Şimdi Ara

getir yemekdeki restroranttan küfür yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • akşam 20:33 de canımız çay çekti, şöyle bir keyif yapalım dedik getir yemekden tatlı söyledik. restorant bilgilerinde teslimat süresi 35-45 dakika arası diyor. bizde bu süreye bağlı kalarak çayımızı demledik. 57 dakika geçti baktık gelen giden yok çayımızı öylece içmeye başladık. getir canlı desteğine yazdık restorant ile iletişim kurdular yolda dediler. beş dakika civarında geçti yine gelen giden yok. bu defa iptal için canlı desteğe yazdık. canlı destek restoranttan iptal için onay almam gerekti dedi. onay vermemişler sipariş yolda olduğundan. bunu tam siparişten itibaren 90 dakika sonrasına kadar denedik. her defasında onay vermedi restorant. siparişi getirdik apartman kapısındayız die aradı. bende telefonda neden 45 dakika geç getirdiklerini (restorant sayfasında 35-45 dakika yazıyor) sert bir dille bildirdim. bunun üstüne hakaret minvalinde konuştu aynı şekilde cevap verdiğimde küfür ve hakaret etti. bekle geliyorum dedim ve aşağıya indiğimde gitmişti. getir uygulamasında teslim edildi yapmış daha sonra getir destek düzeltti. cezalandıracağız vs dedi. telefonda kuryenin ettiği küfürü kayıt eden getirin sistemi varmıdır bilgisi olan ? bu arada restorantın çalışanı idi kurye.








  • Şahit varsa direkt suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

  • Hocam telefonda oldu bunlar bu yüzden ev içerisindekiler de duymadılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Getir’de restoran senin telefonunu bilmiyor uygulama üzerinden arıyor diye biliyorum o yüzden kaydı vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 25 Şubat 2023; 1:1:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt

    aynen öyle 850 li numaralı üzerinden ulaştı. birşey çıkarmı bilmiyorum. araştırıyorum. cevap bulabilirsem şikayetçi olacağım

  • Getir kuryeleri var ya pakedi alıyor gidiyor çay ocağına oturuyor 10 dakika sonra pakedi adrese götürüyor.

    Siparişi dükkandan almaları bir olay, aldıktan sonra adrese götürmeleri yine aynı sıkıntı. 2-3 tanesini tanıyorum hep aynı tavırlar var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.