Şimdi Ara

Gothic 4 Arcania (PC/X360/PS3) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PC de de optimize özürlü ve bug yığını bir seridir Gothic serisi bu firmadan adam olmaz.
  • bABa JOSEPH SEN bidaha caps masp verme yaa..
    hala o eski sonyyimi kullanıyorsun...
    eger o ise kaç yıl geçti..
    biz onun üstüne
    100hz di 2/ms di..10.00000 kaç kontrastı 1080p. hepsi tamamdı...ama hala kalite yok
    camdan attırcan bize tv yi...
  • Oyun güzel ama frame sürünüyor. Oyun resmen ıkına ıkına ilerliyor gibi. Konsol versiyonlarındaki sorun giderilmezse bu oyunun tek adresi Pc'dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 26 Eylül 2010; 23:21:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mzarafet

    bABa JOSEPH SEN bidaha caps masp verme yaa..
    hala o eski sonyyimi kullanıyorsun...
    eger o ise kaç yıl geçti..
    biz onun üstüne
    100hz di 2/ms di..10.00000 kaç kontrastı 1080p. hepsi tamamdı...ama hala kalite yok
    camdan attırcan bize tv yi...

    +1
    JOSEPH ve Kasatka nın sslerine bitiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mzarafet

    bABa JOSEPH SEN bidaha caps masp verme yaa..
    hala o eski sonyyimi kullanıyorsun...
    eger o ise kaç yıl geçti..
    biz onun üstüne
    100hz di 2/ms di..10.00000 kaç kontrastı 1080p. hepsi tamamdı...ama hala kalite yok
    camdan attırcan bize tv yi...


    2.5 yıl oldu,işin sırrı Küçük Tv+Düşük keskinlik+Bol kontrast kombinasyonunda
  • Oyun çıktı yahu. Oynayan yok mu hiç? Benim dışımda...
  • Çok Göthic bir oyun kanımca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

    Oyun çıktı yahu. Oynayan yok mu hiç? Benim dışımda...

    Abicim oynadıysan yazsana yahu ,bizde bilelim nasıl oyunmuş ,ona göre alalım.:) Açıkçası oynayanların yorumlarını bekliyorum dünden beridir bide halihazırda narutoyu oynuyorum beklerim iyicene net olana kadar oyun hakkındaki düşünceler...
  • @evo_4
    hocam şu uzaklaştırma butonunu arada kullan ya

    @merkingtr
    Yahu ne bileyim, konusu bile yok sanıyodum. Oyunun tabi her gothic oyununda olduğu gibi Frame sorunu var. Tahminimce 15-20 FPS arası gidip geliyor oyun. Bir tane update yaptım girerken ama ne faydası oldu anlamadım. Umarım update gelirde düzeltirler konsolda bu frame sorununu. Onun dışında Gothic serisine aşina olanlar için oyun güzel arkadaşlar onu söyleyim, tek sorun frame bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Çok Göthic bir oyun kanımca.

    Definitely.
  • Frame esaslı bir problem olarak karşımıza çıkıyor, şu anda.
    Oynarken keyif alamayacak kadar frame sorunu var bana göre ya da gözümde çok büyüttüm bu problemi...
    Her ne olursa olsun, update ile düzeltilmesi gerekli.
  • seri mahvoldu resmen
  • RPG türü en sevdiğim tür ancak bu oyun oynanmaya değer görünmüyor. Para ve vakit kaybetmemek adına Fallout: New Vegas'ı bekliyorum.
  • Oyun bence çok iyi. 2 gündür oynuyorum ve çok beğendim RPG olarak kaliteli, grafikleri ise ayrı bir kalite. PC versiyonu için konuşuyorum. Herhangi bir bug'a ve performans problemine denk gelmedim.

    Oyunun odak noktası PC olduğu için konsolda sıkıntı olabilir bilmiyorum. Hud göstergeleri bile farklıymış konsolda. PC'de haliyle biraz daha detaylı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ekim 2010; 22:40:27 >
  • demosunu dün oynadım nasıl frame sürekli rahatsız ediyor anlamadım. genel olarak biraz düşük fpsde çalışıyor fakat beni o kadar çok rahatsız etmedi açıkcası.

    demo benim hoşuma gitti şahsen ufak tefek eksiklikler yok değil yapay zeka biraz dandik gibi fakat gothic güzel oyundur ayrı bir havası var.

