Şimdi Ara

Google Apps ile Alınmış Domain

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle; site hazırlama, domain, hosting gibi terimlere pek aşina değilim. Ne anlama geldiklerini biliyorum ancak pratikte hiç tecrübem yok. Site içeriğini notepad ile hazırladım. (İçerik de yok ya,bir kaç resim, bir iki satır yazı. İndex.html ve içerdiği veri bir klasörde hazır.)

    Elimde Google üzerinden alınmış bir domain adı var. Şimdi ben bu domain adresine elimdeki siteyi upload etmek istiyorum ancak beceremiyorum. Google üzerinden de olur, olmasa da olur. Hangisi kolaysa.

    Düzenleme: Google üzerinden alınmış derken, aslında domain Godaddy üzerinden alınmış ama Google Apps ile işlem yapılmış. Bedava domain değil yani normalwww.hede.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestus -- 25 Mart 2013; 20:49:32 >







  • domain almışsınız, hosting paketi almadınız galiba. Hosting paketi alarak elinizdeki dosyaları oraya yüklemeniz gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wrldxplrr

    domain almışsınız, hosting paketi almadınız galiba. Hosting paketi alarak elinizdeki dosyaları oraya yüklemeniz gerekir.

    Filezilla aynı isi görmez degilmi hocam ?
  • Hosting paketiniz olmadan Filezilla bir işe yaramaz. Çünkü Filezilla dosyaları hosstinge yüklemek için aracı bir programdır. Sizin kendinize ait bir disk alanınız olmalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.