Şimdi Ara

GıbırNet ve kaçışım! İptal ile kaçtım kurtuldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
27.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Efendim şimdi şöyle oldu;


    Yıllardır farklı internet şirketlerine şans verir onları kullanmayı tercih ederim. Bu esnada çok şirket değiştim ancak şükür sıkıntı yaşamadım. En son Netspeed kullanmakta idim. 2 yıldır kullandığım bu şirketten hiçbir sıkıntım yokken değişikliğe gitmek istedim.


    Bakındım bakındım ve gıbır.net şirketinde karar kıldım. Bir miktar fazla paraya üst pakete geçeyim bari dedim. Aradım şirketi adresimi kontrol ettiler ve 35Mbps'e kadar hattınız müsait her hızı alırsınız kayıp olmaz dediler!* Dedim "Emin misiniz?" Kesinlikle diye cevap geldi.


    Geçiş için gerekli belgeleri çıktı aldım imzaladım attım whatsapp dan. Sonra bunların imzalı hallerini mng kargo anlaşmaları ile adreslerine gönderdim. Aynı gün yaptım kargo işini.

    Neyse, sonra Netspeed diretmedi verdi çıkışı, geçiş direk oldu. Buraya kadar sıkıntı yok!


    Film geçtikten sonra kopuyor!


    Eski şirket Adsl bağlantı için taahhüt ettiği hızı modem arayüzünde aynı şekilde down hızında görülecek şekilde veriyordu.


    Adsl sistemi gereği az bi kayıp mevcuttu ama makul bir kayıp idi!


    Gıbır ise bana söz verdiği hızı değil de 16Mbps paketinde 12Mbps olacak şekilde tanımlama yapmıştı! Bende bu neden böyle diye aradım, bana dedikleri ilk şey:

    >Sizin kablolar eskidir! *Halbuki abone olmadan kayıp olmaz demişlerdi!


    Benim apartman ve bulunduğum muhit yeni bir site! bu muhitte her türlü altyapı (kablonet, fiberin her türlüsü fazlası ile mevcut) var emin misiniz? Sonra dedi ki aynı kişi:

    Sizin telefon jackınız (yani duvardaki telefon prizi) eskidir, veya arada bağlantı vardır!

    Ancak kablomda bağlantı yoktu ve prizim de eski değil bence dedim!

    Daha ilk günden tarafıma türlü türlü kabahat bulmalar gelince ne olduğumu şaşırdım!


    Daha önce kullandığım hiçbir şirket bana kablo eski bahanesi sunmamıştı, bakalım size döneriz deyip arıza kaydı açar en fazla.


    Neyse ben bu şirketi kullanan kişilerin Telegram hesabına girdim orayı okuyorum, aynı şekilde orada da bir kaç zihni sinir kullanıcı sanki şirket babasının malı gibi savunma ve defans hamlesi yapıyor ki bazen söyledikleri çok ama çok incitici oluyor.


    Yoktan bahaneler, gereksiz gereksiz suçlayıcı ifadeler benim midemi bulandırdı.


    Bu arada modem arayüzünde tekrar kontrol ettim donw hızını bir 14Mbps yapıyorlar bir 13Mbps olarak değişiyorlar.


    Bunu arayıp sorduğumda ise hattınız tam hızı kaldırmaz! Bu yüzden düşük tanımlıyoruz ki siz sıkıntı yaşamayın!!! dediler!! bakın burası çok önemli çünkü sonra geleceğim bu hususa!


    Gıbır.net'in hem kendi sayfasında hem whatsapp iletişim hattında acaip hızlı dönüş aldım, yalan yok, amma ve lakin bu dönüşler her seferinde modemden tutun kablonun bakır teline varana kadar hatanın mutlaka ama mutlaka bizde olacağı yönünde olmasından ötürü artık bıkma ve usanma noktasına geldim. Bir ara "Eski şebekede zaten daha düşük hızı nerdeyse bizim paraya alıyordunuz biz size daha yüksek hızı az farkla veriyoruz" dedi bende film koptu!!


    Dedim orası beni ilgilendirir sizi değil! Orasının hesabını yapmak size mi kaldı? Hayır? Nokta.


    Hafta sonu olduğu için pazartesini bekledim sonra geçiş talep edecektim ki yeni geçiş yapmam dan ötürü 3 ay bekleme sürem varmış!!


