Şimdi Ara

GIGABYTE B450M S2H V2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkse Merhaba
    topladıgım sisteme b450m s2h anakarta eklemiştim fakat satıcı su anda bu üründen olmadıgını b450m s2h v2 göndereceklerini özelliklerinin aynı olup biosun daha güncel olduğunu belirtti.Bu anakartta gıgabyte sitesinde var ve bırkac yerde satışı yapılıyor.Hakknda pek video ve sıstem rehberi bulamadım.Herhangi bir problem yaşarmıyım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • hocam tam olarak bakmadım ama bios 16mb. eskiside 16mb muhtemelen bu model sadece güncel yeni üretilen bir anakart. Yani eski seri 3000 serisi bios update olmadan destekliyemiyor idi. fakat v2 olan direk 3000 serisi destekli geliyor farkı bu.

  • Bende özelliklerine baktım pek fark göremedim ama kartı arattıgımda pek fazla vıdeo veya bır yazı bulamadım teredutt ettim ıster ıstemez.Teşekkür ederım bu arada. Bir sorun olmaz inşallah göndersinler söyleyeyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadıru02 K kullanıcısına yanıt

    birebir aynı anakart zaten hocam. şöyle düşünelim bu anakart 2 yıldır var bir 2018 üretim var birde 2020 üretim var arasında bios farkı olacaktır :) bu yüzden v2 demişlerdir güle güle kullanın sorun olucağını sanmam :)

  • Gönderim sağlayacaklar.Çok teşekkür ederim tavsiyelriniz için son durumu gene paylaşırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar, yeni konu açmak yerine daha önce bu arkadaşımızın açmış olduğu konu üzerinden sorumu sormak istiyorum. konu başlığındaki anakartı ryzen 5 3600 işlemci ile kullanmak istiyorum acaba işlemci fanı 1.ram slotuna soğutuculu bir ram takmamıza engel olur mu bunu öğrenmek istiyorum? bu anakartı kullanan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim, teşekkürler

  • Premier2007 P kullanıcısına yanıt

    stok soğutucu engel olmuyor. kardeşim kullanıyor.

  • Frost05 kullanıcısına yanıt

    geri dönüş için teşekkür ederim youtube de izlediğim bir videoda stok soğutucu 1.ram slotunua engel olduğunu görünce kullanan arkadaşların bilgisine başvurmak istedim.

  • Premier2007 P kullanıcısına yanıt

    ufak bir değme gibi bir şey olsa da, hiçbir şekilde kullanımda bir sorun vs çıkarmıyor. soğutucunun kalınlığına göre değmeyebilir bile.

  • Frost05 kullanıcısına yanıt


    Hocam videonun 04:33 dikkat ederseniz stok soğutucunun 1.ram slotuna engel olduğunu görebilirsiniz, teşekkürler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Premier2007


    Hocam videonun 04:33 dikkat ederseniz stok soğutucunun 1.ram slotuna engel olduğunu görebilirsiniz, teşekkürler

    hiçbir şey olmuyor. siz takmayı deneyin o girecektir mutlaka.

  • Frost05 kullanıcısına yanıt

    valla ne yalan söyliyeyim bir türlü içime sinmedi bu anakart, başka alternatif anakart baksam iyi olacak cevabınız için teşekkür eder hayırlı geceler dilerim.

  • Bu anakarttan 2 gün önce boşta yatan 2200g işlemcimi değerlendirmek için aldım, rami takarken soğutucuya değdiğini farketmemiştim bile ama bu konuyu görünce kontrol ettim sadece dokunuyor;

    GIGABYTE B450M S2H V2


    GIGABYTE B450M S2H V2







    ram gskill flare x, soğutucu wraith stealth.





  • Mxsr kullanıcısına yanıt

    hocam zahmet edip fotoğraf bile çekmişsiniz emeğinize sağlık bir kaç yüz lira daha fazla vererek 4 slot ramli anakart almak daha mantıklı gelmeye başladı teşekkür ederim sizin önerebileceğiniz bir anakart var mı ?

  • Premier2007 P kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DownClock01 kullanıcısına yanıt

    öneriniz için tşk ederim anakartı inceledim güzel duruyor

  • Premier2007 P kullanıcısına yanıt

    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b450-gaming-plus-max-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,528299784.html


    10 dakika kadar incelemelerine baktım muadillerinden üstün gözüktü, yanlışım varsa da konu üste çıkmış olur bilen yanıtlar. anakart çıkışlarından şu şu olmazsa olmaz dediğiniz bir şey varmı? birde sizin ilk sorduğunuz anakartla bu sonradan tavsiye edilenler boyut olarak farklı ona da dikkat edin kasaya sığmadı olmaması için.

  • Mxsr kullanıcısına yanıt

    hocam gigabyte' ın bahsi geçen anakartı forumda falan çok önerildi , bende bu anakartla ilgili youtubeden izlediğim bir videoda stok soğutucunun 1.ram slotuna engel yaptığı için bu anakartı almaktan vazgeçtim yine konu içerisinde bir arkadaşımda yine aynı markanın farklı bir modelini önerdi, yaklaşık bir kaç saattir anakart bakarken şöyle bir ürüne denk geldim, sizin linkini bıraktığınız üründen daha iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca ryzen 5000 serisi işlemciyi b550 chipset anakart ile kullanmak daha mantıklı geliyor ama b550 anakartlar fiyat olarak baya yüksekler.


    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b450-tomahawk-max-am4-ddr4-atx-fiyati,530458820.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premier2007 -- 21 Şubat 2021; 0:10:48 >




  • Fiyatını bulamamıştım bunun, bu daha iyi benim linkini verdiğimden. Yalnız ram konusunda videonun yanlış olduğu attığım fotolardan belli dğeilmi? Neden yine başa dönüp öyle yazdınız anlamadım.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.