Şimdi Ara

Gösterilen ping değerleri doğru mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar süperonline fiber kullanıyorum yaşadığım sorun biraz garip ne yaptıysam çözemedim aynı ping değerinde farklı gecikmeyle oynuyorum. mesela şu an lolde apexte çok akıcı şekilde delaysız oynuyorum ama akşam q w q yaptığımda q yu vurmuyor ya da gecikme hissiyatıyla vuruyor ekranda oyun mekaniklerini yavaşlatan bir filtre var gibi traktör çeviriyormuşum hissiyatıyla oynuyorum tracert vs yaptım ping değerlerim aynı ve sabit ama akşamki internetle şuanki internet akıcılığı gece ile gündüz kadar farklı bu laptopumda da böyle masaüstünde de. internet kaynaklı olduğuna eminim telefondaki kafa topu oyununda bile denedim onda bile fark aşırı hissediliyor. bu sorun yüzünden en sonunda modemi camdan aşağı atıcam ama 1 senelik tahahhütüm de var sorunun kaynağı nedir sizce. bu delayı gidermenin bir yolu var mı aynı ping nasıl farklı hissiyatla oynattırıyor paket kaybı vs olmadan, teşekkürler




  • up up

  • Prime timeda bandwith yetersiz geldiği için sorun yaşıyorsun.


    Prime time dışında kullanıcı sayısı az olduğundan ekrandaki tepkime sürelerin iyi oluyor, ancak yoğunlaşma başladığı anda bu tepki süreleri artıyor.


    Bunu aylardır yaşıyorum, sadece SOL ile ilgili değil.


    SOL'ün farklı bir yapısı var, dinamik ip'de paket kaybı görmüyorsunuz örneğin, statik ip alın aynı sunucuda paket kaybı görmeye başlıyorsunuz. Sanırım SOL değer ölçümlerine müdahale edebilecek bir yapı kurmuş.

  • Şu an(3 yıldır) aynı sorunu kablonette yaşıyorum. Superonline çıkışlı ip kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerros kullanıcısına yanıt

    sabah 6 da oynadığım oyunla diğer vakitlerde oynadığım oyun arasında dağlar kadar fark var apexe akşam girdiğimde adam kesemiyorum sabah pubta 10 kill almadığım oyun yok diğer online oyunlarda da aynı sorun var hepsinin oynanış kalitesi yerlerde iss değişmekten ya da taşınmaktan başka çaresi var mı bunun hocam

  • COZUMYOKYOKYOK kullanıcısına yanıt

    Bunun bir çözümü yok. Modem değiştirsen, port açsan, statik ip kullansan bile, ne yazık ki çözemezsin.


    Türkiyede değersel anlamda hızlı internet, uygun fiyatla SOL'de.


    Altyapı konusunda ise Türk Telekom daha stabil ancak ekonomik değil.


    Kısaca iss değiştirsen nereye gideceksin? İki firmanın tekeli var, bu tekel dışında zaten aynı hatta, isim farklı kullanacaksın.


    İşin özeti, stabil oynayayım, saat ve gün farklılığı yaşamayayım diyorsan Türk Telekoma geçebilirsin. Ama aynı paraya 25mbit vs. ancak verirler.


    Superonline ile çözebileceğin tek nokta, sana yeni modem gönderirler :) O ise hiç bir şeye yaramaz.




    • Tek önerim, Cgnat ip kullanıyorsan, iyi bir ip bloğu yakalayıp, bırakmamak için elinden geleni yapmak. Bunun dışında gerisi SOL'ün vanaları kısma insafına kalır.
  • Kerros zaten gereken cevabı vermiş. Ama bir de Input lag'i kontrol edin. Normal seviyelerdeyse sorun bant genişliğinin kısılması da olabilir. Tekli bağlantıyı 2-3Mbps'ye kadar kısıyorlarsa kağnı gibi olur. Düzelttiklerinde de veya daha az kıstıklarında da normale döner. 15 yıl önce ADSL'de CS oynarken yaşıyordum. Hızı 1Mbps'den 2Mbps'e yükselttiklerinde oyun normale dönüyordu. Aynı mevzu. Sorun yaşadığınızda Frankfurt, Amsterdam, Vienna konumlu sunuculara single test yapın, hedefli bir bant genişliği kısması değilse belli olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.