    Ama bu kadar haksız itham bana tak dedi bir kere, dönülmez akşamın ufkundayım dedim ve bastım iptali!


    Yolladım iptali ve neden diye aradıklarında internet ihtiyacım bitti kapatın gitsin dedim, çünkü ne desem her türlü bahane var ve her zaman suç; eski modemdir sizinki, kablonuz eskidir, hattınız eskidir, size gelen ankastre kutu da port sorunu var kaldırmıyor, bize dış kaynaklı ddos saldırısı oldu biraz sabredin... liste uzadı uzadı, bu paraya bu hizmeti buldun daha ne istiyorsuna geldi ben kapattım şalteri.


    Daha sonra (adını şimdi vermeyim reklama girmesin) konuda adı geçen şirketler harici bir iss'e sıfırdan bağlantı yaptırdım, tüm kurulum ve hat çekme masraflarını göze alarak!

    Ve ne oldu bilin bakalım!? Bakın burası çok önemli dediğim nokta!


    Adsl hattımın 16Mbps kaldırmayacağı gıbır.net tarafından ısrarla diretilmesine karşın, ne gariptir ki yeni şirket bana tam 16Mbps down hızı verdi! Ben şok!

    Daha sonra aynı hizmeti vdsl olarak alabileceğimi öğrendim ve geçiş istedim. Orada telekom kaynaklı sıkıntı çıktığı için yeni geçtiğim şirket mağduriyet uzamasın diye adsl hattımı kapattı yeni abonelik başlattılar ve aynı gün kapanan hat için eve kadar kurulum ekibi gelip vdsl kurulumu yaptı. Şimdi modem arayüzünde baktığım zaman hattımın 18Mbps olarak tanımlandığını görüyorum, bunu da kayıpları indirmek için olduğunu söylediler, bu sayede tam 16 hızı alma imkanı oluyor!


    İşin özü, Gıbır.net tüm sorularda ısrarla ve usanmadan her türlü sorunu kendi üstünden atmaya çalışması ve eski kullandığım tarifenin ücretini konuya dahil etmesi, telegram da kullanıcılar grubunda ki kraldan çok kralcı savunma yapan "kullanıcı" dostlar nedeniyle çekilmez hal alan ve onur kırıcı yaklaşım nedeniyle 3 hafta kadar zor sabrettim.


    Hızlı dönüşlerinden emin olabilirsiniz, ama cevaplardan şahsen hiç tatmin olamadım. Neyse uzun oldu, içimde kalmasın diye yazıyorum. Kalın salıncakla! 








  • Adam size soruyor 36Mbps alabilir miyim? siz de inceliyorsunuz ve "Evet" diyorsunuz. Bunu dedikten sonra size kullanıcı geçiş yapıyor. Ve sonrasında "yok alt yapı, yok üst yapı, yok evdeki kablo, yok bilgisayarın elektrik aldığı güç kaynağı, yok yediğin pilaki" vs. bahane üretiyorsunuz. Şimdi


    1. Bu incelemeyi hangi organ ile yapıyorsunuz?
    2. İnceleme sonucu 36Mbps hız vermeyi kabul ettiğinize göre altyapı, üst yapı, dün yenilen pilaki müsait demektir. Buna rağmen neden vaat ettiğiniz hızı vermiyorsunuz?
    3. ha bu incelemeler hatalıdır vs. orası kullanıcıyı ilgilendirmez. siz eğer bu garantiyi veriyor ve garanti ettiğiniz hızı veremiyorsanız "alt yapı, üst yap, dün yenilen pilaki" sizin sorununuz demektir. Gideceksiniz oraya gerekli düzletmeleri yapacaksınız. Neden yapmıyorsunuz?

    Sayın yetkili,

    halen bıraktığım gibisiniz.

    İşiniz gücünüz bahane. Lütfen üretim kafanızı sorun çözmeye ayırın laf üretmeye değil!


    Şimdiki suç geçişe patlamış.


    Ben size daha ne diyem nasıl diyem!


    Teknik üç beş terim kullanıp olayların karışık görünmesini sağlamayın.


