Şimdi Ara

Gigabyte GTX1660 Super alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu ekran kartını almak istiyorum.Fiyat çok iyi gözüküyor sizce alınır mı?

    https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/

    Alındı:ASUS ROG STRIX GTX 1660super



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus2-0 -- 24 Nisan 2020; 2:31:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gigabyte zotac tam fiyat performans ürünler üretiyor hiç düşünmeden alabilirsiniz hocam
    Son zamanlar palit araştırdım yükte 70 72 derece arası güzel sonuçlar verdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam 1660 zaten cok ısınan bir GPU olmadığı için palit vb modellerde tercih edilebilir.Ben bunu buldum şuan en uygun 1660 super sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Palit 1660 Süper var hocam. Tam yükte maksimum 68 derece oluyor kart. Kartı kullanmadığım için yorum yapamayacağım fakat illa ki test videoları vardır. Fiyatlara revize gelmeden elleri çabuk tutmakta fayda var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha uygununu bulabiliyorsanız galaxy palit inno3d gibi halk kahramanlarına yönelin
  • Bunu malesef alamadım kargo seçeneği yüzünden.Onun yerine qp üzerinden asus rog modelini 2150 tl fiyata aldım umarım pişman olmam.Daha ucuz model bulamadim dediğiniz markalardan asus bu fiyata cok uygun diye tercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun hocam umarım sıkıntısız şekilde ürün elinize ulaşır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolar 6.49 iken teknobiyotikten Galax 1660s aldım 1780tl'ye gpu +180 memory +450mhz stabil çalışıyor, fanları şu ana kadar hiç %100 çalıştırmadı en fazla 73 derece gördüm(mini itx kasa kullanıyorum uzay montajda 65'i geçmez). Tek kötü özellik diyebileceğim şey sanırım 50-55 derece arasında fanlar %30-35'e çıkana kadar motorları aç kapa yapıyor sürekli. İnternette araştırmalarımda arıza olduğuna dair bir şey görmedim, benden başka yaşayan biri teknobiyotiğe gönderdiğinde arıza yok diye geri göndermiş. Bu tür bir sorun yaşamak istemem derseniz Galax markasına bakmayın. Ayrıca hayırlı olsun güle güle kullanın, biraz konudan saptım kusura bakmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galax için çoğu kullanıcı öyle diyor.Hatta ivmelenme sorunu diye başlıklar görmüştüm ben.Üreticinin kendine has bir sistemi olabilir.Yani herkeste arızalı çıkacak diye bir şey de olamaz.Galax bence güzel bir marka ucuzunu bulursanız msi asus tabi ki alınabilir ancak örneğin gaming x modeline de gidip 2600 tl vermessin ya.Az daha ekleyip 2060 alabiliyorsun.Ordaki fiyat politikası biraz saçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha ekleyip Gaming serisi alabilirsin hocam. Soğutma tarafında sorun yaşamazsın.


    https://www.itopya.com/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
  • Ben 1660 superi 1550 ye teknobiyotikten aldım, gerçekten müthiş bir kart ama bu fiyatlar çok yüksek.
  • Alınır..
  • en ucuz neyse onu al kardeş, hiç gererk yok fazla para vermeye . itopya'dan falan almayın bence. kredi kartıyla alıcaksanız , bankalar esnetti taksit olaylarını kartınıza uygun bir mağazadan daha avantajlı satın alın. Ben 10 gün önce hepsiburada üzerindeki bir dükkandan Palit GeForce GTX1660 Super GP OC 6GB 192Bit GDDR6 aldım.

    ram +1000mhz
    gpu +135mhz

    fan hızını artırarak stabilite sağladım.Call of Duty: Modern Warfare multiplayer'da benim konfigurasyonum ve 2K grafik ayarlarımda +8 fps'ye denk geldi overclock.

    overclock yapmazsanız süper sesiz ve serin calısıyor fiyat performans olarak cok memnun kaldım üründen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 23 Nisan 2020; 21:57:34 >
  • GTX1660 Super genel olarak iyi bir kart diyorsunuz yani.1080p kullanıcısıyım ben sanırım uzun bir süre idare edicektir.Asla marka fanboyu değilim fakat o siteden kargo seçenekleri yüzünden gigabyte tercih edemedim.Onun yerine 2150 tl fiyata qp den asus rog strix modelini aldım.Gerçekten buda çok uygun fiyatta bu karttan arayanlar baksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus2-0 -- 24 Nisan 2020; 2:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O karta sakın bulaşma mart ayında 1745tl almıştım itopyadan iade ettim.Baktığınızda gigabyte 1660 super gayet iyi fiyat sonuçta 1660 super oc edition falan diyorsunuz ancak kart soğutma sessizlik ve malzeme kalitesi berbat

