Şimdi Ara

Gittiğim psikoloğun hipnoz saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hipnoz bilimseldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cold Lover C kullanıcısına yanıt
    İnan inanma. Sırf inanmıyorsun diye gerçek olan bir şeye saçmalık demen senin cahilliğin. Kendini psikolojik olarak şartlamışsın? :D Neyin kafası? Sen kendin dedin ben söylediklerini yaptım ama inanmadım diye. Sen inanmadığın için işe yaramamış. İşe yarasaydı inanacaktın ama baştan olacağına inanmadığın için olmadı. Kendini psikolojik olarak şartlandırma olayına inanıyorsun ama hipnoza inanmıyorsun öyle mi? Kendini psikolojik olarak şartlandırma diye bir şey yok. Olacağı yoksa olmuyor. Yoo kaşımam. Örümcek görünce de kaşınan tiplerden değilim. Hipnoz psikolojik bir şey zaten sana hipnozun fiziksel olduğunu söyleyen olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yirikalische

    Tavuk taklidi yaptıran hipnoz videoları falan fake tabi ki ama hipnoz diye bir şey var, batıl inanç falan değil bilimsel açıklaması var gayet. Rahatlamanı, beyninle daha iyi iletişim kurmanı ve bazı takıntıları aşmana yardımcı olabilir, AMA sana istemediğin bir şeyi yaptıramaz. Kimse gelip sen istemiyorken sihir yapar gibi seni hipnoza sokamaz, kendini serbest bırakman ve senden istenilen şeyi senin de istiyor olman lazım.
    Aynen öyle. Bu adam hipnoz olmayacam diye kendini kasacak sonra da gelip diyecek sıkıyorsa beni hipnoz etsinler. Adam daha hipnozun ne olduğunu bilmiyor ki. lol.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Some guy

    Hipnoz gercek.
    Hipnoz yok psikoloji yalan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hipnoz filmlerdeki gibi birsey degildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hipnoz falan yalan plasebo etkisinden başka bir şey değil. Psikoloji de sahtebilim.

  • Hipnoz bilimseldir. Gittiğiniz hipnoterapist bu konuda iyi miydi bilemem ama hipnozla insanın beyin dalgaları theta seviyesine çekilir. Theta seviyesindeyken bilinçaltı maruz kaldığı telkinleri kolayca kabul eder. Bu şekilde de amaca yönelik belirli faydalar sağlanır.


    Hipnozun çalışma sistemini bilmeden ve nasıl çalıştığını bilecek kadar alt yapı bilgisi olmadan direkt reddetmek, doğru bir yaklaşım olmaz.


    Her şeye bilimsel baktığını düşünenlerin düştüğü en büyük yanılgı, kafasında ispatını şekillendiremediği şeyi direkt reddetmektir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.