    Biz aldığımız hizmete ve sunulan çözüme bakıyoruz. Her durumda kendinizde olmayan sorunlardan ötürü veremediğiniz hizmet ve hizmet kalitesi eksikliği abonelik sonlanmış olmasına rağmen devam ediyor, bravo size.

    quote:

    Orijinalden alıntı: GIBIRNET

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz ; geçiş işlemlerinde hattınız fiziksek olarak müdahale olmamaktadır. Sadece sistemsel bazlı olarak firma değişikliği sağladığınız için kullandığınız santral saha dolabı ve portunuz aynı kalmaktadır. Ancak Sıfır kurulumlarda ise adınıza yeni port tahsisi ve yeni bağlantı sağlanıldığından dolayı aldığınız hız değerleri farklılık gösterebilir.


    Bu hususta önceki operatörden almış olduğunuz hat değerleri ile tarafımıza geçiş sağlamış bulunmaktasınız. Teknik destek arkadaşlarımız sizlere yardımcı olabilmemiz açısından kopma sorunun önüne geçilmesi için hattınızın stabilize olmasından dolayı onayınız doğrultusunda hızınız sabitlenmiştir ve dilerseniz istediğiniz zamanda bir talebinize istinaden kaldırabileceğinizi belirtmek isteriz.


    Adsl ve Vdsl alt yapılar bakır kablo üzerinden tarafınıza ulaşmaktadır. bu durumda yer altı kabloların ekli olması bina içi tesisatınızın durumu ve dslam kabin uzaklığınız ve bulunmuş olduğunuz kabin yoğunluğu hız düşümüne etken olabilir. ve Tarifelerimiz " Kadar" ibareli olup alt yapınızın kapasitesine göre sizlere hız sunmaktayız.


    İptal işlemi sağladığınızdan ötürü GIBIRNet ailesi olarak üzgün olduğumuzu belirtir ve sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.



    İyi günler dileriz.

    Şunu yazacağınıza ''mağduriyetinizden dolayı özür dileriz'' yazamıyorsunuz dimi..

    Ben anlayamıyorum bu nasıl bir yaklaşım tarzıdır? Bir ufak özür dileseler, müşterinin gönlünü alsalar, sonucu başarısız olsa bile en azından bir çözüm sunup çabalasalar zaten kimse şikayet etmez. Etrafta olumsuz yorumda dolaşmaz. Neyin kafasını yaşıyorlar nasıl bir politikayı benimsemişler anlaşılır gibi değil..


    Size bir taahhüt ya da başka bir deyişle söz verilerek şu hızı kayıpsız alacaksınız denmiş mi? Evet

    Verilen söz tutulmuş mu? Hayır


    Madem müşteriye bir söz verdiniz o zaman hız düşürmek yerine neden arıza kaydı açıp telekom ekiplerini yönlendirmediniz? Hani mesajlarınızda sık sık söylüyorsunuz ya "çözüm odaklı bir firmayız" diye! Çünkü arıza kaydı oluşturmak 30 TL, neden boşuna 30 TL versinler değil mi?


    Tek yaptıkları laf cambazlığı. İşlerine gelmediğinde de soruları yanıtsız bırakmak.


    Daha dün yaşanan hadise:

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148061692


    Mesajı ve takip eden bir sonraki sayfayı okursanız ne demek istediğimi gayet iyi anlarsınız. Bu arkadaşlar haksız olduğunu kabullenemiyor. Sadece kendileri haklı başkaları her zaman ya haksız ya da bilgisizdir onların gözünde :)

    Ağzına diline ve klavyene sağlık.. Durum aynen yazdığınız gibi. Şimdi bir de buradan halen kendilerini aklama derdine düşmüşler! Hem de her zamanki suçu üstlerinden atma tavırları ile!!!!!! neymiş sorun geçişten ötürü olmuş, sıfır hat olsa olmaz mış!! Bak bak bak bak!

    Böyle saçma sapan İSSler ile uğraşmayın arkadaş. Şuna bak hala bahane üretiyorlar. Madem bu şekilde sorunu çözülebiliyor o zaman sende müşteriyi yönlendirsene. Türknete çok kızıyordum zamanında müşteri hizmetlerini kaldırdı diye ama cidden çok haklılar ya. Ttnet döneminde arardım modemi açıp kapa yaptırır sonrada splitter varsa onu sök tak yaptırırdı. Telefonu açan kişiler yerine kalas koysan daha çok yardımcı olurlar yani.

