Şimdi Ara

Global MU (Offical) başlamak için ekip aranıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar neredeyse 9 yıl önce başlayıp bıraktığım Mu online yeniden başlamak istiyorum Private serverların ömrü kısa olup oyundaki zevki azalttıgı için global başlamayı düşünüyorum acaba başlayan olur mu yada globaldaki son durum ne oyuncu sayısı falan yada önerebileceğiniz server var mı ?

    Eğer toplu başlarsak bir ts yada raidcall ayarlayıp bırlıkte takılabılırız...

    -----Oyuna başladıktan sonraki deneyimlerimi aktarıyorum-------

    Global server olduğu için level atlamak o kadar da kolay değil yani 1 günde full oynadığınızda 1 levelden 80'e gelebiliyorsunuz.
    Oyunda mesela herhangi bir server ele alalım Asgard serverı olsun ve bu server kendi içinde ,
    -Gold PVE
    -Gold PVP
    -Normal PVE
    -Normal PVP şeklinde ayrılıyor.Gold serverlara girebilmek için ticket almanız gerekiyor bir nevi premium sayabiliriz.Fakat gold serverına girerseniz ve exp buff veren scrolldan da alırsanız neredeyse x4 exp geliyor hele birde partyinizde 3 farklı class varsa exp tekrar katlanıyor kısaca inanılmaz hızlı kasabilirsiniz bu şekilde.
    Oyuna başladığınızda 3 farklı class geliyor klasik elf,dark wizard ve dark knight.220 levele geldiğinizde tekrardan dark lord falan açılıyor oralar aynı.
    Görev mantığı şu şekilde yaklaşık 15 level olana kadar spider hunt görevleri sonra 25 levele kadar lich hunt görevleri ile devam ediyor belli bir levelden sonra 80 olması lazımdı tam hatırlamıyorum bu sefer item görevleri açılıyor görevler setler veriyor.
    Oyunda düşürdüğünüz itemleri satarak ufak ufak zen kasabilirsiniz daha sonra bu paralarla NPC lerden setleri alabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremTarz -- 30 Nisan 2016; 11:00:23 >







  • Bizim oyunu belki denemek istersin. Konumuzu okuyup kararını vermeni tavsiye ederim. Türk playerlardan olusan ekip zaten mevcut bizde. www.frienzmu.com
  • @ExtremTarz Dostum ben başladım helheim'da kasıyorum 2 arkadaşım daha geliyor. Helheim'da başlama sebebim bu sunucuda 2-3 türk guildi gördüm henüz erişemedim onla başlayalı 1 gün oldu zaten. Nick:Aegean Senin'de varsa tanıdığın getir başlayalım. oyun bana epey zor geldi ama bildiklerimizi paylaşırsak bu zorlukları yeneriz inşallah.
  • up up up
  • global mu indiriyorum bakalım en son 7-8 sene önce oynamıştım
  • Bende çok uzun süre öncesinde oynamıştım. Ama eğer bir grup gibi bir şey var ise bende gelebilirim. Ozamanlar full int elfim vardı. Partylerin aranılan adamıydım bakalım ne olucak hiçde hatırlamıyorum ozamanlardan bu yana çok şey değişti sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

    @ExtremTarz Dostum ben başladım helheim'da kasıyorum 2 arkadaşım daha geliyor. Helheim'da başlama sebebim bu sunucuda 2-3 türk guildi gördüm henüz erişemedim onla başlayalı 1 gün oldu zaten. Nick:Aegean Senin'de varsa tanıdığın getir başlayalım. oyun bana epey zor geldi ama bildiklerimizi paylaşırsak bu zorlukları yeneriz inşallah.

    Bende şimdi oyunu indiriyorum o zaman o serverda başlayalım oyuncu sayısı ne alemde bakabıldın mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Bende çok uzun süre öncesinde oynamıştım. Ama eğer bir grup gibi bir şey var ise bende gelebilirim. Ozamanlar full int elfim vardı. Partylerin aranılan adamıydım bakalım ne olucak hiçde hatırlamıyorum ozamanlardan bu yana çok şey değişti sanırım.

