Şimdi Ara

Gergi tavan Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gergi Tavan Nedir ?
    gergi tavan PVC malzeme Barisol firması tarafından patentli yüksek teknoloji ile üretilen, yangına, suya ve neme dayanıklı estetik, dekoratif, hijyenik ve göze hitap eden aydınlatma ve yapı elemanıdır.Bakım gerektirmeyen ve geri dünüşüm özelliği olan çevreye duyarlı bir üründür. Gergi tavan Sistemleri ile iç ve dış mekanlarınıza benzersiz görünüm, estetik ve aydınlatma sağlayabilirsiniz.

    Gergi Tavanın Özellikleri & Uygulama Şekilleri
    Gergi tavan sistemleri yanmaması, su ve nemden etkilenmemesi ve uzun ömürlü olması sebebi ile genellikle iç mekanlarda dekoratif görsellik için kullanılmaktadır. Gergi tavan müşteri isteklerine göre Lake Dokulu, Dijital baskılı & Transparan ışık geçiren gibi farklı uygulama şekilleri vardır. Mekanlarınıza en uygun gergi tavan ürünü için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Gergi Tavan Kullanım Alanları
    Düğün salonları, Oteller, Villalar ve Hava alanları
    Kuaförler, Güzellik salonları ve Spa Merkezleri
    Alışveriş merkezleri ve Mağazalar
    Hastaneler , Diş Klinikleri, Ofis ve Bürolar
    Sanat Galerileri , Teşhir Alanları, Fuar ve Showromlar
    Sinemalar ve Restoranlar vb…

    http://skyceiling.com.tr/







  • Gergi tavanlar, bir “membran” nın çevreye kaynaklandığı bir PVC filmden üretilmektedir. Kurulum, önce odanın etrafında özel bir alüminyum profilin sabitlenmesi, daha sonra tavanın 50 santigrat dereceye kadar ısıtılması ve filmin gerilmesi ve son olarak “membran” ın profilin kilitleme kanalına yerleştirilmesi ile sağlanır. Soğutma filmi daha sonra mükemmel bir tavan sağlamak için küçülür. Barisol tavan olarakta bilinen gergi tavanının ardında telleri, havalandırma sistemlerini ve daha fazlasını gizlemek mümkündür. Tavanın yüzeyinde lambalar, duman dedektörleri, havalandırma açıklıkları vb.

    Gergi tavanlar geniş renk ve doku çeşitlerinde mevcuttur. Dokular parlak, mat, saten, şeffaf ve metaliktir. Tüm dokular fabrikamızda görüntü baskısı için uygundur.

    Gergi tavanlar, yüksek neme sahip odalarda da güvenlidir. Gergi tavanlar, neme dayanıklı ve alerjisizdir. Nem gerdirme tavanlarının etkisi altında boyutlar değişmez.

    Gergi tavanlar inanılmaz derecede hafif. Sadece 240 gr / m2'lik bir ağırlıkta mevcut olan diğer tavan tiplerinden daha hafiftir ve bu nedenle binanın yapısındaki yükü en aza indirir. Gergi tavanların BS1D0 ve BS2D0 yangın sınıflandırması vardır.

    Gergi tavanlar 40 yıldan fazla bir süredir Avrupa'da kullanılmaktadır. Bu eşsiz ürün, sınırsız dayanıklılığa sahiptir, gergi tavan ürünleri genellikle 10 yıllık bir garanti sunar.

    Web Site:

    https://www.gergilitavan.com/

    http://www.gergintavan.com/

    https://www.albayrakgergitavan.com/

    http://www.oztastic.net/




  • GERGİ TAVAN NEDİR?
    Kayseri Gergi tavan sistemleri, sıra dışı yapısı ile ısıtılarak istenilen forma girebilen, çeşitli renk ve dokularda özel alüminyum profillerine ısıtıp gerilerek uygulanan görselliği ile tercih edilen bir yapı dekorasyon malzemesidir. Ddairesel, düz ve diğer şekillerde tavanların yanı sıra kubbe gibi radiuslu uygulamalara da imkan sağlar. Bu esneklik sayesinde her projede kendine has tavanlarda özgün tasarım imkanı sunar. Gergi Tavan Sistemi sadece tavanda değil ,duvar ve dekoratif amaçlı olmak üzere yapılabilir ve herşekile girebilir. Su nem etkilenmez , Bakım ve boya gerektirmez , Temizlenebilir , Üzerine ankastre aydınlatma ledler konulabilir , Arkadan aydınlatma yaparak soft ışık kaynağı olarak kullanılabilinir , Hafiftir Yaklaşık 200gr/m² , Yangında alev almaz , Hijyeniktir , Esnektir , Estetiktir , Ultraviyole ışınlardan etkilenmez(X ışınları) , Kısa sürede ve kolaylıkla montaj yapılır , Üzerine resim baskı yapılabilir , Çatlama ayrılma gibi sorunlar çıkartmaz , Gerektiğinde sökülüp tekrar monte edilebilir.

    https://www.ayatadekorasyon.com/hizmetlerimiz/kayseri-gergi-tavan-sistemleri/ Gergi tavan Sistemleri




  • gergi tavan, özel profil sistemlerine ısıtılarak gergi yapılan , alev almayan PVC bir membrandan yapılmaktadır. Geniş profil yelpazasi ile her türlü tasarıma yanıt verebilecek nitelikte ürünlerden yapılan gergi tavanlar, istenilen formu alma kabiliyetine de sahiptir. Baskı gergi tavan Uygulamaları ve transparan gergi tavan Uygulamaları birçok yerde kullanılmaktadır. Dekoratif ürünler marketinde gergi tavan imalatında ve montajında uzmanlaşmış bir gergi tavan firması olarak yılların verdiği bilgi ve birikimle lake gergi tavan, parlak gergi tavan, mat gergi tavan, şeffaf gergi tavan, saten gergi tavan dokularıyla HD baskı gergi tavanla müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.

    uv baskı gergi tavan, transparan gergi tavan gergi tavan, hazır gergi tavan aydınlatma hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için Ürünlerimiz sayfamızı ziyaret edebilir veya bizi telefonla arayabilirsiniz. Yüksek baskı kaliteli gergi tavan ve gergi tavan fiyatlarından faydalanmak için hemen arayınız. En uygun gergi tavan fiyatları için transparan lake gergi tavan uv baskılı gergi tavan modelleri istanbul için hemen arayabilir fiyat alabilirsiniz.


     Gergi tavan Sistemleri

     Gergi tavan Sistemleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.