    Varsa biraz birikimi olan bende çükümNET diye bir firma açıcam en kötü bunların yaptığı gibi yaparız. Bizde 100 gözüküyo der kitleriz bunlar gibi. İnşallah sizin gibi boş firmaların hepsi batarda yasal dolandırıcılardan kurtuluruz.

  • Hangi İss ye gectiniz
  • Bir şey anlatıyorsun ama okumadım. Tembellik işte.
  • Merhabalar:


    Değerli müşterimiz ; geçiş işlemlerinde hattınız fiziksek olarak müdahale olmamaktadır. Sadece sistemsel bazlı olarak firma değişikliği sağladığınız için kullandığınız santral saha dolabı ve portunuz aynı kalmaktadır. Ancak Sıfır kurulumlarda ise adınıza yeni port tahsisi ve yeni bağlantı sağlanıldığından dolayı aldığınız hız değerleri farklılık gösterebilir.


    Bu hususta önceki operatörden almış olduğunuz hat değerleri ile tarafımıza geçiş sağlamış bulunmaktasınız. Teknik destek arkadaşlarımız sizlere yardımcı olabilmemiz açısından kopma sorunun önüne geçilmesi için hattınızın stabilize olmasından dolayı onayınız doğrultusunda hızınız sabitlenmiştir ve dilerseniz istediğiniz zamanda bir talebinize istinaden kaldırabileceğinizi belirtmek isteriz.


    Adsl ve Vdsl alt yapılar bakır kablo üzerinden tarafınıza ulaşmaktadır. bu durumda yer altı kabloların ekli olması bina içi tesisatınızın durumu ve dslam kabin uzaklığınız ve bulunmuş olduğunuz kabin yoğunluğu hız düşümüne etken olabilir. ve Tarifelerimiz " Kadar" ibareli olup alt yapınızın kapasitesine göre sizlere hız sunmaktayız.


    İptal işlemi sağladığınızdan ötürü GIBIRNet ailesi olarak üzgün olduğumuzu belirtir ve sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.



    İyi günler dileriz.





  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Adam size soruyor 36Mbps alabilir miyim? siz de inceliyorsunuz ve "Evet" diyorsunuz. Bunu dedikten sonra size kullanıcı geçiş yapıyor. Ve sonrasında "yok alt yapı, yok üst yapı, yok evdeki kablo, yok bilgisayarın elektrik aldığı güç kaynağı, yok yediğin pilaki" vs. bahane üretiyorsunuz. Şimdi


    1. Bu incelemeyi hangi organ ile yapıyorsunuz?
    2. İnceleme sonucu 36Mbps hız vermeyi kabul ettiğinize göre altyapı, üst yapı, dün yenilen pilaki müsait demektir. Buna rağmen neden vaat ettiğiniz hızı vermiyorsunuz?
    3. ha bu incelemeler hatalıdır vs. orası kullanıcıyı ilgilendirmez. siz eğer bu garantiyi veriyor ve garanti ettiğiniz hızı veremiyorsanız "alt yapı, üst yap, dün yenilen pilaki" sizin sorununuz demektir. Gideceksiniz oraya gerekli düzletmeleri yapacaksınız. Neden yapmıyorsunuz?
  • Borakhan B kullanıcısına yanıt

    Ağzına diline ve klavyene sağlık.. Durum aynen yazdığınız gibi. Şimdi bir de buradan halen kendilerini aklama derdine düşmüşler! Hem de her zamanki suçu üstlerinden atma tavırları ile!!!!!! neymiş sorun geçişten ötürü olmuş, sıfır hat olsa olmaz mış!! Bak bak bak bak!

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Sayın yetkili,

    halen bıraktığım gibisiniz.

    İşiniz gücünüz bahane. Lütfen üretim kafanızı sorun çözmeye ayırın laf üretmeye değil!


    Şimdiki suç geçişe patlamış.


    Ben size daha ne diyem nasıl diyem!


    Teknik üç beş terim kullanıp olayların karışık görünmesini sağlamayın.


    Biz aldığımız hizmete ve sunulan çözüme bakıyoruz. Her durumda kendinizde olmayan sorunlardan ötürü veremediğiniz hizmet ve hizmet kalitesi eksikliği abonelik sonlanmış olmasına rağmen devam ediyor, bravo size.

  • Yazıya giriş muhteşem  


    Ben 200 lira da olsa türk telekoma devam edeceğim.Size de geçmiş olsun.

