Şimdi Ara

Girişimcilik ve Liderlik Zirvesi 2023 Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Girişimcilik ve Liderlik Zirvesi 2023 Ankara






    JCI olarak liderler ve girişimciler yetiştirme mottosu ile bu yıl, 20-24 kasım tarihlerinde online, 25 Kasım 2023 tarihinde ise Ankara'da yüz yüze gerçekleştirilecek Girişimcilik ve Liderlik Zirvesi’ni düzenliyoruz (GLZ 23). Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu anlamlı yılda, Başkentimizde böylesine değerli bir programa ev sahipliği yapmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.


     Zirvemiz; akademiden, sanattan, siyasetten, sivil toplumdan ve iş dünyasından gelen farklı liderlik deneyimlerini, ilham veren başarı hikayelerini ve topluma mal olmuş rol modellerin öykülerini bir araya getirerek, zengin ve etkileşimli bir program sunmayı hedefliyor. Katılımcılarımız, bu alanlardaki önde gelen isimlerin deneyimlerini dinleme ve onlarla etkileşimde bulunma fırsatı bulacaklardır.


     25 Kasım'da Ankara Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek olan zirvenin kapanış gününde, gelirlerin tamamını “İlgi Otizm Derneği” aracılığıyla otizmli çocuklarımıza bağışlayacağız. Aynı günün akşamında, JCI Türkiye'nin tüm şubelerinden üyelerinin ve Ankara'daki sivil toplum ve iş dünyasının önde gelen liderlerinin katılımıyla bir Cumhuriyet Balosu düzenlenecektir.

     

    Bu değerli etkinliğimizde Mezunlar Derneği bünyenizdeki üyelerinizi de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.. Etkinliğimiz, genç liderler ve girişimciler için büyük bir fırsat sunmakta olup üyelerinize bu daveti iletmeniz onların kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında önemli bir adım olucaktır.


    Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi ve ayrıntılı program için https://jciankara.com/jci-ankara-20-25-kasim-girisimcilik-ve-liderlik-zirvesi// adresini ziyaret edebilir ve bu daveti başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

     

    Katılımınızı sabırsızlıkla bekliyor ve bu özel etkinlikte sizleri de aramızda görmeyi umuyoruz.


     Saygılarımla








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.