    Bir raidcall yada ts ekibi kuralım hep bırlıkte aynı serverda takılalım zamanla buyuruz dıye dusunuyorum ayrıca imzan beni hüzünlendirdi :)
  • Ahhh Ahhhhh Ahhhhhhh ki ne ah. Güzel zamanlardı kapandığı günü hatırlıyorum çok üzülmüştüm. =(
  • Kusura bakmayın vize öncesi pek bakamadım. Türk guildi buldum sağolsun yardımcı oldular. Tek başıma iken tadı yoktuda 1-2 türk bulunca mutlu oldum oyunda ingilizce konuşan adama bile şükür ediyorum her yer portekizce ve ispanyolca dolu.


    Sorularına cevap vermeye çalışayım. Helheim chl6 kalabalık hatta bazen full,rc veya ts uyar banada sorun olmaz whatsapp bile kurabiliriz. Ben yoksam Mektup ile "TimetoDL" kendisi guild başkanımız. ona erişebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorfinli Melankolik -- 16 Nisan 2016; 0:10:33 >
  • Bende geldim arkadaşlar Helheim' e, umarım sağlam bir ekip oluştururuz birlikte :)
  • Tamamdır o zaman Helheimde açıyorum karakteri Oyundaki nickim gene Extremtarz online olanlar olunca benimle iletişime geçebilirler hepimiz aynı server aynı klan altında birleşelim ve birde raidcall yada ts ayarlayalım...
  • bende global mu asgard oynuyorum 1 hafta önce başladım az önce 200 lvl oldum henüz 100 lvl i geçmemişseniz asgard a beklerim
  • Hellheim'de bir amacınız olmaz. Herkes orada full item full char vs. Ayrıca Hellheim'in bir özelliği de Webzen Mu'yu K2 miydi neydi oraya satmıştı bir ara. O firma da o zamanlar oynayanlara 1 reset hakkı vermişti. Yani o server'de çok fazla kişide 1 reset + 400 level var. Ben de bir ara oynuyordum o serverde bir abiyle konuştuğumda o söylemişti. O yüzden amacınız yoksa o server'i dolu diye oynayabilirsiniz ama amacınız varsa yeni açılan serveri ya da diğerlerine başlayın bence. Gerçi orada da full olan kişi çok fazladır ama hiç yoktan resetleri yok. İyi günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben hellheimde başladım 32mb internetim olmasına ragmen sanki biraz ping vardı yada bana öyle geldı tam emın degılım...
  • Yine dayanamadım başladım Global'e Asgard'da açtım 3 tane yeni char kasılıyorlar beraber 25 lvl daha. Lorencia'da gezinirken de bir Türk arkadaşla karşılaştım onun da tanıdığı 3-4 Türk varmış ve 1-2 kişi daha başlayacak falan dedi. Gelmek isteyenler mail atsın oyundan onu nick Topal benimki ColdplayTR Başlamak isteyen olursa ulaşsın bize beyler guild kurma planları bile yapmaya başladık iyi günler




  • Bende indiriyorum da ofiste takılayım diye Windows mode da çalışıyor deme oyun yani arada takılayım biri geldimi ofise tak alta atayım filan. Bende başlayıp bi energy elf kasmak istiyorum bilmiyorum gerçi yeni sistem nasıl oldu neler geldi neler gitti ve değişti. Eskiden bi ee vardı kasmıştım ama ne durumda bilemiyorum şimdi oyun ? Birde bu yeni classlarda herhalde ücretli açılıyor deme ?
  • Dostum Topal bizim ekipte zaten :D guild te kurduk yavaştan toplanıyoruz senide bekleriz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatihatila

    Dostum Topal bizim ekipte zaten :D guild te kurduk yavaştan toplanıyoruz senide bekleriz :D

    Kardeşim sizin ekibi bilmediğimden söyledim zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Bende indiriyorum da ofiste takılayım diye Windows mode da çalışıyor deme oyun yani arada takılayım biri geldimi ofise tak alta atayım filan. Bende başlayıp bi energy elf kasmak istiyorum bilmiyorum gerçi yeni sistem nasıl oldu neler geldi neler gitti ve değişti. Eskiden bi ee vardı kasmıştım ama ne durumda bilemiyorum şimdi oyun ? Birde bu yeni classlarda herhalde ücretli açılıyor deme ?

    Windows Mode var tabi ene elf kasarsan da olur niye olmasın ve yeni charlar parayla açılıyor evet
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.