Yapmanız gereken sol alttaki mavi Fn tuşuyla birlikte sağ üstteki Insert-NumLk tuşuna basarak ledi kapatmak.

    Bu noktadan sonra beyaz karakterler geçerlidir.

    Ben klavyeyi oldukça rahat bulduğumu söylemeliyim. Özellikle Logitech wave'in ve A4 Tech'in ufak klavyesinin basmayan tuşlarından sonra ilaç gibi geldi. Genius'u alıp denedikten sonra diğer ikisini hemen hibe ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.