Şimdi Ara

Gezi Parkının adı Mehmet Selim Kiraz Parkı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar iyi akşamlar;
    İki gündür üzüntüden ve kahrolmaktan içim içime sığmıyor.2 çocuk babasının şehit olması çok dokunuyor ve şehit savcımızın babası mütevazi şekilde "Vatan Sağolsun" derken diğer tarafta Berkin ELVAN ailesi gündem yaratmaya çalışıyor.Olanlar yenilir yutulur gibi değil herşeyden önemli 2 çocuğun babasız kalması beni çok üzüyor.Gerekli yerlere mail veya twitter yoluyla ulaşacağım Gezi Parkının adı Mehmet Selim Kiraz Parkı olsun diye düşüncelerimi bildireceğim.Sizlerinde değerli yorumlarını almak için düşünceleri bekliyorum.İyi akşamlar.



  • Adliye ismi verilecekmiş zaten. Buraya verilse de olur.
  • oldu gezi parki eylemcisinin katilini aklayacak adamin adini mi verelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Çağlayan Adliyesi'ne teröristler tarafından şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın adının verileceğini açıkladı.
  • Tabikide Evet. Neden çünkü birisi kelle koltukta evine ekmek götürmek için çalışıyor ve 2 çocuğu babasız kalıyor .Diğeri yani Berkin denen terörist polisimize taş atıyor. Onu da geçtim değerli savcımızın babası mütevazi bir şekilde Vatan sağolsun diyor. Berkin teröristinin babası da ülkede gündem yaratmaya çalışıyor.

    NOT:Ne sayın savcımızın yakını ne de terörist Berkin veya ailesinin düşmanı değilim.Sıradan bir vatandaşım. Sizler gibi bende benzini 4.50den alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.