    full sürümü oynamaya karar verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 18 Ekim 2010; 11:30:58 >
  • Demoyu PC de mi oynadın konsol da mı X360 versiyonunda FPS aşırı derecede düşük bunu anlamamak için kör olmak lazım.
  • 4 günce önce bitirdim oyunu. FPS düşük olduğu için bazı yerlerde sıkıntı çektim. Önceki Gothic'lere göre baya değişmiş oyun yapısı. Dövüş sistemi kolay bi hale gelmiş. Yaratıkların sürekli Charge Attack kullanması sinirimi bozdu. Trainer'ların kalkması kötü olmuş. Skill sayısı düşmüş onları da Skill Ekranından puanlama sistemiyle öğreniyoruz. Eskiden 1-2 silah üzerine uzmanlaşırdık şimdi her silahı kullanabiliyoruz uzman olarak. Bu biraz RPG yapısını bozmuş çünkü adamımız bir çoban olarak başlıyor oyuna ama eline ne verseniz kullanıyor. Eskiden bir zırh almak için ne görevler ne reputationlar kasardık, şimdi 3 Elma getir Paladin Zırhı vereyim diyorlar. Çobanken bir anda şovalye olabiliyorsunuz. Hikaye biraz hızlı ilerliyor dediğim gibi çobanken bir anda kendinizi Kral Rhobar 3'e savaş açmış buluyorsunuz. Haritada özgürce dolaşma hissi maalesef yok olmuş. Çünkü yan görevler az ve eskiden bir adam çiçek böcek isterdi. Bunu bulmak için koca haritayı dolaşmak gerekebilirdi. Arcania'da maalesef ister istemez ana görevleri yapıyorsunuz. Yer yer grafik hatalarına rastladım(gölgelerin gidip gelmesi, ekranda sadece karakterin kalması vs.). Ama onun dışında fena değildi. Gothic serisini takip edenlerin mutlaka oynaması gerekir. Oyunda sürpriz karakterler de var. Onları görmeniz gerekir. Genel itibariyle ben 65/100 diyorum oyuna.




  • 25 yıldır oyun oynarım bütün konsollar elimden geçti. Şu oyunun FPS si düşük, şu oyunun FPS si kaç? şunun frame i düşmüş, bunun ki tavanda geziyor demedim. FPS, Frame nedir bilmem. Araştırmadım bile. Bir oyunu açınca iki şeye bakarım bana hitap ediyor mu? Oyun oynarken zevk alıyor muyum?

    Bende mi bir gariplik var acaba
  • Akıcılığı düşük olan oyundan nasıl zevk alabiliyorsunuz bende bunu çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

    4 günce önce bitirdim oyunu. FPS düşük olduğu için bazı yerlerde sıkıntı çektim. Önceki Gothic'lere göre baya değişmiş oyun yapısı. Dövüş sistemi kolay bi hale gelmiş. Yaratıkların sürekli Charge Attack kullanması sinirimi bozdu. Trainer'ların kalkması kötü olmuş. Skill sayısı düşmüş onları da Skill Ekranından puanlama sistemiyle öğreniyoruz. Eskiden 1-2 silah üzerine uzmanlaşırdık şimdi her silahı kullanabiliyoruz uzman olarak. Bu biraz RPG yapısını bozmuş çünkü adamımız bir çoban olarak başlıyor oyuna ama eline ne verseniz kullanıyor. Eskiden bir zırh almak için ne görevler ne reputationlar kasardık, şimdi 3 Elma getir Paladin Zırhı vereyim diyorlar. Çobanken bir anda şovalye olabiliyorsunuz. Hikaye biraz hızlı ilerliyor dediğim gibi çobanken bir anda kendinizi Kral Rhobar 3'e savaş açmış buluyorsunuz. Haritada özgürce dolaşma hissi maalesef yok olmuş. Çünkü yan görevler az ve eskiden bir adam çiçek böcek isterdi. Bunu bulmak için koca haritayı dolaşmak gerekebilirdi. Arcania'da maalesef ister istemez ana görevleri yapıyorsunuz. Yer yer grafik hatalarına rastladım(gölgelerin gidip gelmesi, ekranda sadece karakterin kalması vs.). Ama onun dışında fena değildi. Gothic serisini takip edenlerin mutlaka oynaması gerekir. Oyunda sürpriz karakterler de var. Onları görmeniz gerekir. Genel itibariyle ben 65/100 diyorum oyuna.



    teşekkürler yoda oyunu oynamışsın ve 2 satır bişey paylaşmışsın faydası oldu benim için,herkes yapabilse keşke




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.