Şimdi Ara

Giriş seviyesi fotoğraf kamerası önerir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, fotoğrafçılık son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı ve telefonla bir şeyler deneyimledim, Samsung A33 telefonumun göreceli bir şekilde iyi kamerası olsa da fotoğraf makinelarına yetişememesi işin cabası. Giriş seviyesi bir kamera almak istiyorum, SLR, DSLR ve mirrorless fotoğraf makineleri türleri arasından mirrorless en çok ilgimi çeken kamera ve yanlışım yoksa en bütçe dostu kamera türü.


    İlgilendiğim fotoğrafçılık kategorisi olarak, aslında daha bulamadım. All-rounder bir kamera önerebilirseniz sevinirim. Ekipmanlarının fiyatları çok uçmuş olmasa Astrophotography'i biraz yapmak isterdim ama neyse.





  • Tamron sabit f/2.8 diyaframlı 17-70, 24-75 veya 25-105 mm zoom lenslerinden birini kullanabileceğiniz Sony, Nikon, Canon, Pentax veya Fuji'nin aynasız makineleriyle bence objektif kalabalığı yapmadan, bazıları makro dahil iyi birer all-rounder olur.


    Bunun dışında Olympus'un kendi objektif parkı iyidir. Yine sabit f/2.8 diyaframlı Olympus ED 12-40 mm portreden manzaraya çok uzun bir süre tatmin edici görüntü verebilir bence.

  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

    Peki Canon EOS 800D modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Veya Fujifilm X-T200 Modeli

  • Camren C kullanıcısına yanıt

    Tabii ki Canon EOS serisi için (E ve EF bayonet) Canon veya yan markalardan çok objektif seçneği var. Ama SLR makinalara kendi özel objektiflerden başkasını kullanma şansı pek olmaz.


    Esnek kullanım deniliyorsa asıl önemli olan objektifler. Makinalar birbirlerine benziyor, çok büyük teknik farklar yok. Fark objektiflerde. Bu bakımlardan mirorless tercihiniz bence doğru. X T200 güzel bir model ama Fujifilm'in fark yaratacak olan tarafı bence sensörüdür, bu da 'x-trans' sensördür. Fuji'ye gidiyorsam, X T20 tercih ederdim.


    Esneklik isteyene Fuji, Sony/Panasonic veya Olympus tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.