Şimdi Ara

Gezi arkadaşı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk defa yurt dışı olarak Ukrayna’ya gittim geçen ay ve müthiş zevk aldım.Tek başına değil turla gidilen bir geziydi.
    Gezi nasıl yapılır,nerelere gidilebilir vize sorunu olmadan nerelere gidilir bakarken Çelebi Alper sayfasındaki yazılarını okudum ve çok hoşuma gitti.Kendi başıma böyle geziler yapacak bilgi,dil ve en önemlisi cesarete henüz sahip değilim.Ama yanımda bir kişi olursa bunlara sahip olan,her yere gidebilirim.
    40 yaşına yaklaşmış,evli,kendi işinde biriyim.Eşimle tatile gidiyoruz yurt içinde.Bundan sonra turla yurt dışınada çıkma planlarımız var.
    Ama Çelebi Alpler’in yazılarını okuyunca tatil ayrı bir şey,gezmek,görmek,deneyimlemek ayrı bir şey anladım.
    Maddi imkanım bir şeyleri yapacak kadar var ama parayla değil macerayla gezi yapmak istiyorum.Dünyanın neresi olursa olsun gitmek isteyen,kendisine yoldaş arayan,iletişimine,bilgisine güvenen,cesareti olan arkadaşlarla her türlü geziye varım.
    Aynı düşüncede olan varsa haberleşmek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • evliyim dediniz. eşinizi bırakıp, başka biriyle geziye mi çıkacaksınız. yanlış mı anladım
  • cignenmiskumandapili kullanıcısına yanıt
    standart gidilebilecek her yere eşimle gidiyorum zaten.lüks oteller dışında hostel, pansiyon, kiralık odalarda konaklayıp,kimsenin gitmediği standart tatil anlayışı dışında gezi yapmayı ne eşim ister,ne de becerebiliriz.keşke ikimizinde dili ve gezi becerisi olsa ve eşimde böyle gezilere meraklı olsa da birlikte gidebilsek.eşimi bırakıp aylarca geziye çıkmak niyetim yok yani.belli dönemlerde en fazla bir kaç haftalık geziler kast ettiğim.yoksa buradan gezi arkadaşı bulup roma'ya paris'e gidecek değilim.
  • Hocam bahsettiginiz kriterler arasinda tek onemli olan dil bana gore. Cunku lokal insanlarla tanisip konusmak da ayri bir deneyim oluyor. Oyle aman aman bir ingilizce de gerekmiyor gozunuz korkmasin. Orta seviyede yeterli. Onun haricinde bahsettiginiz diger seylerin bir oneminin olmadigini gittiginizde anlarsiniz. Bence esinizi ikna edip olunla gidin. Konaklayacaginiz yere nasil varacaginiza internetten bakin, esyalarinizi biraktiktan sonra dogaclama takilin.
  • Twenty.One.Pilots kullanıcısına yanıt
    az biraz ingilizce var.zaten telefonda da çevirici uygulamalar var ama deneyim olmadığı için cesaret pek yok.bir yerden başlamak gerek.tek başıma ya da eşimle yurt dışına şu an için tursuz gidemem sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.