    1-Soğutması şu ana kadar kullandığım en kötü kart en az 70-73 derecede çalışıyor 87-88 dereceyi gördüm ortalaması 80 derece hit oyunlarda.Kasam oldukça havadar ve soğutması iyi bir kasa ön ve arka tarafı açık şekilde bu kasada kullandığım en son kartlar asus rog strix gtx950/asus rog strix rx570/msi 1660 super gaming x bu kartların hiç biri bu kasada tam yükte en zor oyunlarda 74 dereceyi geçmedi hele Msi 1660 super gaming x kasanın egsoz fanı bozuktu bir süre egsoz fanı olmadan kullandım o halde bile maksimum 65 dereceyi geçmemişti.Bu örnekleri gigabayt ile diğerlerinin farkını daha iyi karşılaştır diye verdim 74 dereceyi gördüğüm kart ise rx 570 idi oda ortalama 65-67 çalışıyordu çok nadir 70 üzerine çıkıyordu sonuca gelirsek sonuçta amd kartlar daha fazla ısınır yeni nesil nvidia bir kartın 87-88 derecelere çıkması asla kabul edilir bir şey değil

    2-Kartın tuhaf bir fan yapısı var 60 dereceyi geçince fan yüksek devirle ve vınnnn diye devreye giriyor rahatsız edici bir durum ayrıca yine 60 derece üzeri fan devreye girdiğinde veya fan durduğunda bazen tır tır sesler geliyor 1-2 dakika süresince sonra kayboluyor ses normal çalışmaya devam ediyor yüksek fan devrindede zırıldama tarzı sesler mevcut kartın genel çalışması ses anlamında sessiz sayılır ancak bu aradaki olan durumlar kartttan soğutuyor sizi zira youtubede belirtilmiş aynı sorunları yaşayan kişiler windforce soğutmalı üst modellerdede bu sorunlar mevcut ayrıca almdan önce bir sürü yurt dışı inceleme okudum izledim hiç birinde bu ısınma ve ses sorunlardan bahsetmiyorlardı buda ilginç yani
    https://www.youtube.com/watch?v=RIcc7AbnQgE
    https://www.youtube.com/watch?v=iBgdVqD-qcs
    https://www.youtube.com/watch?v=_sVX_UVKNSI

    3-Kartın malzemesi ortalama görünüş çok sade üstünde hiç bir rgb ışıklandırma yok rgb geçtim toplu iğne ucu kadar çalıştığını gösteren led bir ışık bile yok en azından çalıştığını voltaj geldiğini gösteren minik bir led olmalıydı

    İade durumları çok sorun değil,şu zaman için iade etmekte çözüm değil zira dolar 7 tl oldu ben bu kartı alırken 1600 civarına 3 oyun hediyeli sapphire 8gb 5500xt nitro vardı çok daha iyi soğutmalı ben 1745tl bunu aldım daha güçlü diye ancak eminim biraz daha zayıf olsada sapphire 5500xt nitroyu veya asus rog strix 1650 super alsaydım kafam rahat halen kullandığım bir kartım olucaktı ve dolar bazlı zamlardan etkilemiyecektim.Şu an ekran kartım yok kasa bana bakıyo boş boş kullanamıyorum tam ihtiyacım olan eve tıkılı olduğumuz günlerde ne alacağımıda bilmiyorum bu fiyatlarla zira bir ay önce 1700 tl satılan kartlar şu an 2200 bandına dayanmış durumda,diyeceğim oki güçlü veya zayıf her daim kaliteli seriler alın asus rog strix ve msi gaming x en kaliteli bileşen ve en iyi soğutmadır bana göre bunlara saphhire nitroyuda ekleyebiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 24 Nisan 2020; 12:39:8 >