  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, size de iyi kullanmalar..

  • Ben anlayamıyorum bu nasıl bir yaklaşım tarzıdır? Bir ufak özür dileseler, müşterinin gönlünü alsalar, sonucu başarısız olsa bile en azından bir çözüm sunup çabalasalar zaten kimse şikayet etmez. Etrafta olumsuz yorumda dolaşmaz. Neyin kafasını yaşıyorlar nasıl bir politikayı benimsemişler anlaşılır gibi değil..


    Size bir taahhüt ya da başka bir deyişle söz verilerek şu hızı kayıpsız alacaksınız denmiş mi? Evet

    Verilen söz tutulmuş mu? Hayır


    Madem müşteriye bir söz verdiniz o zaman hız düşürmek yerine neden arıza kaydı açıp telekom ekiplerini yönlendirmediniz? Hani mesajlarınızda sık sık söylüyorsunuz ya "çözüm odaklı bir firmayız" diye! Çünkü arıza kaydı oluşturmak 30 TL, neden boşuna 30 TL versinler değil mi?


    Tek yaptıkları laf cambazlığı. İşlerine gelmediğinde de soruları yanıtsız bırakmak.


    Daha dün yaşanan hadise:

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148061692


    Mesajı ve takip eden bir sonraki sayfayı okursanız ne demek istediğimi gayet iyi anlarsınız. Bu arkadaşlar haksız olduğunu kabullenemiyor. Sadece kendileri haklı başkaları her zaman ya haksız ya da bilgisizdir onların gözünde :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: GIBIRNET

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz ; geçiş işlemlerinde hattınız fiziksek olarak müdahale olmamaktadır. Sadece sistemsel bazlı olarak firma değişikliği sağladığınız için kullandığınız santral saha dolabı ve portunuz aynı kalmaktadır. Ancak Sıfır kurulumlarda ise adınıza yeni port tahsisi ve yeni bağlantı sağlanıldığından dolayı aldığınız hız değerleri farklılık gösterebilir.


    Bu hususta önceki operatörden almış olduğunuz hat değerleri ile tarafımıza geçiş sağlamış bulunmaktasınız. Teknik destek arkadaşlarımız sizlere yardımcı olabilmemiz açısından kopma sorunun önüne geçilmesi için hattınızın stabilize olmasından dolayı onayınız doğrultusunda hızınız sabitlenmiştir ve dilerseniz istediğiniz zamanda bir talebinize istinaden kaldırabileceğinizi belirtmek isteriz.


    Adsl ve Vdsl alt yapılar bakır kablo üzerinden tarafınıza ulaşmaktadır. bu durumda yer altı kabloların ekli olması bina içi tesisatınızın durumu ve dslam kabin uzaklığınız ve bulunmuş olduğunuz kabin yoğunluğu hız düşümüne etken olabilir. ve Tarifelerimiz " Kadar" ibareli olup alt yapınızın kapasitesine göre sizlere hız sunmaktayız.


    İptal işlemi sağladığınızdan ötürü GIBIRNet ailesi olarak üzgün olduğumuzu belirtir ve sizleri tekrar aramızda görmek isteriz.



    İyi günler dileriz.

    Şunu yazacağınıza ''mağduriyetinizden dolayı özür dileriz'' yazamıyorsunuz dimi..





  • Merhabalar:




    GIBIRNet olarak Türk telekom alt yapısından hizmet vermekteyiz. Aracı firma olmamızdan dolayı yerleşik operatör tarafından sistemde görünen değerleri müşterimiz tarafına aktarmaktayız. Bu değerler anlık olarak değişmektedir. Ve firmamız olarak paketlerimiz kadar ibareli olduğundan dolayı alt yapınıza uygunluk var ise sizlere sunmaktayız. Ancak Saha dolaplarında boş port durumu olmaması ve dolu olması durumunda müşterimizi geçiçi olarak onayı doğrultusunda adsl havuzuna almaktayız ve anlık olarak port kontrol işlemi sağlamaktayız port uygunluğu olması durumunda tekrardan onayı alınarak hiç bir ücret alınmadan üst pakete geçirmekteyiz. 




