Şimdi Ara

GM5 PLUS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum ancak ısınma problemi ve sarj sorunu var deniyor.

    Ben oyun oynamayacağım, günde 3-4 saat internette surf falan yaparım 2-3 saat mp3 dinlerim bazı günlerde 30 dk youtube dan video izlerim.
    Böyle bir kullanımla bile sarj 1 günü götürmez mi ve internette 15-20 sekme açık bir şekilde araştırma yaparken bile ısınır mı?

    Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum, lütfen yeterli bilginiz, tecrübeniz yoksa yorum yapmayınız, çok kararsızım zaten kafa karışıklığına sebep olmayalım.



  • Ben sizin sorunuza geç kalmış olabilirim fakat bundan sonra soracaklara cevaben yazmak isterim piyasada bu fiyata bu özelliklerde telefon yok 4 5 gün oldu alalı ve çok memnunum g2 kullanıyordum daha önce g2 den batarya olarak hiç bir fark yok,bir çok amiral gemiyide gömer,5plus ı kullanmadan sadece vitrinde görerek yorum yapan çok o yüzden herkese itimad edilmemeli ben dediğim gibi çok memnunum evet ilk versiyonlarında sorun varmış gerçekten fakat revizyon 2 lerde sorun yok,ısınma sorunu diyorlar g2 daha çok ısınıyordu,kamera olsun,pil ömrü olsun şıklık olsun bu cihaz 10 üzerinden 10 aldı benden tambir fiyat performans ürünü iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIRAZLI

    Ben sizin sorunuza geç kalmış olabilirim fakat bundan sonra soracaklara cevaben yazmak isterim piyasada bu fiyata bu özelliklerde telefon yok 4 5 gün oldu alalı ve çok memnunum g2 kullanıyordum daha önce g2 den batarya olarak hiç bir fark yok,bir çok amiral gemiyide gömer,5plus ı kullanmadan sadece vitrinde görerek yorum yapan çok o yüzden herkese itimad edilmemeli ben dediğim gibi çok memnunum evet ilk versiyonlarında sorun varmış gerçekten fakat revizyon 2 lerde sorun yok,ısınma sorunu diyorlar g2 daha çok ısınıyordu,kamera olsun,pil ömrü olsun şıklık olsun bu cihaz 10 üzerinden 10 aldı benden tambir fiyat performans ürünü iyi forumlar.

    Kaca aldiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben turkcel den aldım hattım üzerime 1200 gibi rakamlara geldi ama nakitde 1000 tl (999)
  • Cevap geç olacak ama kafasında soru olanlar veya tereddütde kalanlar için yazayım.

    öncelikle söylentilerin çoğu ya boş ya da GM bunları düzeltmiş.

    Telefonda ısınma sorunu yok. Hatta hiç yok. oyun çok oynamıyorum ama normalde clush of clans oynarken filan ısınma yok. telefonu kılıfla kullanıyorum. buna rağmen ısınmıyor. hatta şarj ederken kontrol ettim ampere uygulaması 2.5 amper ile şarj ediyor. yan sanayi fast şarj özellikli alet ile 1,5 amperde şarj ediyor. ısınma yok. orjinal şarj ile 2.5 amper basıyor. yine ısınma yok.

    şarj olması 1 saat civarı. hatta %10 şarj dan % 80 e 20 dakikada filan çıkıyor. Bence makul.

    eğer sadece telefon olarak kullanırsan 2 gün gidiyor. full oyun vs oynarsan sabahtan akşamı anca görüyor.

    Fotoğraf çekimi ilk başta hoşuma gitmedi. ama bi kaç uygulama kurdum biraz da sensör rodajını bitirdi sanırım şimdi tatminkar sonuçlar veriyor.

    çok nadir wi-fi zor bağlandığı filan oluyor. ama çok sıkıntı olmuyor.

    mikrofon tek. bu yüzden telefonu tam ağzınıza gelecek şekilde tutmanız gerekir. eller meşgulken kulağıma omuzumla sıkıştırınca ses karşıya gitmiyor. bence en büyük sıkıntı bu.

    bazen ekran sapıtıyor. aç kapa yapıyorum. çok nadir. 2 ayda 3 defa başıma geldi. yazı yazarken bazı tuşları çift basma gibi saçmalıklar.

    telefonun fiyatına bakarsak bu yazdıklarım görmezden gelinebilir.

    telefonda en çok şaşırdığım ise kulaklık çıkışı. kaliteli kulaklıklarla çok iyi müzik dinleniyor. fiio x3 sahibi biri olarak ses kalitesini beğendim. yine de bir DAP gibi değil. ama çoğu kişiyi fazlası ile mutlu eder. ses kalitesi olarak samsung note 4 den çok çok üstün.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.