  • Cutrera kullanıcısına yanıt
    Çok şaşırdım açıkcası gigabyte iyidir normalde ama her modelde iyi olacak diye bir şey yok.Tabi dedikleriniz doğruysa iyi ki bulaşmamışım.Ürünü teslim aldım bakalım akşama deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Gigabyte ın üst seviye Aorus RX 580 modelini kullanmıştım. RX 580 ailesinin en üst üyesi sanırım. Masaüstünde vs çok iyi ama iş oyun ve yüksek performans isteyen işlemlere geldi mi fan aşırı ses çıkartıyordu. Sattım kurtuldum şimdi Gigabyte 1660 super sürümlerinde acaba aynı sorunu yaşar mıyım acaba diye düşünürken bu konuyu görmem çok iyi oldu. Daha da Gigabyte ekran kartı almam ben düzeltene kadar. Msi ın ventus xs var 2040 tl civarı onu araştırıyorum şu anda. Keşke bir kullanıcısı olsa da bilgi verse. Gigabyte rx580 den önce RX 590 Nitro vardı onu sattığıma çok pişman oldum açıkcası fazla çektiği yüke rağmen çok serin ve yeterli sessizlikteydi. Gaming x kampanya yakalarsam hemen alırım sanırım..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cutrera kullanıcısına yanıt
    ayni kartı kullanıyorum, fan %74 ile %85 arasında czzzt sesini çıkarıyor evet ama overclocklu kullandığım halde bahsettiğiniz sıcaklıkları görmedim.

    Elbette kimse yeni aldığı üründe böyle bir ses sorunu olmasını istemez ancak mesela ben fan curve oluşturup fanın %74 ile %85 arasında çalışmamasını sağladım. belli bir sıcaklıkta 74ten 85e çıkıyor. 90lara kadar da fan sesi ciddi derecede yüksek değil.

    Yeni alacak olanlara ben de pek önermem bu modeli, ancak halihazirda aldiysaniz dediginiz gibi bu sıkıntılı ve kurun devamli yükseldiği dönemde keşke elden cikarmasaydiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1-2 günlük deneyimim ile ASUS rog strix gtx 1660 super gerçekten güzel kart kesinlikle 2150 tl fiyata qp üzerinden düşünenler alsın kaçırmasın. Kart çok sessiz sıcaklık olarakta RDR2 yüksek ayarlarda 1080p en fazla 56 derece gördüm. Sıcaklık olarak yükte beni çok memnun etti. Tasarım olarak çok sade bir tane RGB bulunuyor. Işık benim için önemli diyorsanız Msi gaming X alın ama değilse Asus uygun fiyata alın geçin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus2-0 -- 25 Nisan 2020; 23:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    Ben ses için iade etmedim çok ısındığı için iade ettim sesi bir yere kadar tolere edebilirdim fiyatının uygunluğunu göz önünde bulundurursak dediğiniz aorus yazılımından fan devrini kartı düşük sıcaklıkta çalışması için fan hızını yükseğe çektim yinede assasins creed ve nfs heat tarzı oyunlarda 80 dereceden aşağı inmedi emin oldum kartta bariz ısınma sorunu var yurt dışı incelemelerde ısınıyor diyorlardı ancak bu derece ısınıyor demiyorlardı ben dedim en kötü sapphire pulseler kadar 70-72 derecelerde gezse yükte iyidir diyordum yani kartın soğutmasının çok iddali olmadığını biliyordum 10 dakika oyun oynayıp 88 dereceye çıkarmı 1 saat oynasam 95 dereceyi bulacaktı herhalde kart ucuz etin yahnisi başka söze gerek yok,ayrıca kartın fan devrini çıkarmakta local çözüm, fanında bir ömrü var sonuçta siz kartı 70 derecede tutucam diye fan devrini sürekli yüksek çalıştırdığınızda fan olduğundan daha fazla çalışacaktır kart default ayarda ısınıyorsa ısınıyor demektir diğer ısınmıyor dediğim kartlarda default ayardaydı fanları sonuçta

    Bende iade işleriyle uğraşmak istemezdim bu dönemde ama içine sinmeyince insan mecbur kalıyor iadeye, Aslında msi 1660 super gaming x modelinde coil whine sorunu olmasa uzun yıllar kullanırdım harika bir karttı ama malesef msi kartlarda çok fazla coil whine var bir çok serisinde,serviside söylüyor açıkça bunu.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.