Şimdi Ara

Gotta Go! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • abi biz de okuduk spelleri vs. 3000 tane post okumuşumdur bunun hakkında. bossun castları tamamen random. her %25 de topraga giriyor. o arada phase atlatmak gerekiyor mantık bu.

    ancak bazen hiç cast etmiyor. bazen %90 da cast ediyor. uygun castı bulmak şans. ha diyecen ki bekleyin %80 de cast etsin öyle vurun. o zaman da 1 2 sn dps kaybı oluyor.

    neyse yaptık işte bi şekilde :) ama demek istediğim o kadar kolay değil. bak ocak'ın kaçındayız realm de ilk biz yapabildik :)
  • saygıyla eğiliyorum...
  • güntülü, soulburn ve smash ekibi,

    tebrik ederim öncelikle, fazlasıyla hakettiniz bu achievmenti, istek çalışma zaten işin %50 si.

    ekibimiz ile sadece 2 saat denedik 1 kere %5 1 kere %7 bikaç kez %10 ve 1 kez de %2 gördük, bunların hepsi 2 saatte oldu

    ekibimiz melee shaman, rogue(hayatında rogue charı olmamış bir arkadaş sırf mind numbling olsun diye girip muti spam yaptı) paladin off spec olarak retri girdi, gearı kötü degil ama achievmenta yeteri kadar iyi degil, paladin tankımız ve abartmak istemem ama spinebreaker serverındaki en iyi dps warrior olarak ben vardım :)

    %2 lik denemede dps listte %60 yapmıştım , ama gece 2-4 arasında oldugu için bazı arkadaşlar devam etmek istemediler. tam 1 ay önce gotta go dışında birşey bırakmamıştık nerdeyse.. kimse kıçını zorlayıp yapmak istemedi 2 kişi harici..

    denemeler açıkçası çok kolay geçti hep.. bloodlust olmadan %2 yapmıştık eger o demede bl olsa alırdık fk yı, ama iyiki de alamadık partideki slacker oynayanlar server 1st haketmediler çünkü.

    tek yaptıgımız taktik %85 e kadar caste başlarsa %80 de durup 2. casti beklemek, eger yapmadıysa hiç dps bölmeden full abanmaktı, hep işe yaradı phase 1 i belki 10 defa geçtik.. ancak phase 2 de ciddiyetsizlik gerçekten bl olmaması, ve benim %5 de bir execute umun boss tarafından dodge yapılması vardı ki.. (cap ten %0.25 uzagım 17/18..) çok küfrettim..

    tekrar tebrik ederim, ama keşke melee caster karışık bir parti yerine full melee veya full caster deneseydiniz, daha kolaylık saglardı.

    p.s.
    occulusun bugı ne bilmiyorum ama dümdüz yardıra yardıra 14 dakikada bitirdik

    /Ragefreak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 19 Ocak 2009; 19:03:12 >




  • quote:

    ve benim %5 de bir execute umun boss tarafından dodge yapılması vardı ki.. (cap ten %0.25 uzagım 17/18..) çok küfrettim..


    offf abi. geçmiş olsun çok :)
  • Tebrikler.

    Oculusun bugu şöyle;

    Önce normal dungeona girilip ilk boss kesilip drakeler alınıyo. Drakelerle birlikte bir güzel wipe yenip corpse run esnasında dungeon heroice çevriliyo.

    Normaldan aldığınız drakeleri 0 heroicte kullanıp 2. bossu kesebilmek için gereken 8/8 grup mobun 7si kesiliyo. Etrafta zaman kaybettircek diğer thrash moblar temizlenip en başa dönüp 1.boss sonra 8. grup - 2.boss - 3.boss - 4.boss diye bir adım izlenebiliyor şu anda :)

    Kısaca toplam kazanç bugla 7 grup toplasan bikaç dakika eder :)

    Kingdomun son bossuda bugluydu düzelttiler. Cast ederken herkes pillar arkasına geçip kopya kesmekten yırtılıyodu :D

    Şu anda o achi zor hele partyde resto druid varsa :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 19 Ocak 2009; 20:34:43 >
  • O bekleme taktiğini biz de denedik ama boss random, bazen herif hiç cast etmeden gidiyor. Binlerce post var bu konuda ve sonuç bossun %100 rastgele cast ettiği yönünde. O nedenle bazıları 1. denemede keserken, bazı gruplara da bu şanslı cast 4 saat sonra geliyor.

    1 saat farkla server 1st olduk dediğim gibi, bizden 1 saat sonra da Rebellion kesti.

    Bu achievementı videoya çeken de yok diye sabırla denemelerde kayıt yaptım. Nerf gelince hiç bir anlamı kalmicak.
  • Birkaç gece denedik castlerde çok şanssızdık, en iyi denememiz %2 10sn kala kaçtı aşşağıya ve lock heyecandan dot koymayı unuttu yattı o da.Tek bu aşivment duruyor 2haftadır olsaydı proto cepteydi.Çarşamba patch gelir gelmez gidip almayı düşünüyorum.

    @oray
    Biraz sıkmışsın dostum kolay diyerek.Kesinlikle kolay değil, müthiş şans gerektiriyor.Mind numbling ve cot stacklanmıyor bir kere.Sadece biri geçerli.Doğru set up demmişsin 4dps 1tank gidiyoruz en uygununu kurarak.Ama hala olmuyor.Ha siz noob dps siniz dersin şöyle diyeyim 3.5 in altına inen yok dps de.Cast %90da gelince şey gibi kalınıyor malesef.