    Ancak bu müşteri tarafına tanımlanması durumunda müşteri tarafında sorumlu olan işlemler mevcuttur. Müşteri sorumluluğunda olan işlemler. Anskastre kutusundan sonraki giden telefon kablosunda ek ve benzeri durumlarda sorun olması durumu ve modemdan kaynaklanan arıza sorunları hız düşüklüğüne kopma sorununa ve benzeri sorunlara sebebiyet vermektedir. Bu işlem müşteri sorumluluğunda olan bir işlem olduğundan dolayı Yerleşik operatör tarafından ve firmamız tarafından müdahale sağlanmamaktadır.




    Bütün internet servis sağlayıcıları yerleşik operatörüne ait olan aracı cihazları kullanarak hattı taşınmaktadır. bu durum şu şekilde işlemektedir. Modem ve modem sonra anskatre kutusu ankastreden sonra yer altı kablolarını kullanarak saha dolabı saha dolabından sonra santral ve santralden sonra internet servis sağlayıcıların sunucularına ulaşmaktadır. bu durum arasında transfer olması durumunda yer altı kablolarında sorun olması ve mesafe artmasından dolayı paket hızı ping değerleri farklılık gösterebilir.






    Bu tür cihazların arıza ve kablolarda sorun olması durumunda düzenlenmesi ve müdahalesi. Yerleşik operatör tarafından sağlanmaktadır ve bu konuda yerleşik operatör tarafından yaşanan arızalardan firmamızdan kaynaklanan durum değildir. ve birebir müdahale hakkımız bulunmamaktadır. Arıza kaydı talebine istinaden yerleşik operatör tarafına bildirilip çözüm sağlanmaktadır. Aynı şekilde yerleşik operatör alt yapısını kullanan firmaya geçseniz veya sıfır abonelik başvurusu sağlanılsa dahi yerleşik operatör alt yapısal kaynaklı sorun olması durumunda aynı sorunu yaşamaya devam edebilirsiniz.




    Bu konuda firmamız hiç bir şekilde hız garantisi ve ping garantisi vermemekteyiz. Paketlerimiz kadar ibareli olup alt yapınızın durumuna uygunluğa göre hizmet vermekteyiz.




    İyi günler dileriz.





  • Yaşamış olduğunuz sorun için üzüldüm maalesef ISS'lere devlet yaptırımı gelmediği sürece diledikleri gibi at koşturmaya devam edecekler. Taahhütlü sözleşmesi olanlar 12-24 ay sözleşme var cayma bedeli ödemeden gidemezsin der taahhütsüz olanlarda beğenmiyorsan git der. Firmalara idari para cezası veya daha büyük cezalar verilmediği için ne altyapı ne de telefonla destek hizmetlerine yatırım yapmıyorlar. Bu arada 1-2 yerde gıbırnet ismini görmüştüm ama isimi görünce trol başlık sanıp konuya girmemiştim :D

  • NT2L kullanıcısına yanıt

    Ansiklopedi gibi ilk mesaj yazmışsınız, vaktim vardı okudum da ne hat değerlerini eklemişsiniz, ne kullandığınız modemin modeli yazıyor. Teknik detayları ekleseydiniz bizler de yorum yazabilirdik doğrusu.


    @NT2L hocam konunun özeti, hat değerleri ve modem modeli gibi bilgiler eklenmemiş ancak hız sorunu yaşandığını belirtmiş.

  • Ben istanbulun göbeginde fatih te oturuyorum daha 6 7 sene oncesine kadar ttnet evime 8 mb interneti kopmadan veremiyordu kıstıkca kıstılar en son 2 mb dusurduler dedım cus artık kablo tv gectim de kurtuldum hıcbır kuvvet benı ttnet alt yapısına gecıremez en butuk dileğim herkesin bu hızmete kavusması ama oda baska bır dunya ıstanbulda bır cok yerde kablo tv yok.

  • gıbırnet ne yav ilk kez duyuyorum isme bak  

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    La oğlum bu nasıl isim lan böyle? Siz milletle teşekkür mü geçiyorsunuz 😂😂
  • "Yıllardır farklı internet şirketlerine şans verir onları kullanmayı tercih ederim. Bu esnada çok şirket değiştim ancak şükür sıkıntı yaşamadım. En son Netspeed kullanmakta idim. 2 yıldır kullandığım bu şirketten hiçbir sıkıntım yokken değişikliğe gitmek istedim."


    Sen kaşınmışsın 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.