Şimdi Ara

GIGABYTE Z77X-UD3H KAFAYI YEDİRTEN PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle vakit ayırıp okuyan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Sorunum gerçekten çok garip ve insanı deli eden bir sorun. Anlatmaya çalışayım...

    Anakartta, ethernet bağlantısının yanında bulunan 2 tane USB girişi kesinlikle sorunsuz çalışıyor. Hiçbir problem yok. Ancak diğer USB lere Kulaklık, direksiyon, G510 klavye ne bağlarsam bağlayayım sapıtıyor. Mesela kulaklık inanılmaz derecede cızırdıyor. Direksiyon 5. dakikadan sonra sadece bir yöne çekiyor kendini hareket bile etmiyor. Klavyenin bazı özellikleri çalışmıyor. Sadece mouse ve flashdisk ler o portlarda stabil çalışıyor o kadar. Bu sorunları gidermek için format + driver güncellemesi + bios güncellemesi+ USB 3.0 güncellemesi hepsini yaptım. Sonuç hüsran. Aynı şekilde devam ediyor. Kasa da elektrik kaçağı vardır belki diye topraklama bile yaptım sonuç gene aynı.

    Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar? Diğer USB portlarını da sorunsuz kullanmak istiyorum ama problemin kaynağını bir türlü bulamıyorum bu da beni deli ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.