    Dediğim gibi skillden çok şans gerektiren achievement, yapan arkadaşlara tebrikler.Protonu da umarım en yakın zamanda alırsın.
  • 3500 dps değil onu söylimde başta. Haa sorarsan "sen daha fazla mı yapıyorsun?" diye cevap hayır. Bizim guildde ortalama dps 3500-4000 civarlarında kalıyor.

    Ama oray dediğin adam hardcore PvE'ci, BT'nin BT olduğu zaman illidian kesmiş, burdaki herkezden önce sunwell yapmış biri. Eminim şuan bir grup kurup girseler minimum 5k dps çıkar en kötülerinden. O sebeple casual'ın bir olaya bakışı ile hardcore'un bakışı baya farklıdır. Mesela sana desemki full naxx'ı 1 saate bitiriyor adamlar, kesin imkansız dersin. Ama bitiriyor işte hardcorelar. Onun için 4 tane 3-3,5k dps yapan adam yerine 3 tane 5.5k dps adamla gidince oraya tankları bile 3k dps yapnca kolay oluyor tabiki bu tarz bosslar.
  • yahu istediği kadar hardcore olsun bu bossun olayı şans. dpsin de bi sınırı var. şu anda oyunda alınabilecek en iyi itemlar belli. armoryden bakarsanız benim gear'e 2 3 itemım eksik su anki eng game itemlardan. oray'a özel raid mi açmış blizzard bizim mi haberimiz yok. nax biter elbette neden bitmesin. ama 25 tane işini en iyi yapan adam olursa biter. bizim gibi guildlerde bunu yakalama şansın çok zor. tbc de raid yapmamış insanlarla raid yapıyoruz. ona rağmen content bitirdik.

    bunun olayı şans abi şans. başka bişi değil.
  • Valla aynı itemli 2 mage'den biri 4500 dps yapıp "ben kralım lan guildimde hep birinciyim" diye gezerken diğeri 6k dps yapıp "valla ilk 5 giremiyorum mage sux geber blizzard" diyebilen bir oyun oynuyoruz. Gerisini sen anla artık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Saphrenia

    3500 dps değil onu söylimde başta. Haa sorarsan "sen daha fazla mı yapıyorsun?" diye cevap hayır. Bizim guildde ortalama dps 3500-4000 civarlarında kalıyor.

    Ama oray dediğin adam hardcore PvE'ci, BT'nin BT olduğu zaman illidian kesmiş, burdaki herkezden önce sunwell yapmış biri. Eminim şuan bir grup kurup girseler minimum 5k dps çıkar en kötülerinden. O sebeple casual'ın bir olaya bakışı ile hardcore'un bakışı baya farklıdır. Mesela sana desemki full naxx'ı 1 saate bitiriyor adamlar, kesin imkansız dersin. Ama bitiriyor işte hardcorelar. Onun için 4 tane 3-3,5k dps yapan adam yerine 3 tane 5.5k dps adamla gidince oraya tankları bile 3k dps yapnca kolay oluyor tabiki bu tarz bosslar.



    Dostum BL siz 5k dps yemez, neredeyse imkansız ve biz BL yi phase 2ye saklıyoruz.Cast kötü olsada indirme şansımız olsun diye.Ve en az 3.5k dedim, mage ucuyor 3.5larla kalmıyor, bir de işin crit şansı olayı var.Castlerken ne kadar crit vurursak o kadar iyi, bir nevi o da şansa bakıyor.

    Video yu tekrar açmaya denedim hata verdi, bir göz at istersen dostum. : )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 20 Ocak 2009; 12:39:03 >




  • Orgulas,

    Kesinlikle katılıyorum. Sadece şans, Insane DPS ve şans gerektiriyor bu Gotta go.


    Şu Mage'e bir bakar mısınız?

    http://www.youtube.com/watch?v=TuOJ5EArpP4
  • Biliyorum video uçtu, vimeo çok kaliteli bir paylaşım sitesi ama efendim göya WoW videosu falan yasakmış burada, sildi adamlar videoyu.

    Yükleyince kaliteyi çok düşürmeyecek bir video paylaşım sitesi arıyorum, akşam tekrar koyucam.

    Not: Şu achievement için çocuk oyuncağı, tek attık diye dolanıp, armory bile vermeye çekinen adamlara sadece gülüyorum. Nette binlerce post var, bliz de diyor bunun olayı şans diye, o nedenle 4 dakika yapıyorlar zaten. Biz burada mutluluk ve heyecanı paylaştık sadece. Yaşım 27, Türkçe WoW sitelerine yazıp çizenlerin 90 ve üzeri doğumlu olduğunu biliyorum, o nedenle bu tarz lise muhabbetlerine girmeyi tercih etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulburn -- 20 Ocak 2009; 14:08:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

    Orgulas,

    Kesinlikle katılıyorum. Sadece şans, Insane DPS ve şans gerektiriyor bu Gotta go.


    Şu Mage'e bir bakar mısınız?

    http://www.youtube.com/watch?v=TuOJ5EArpP4



    Bu video daki mage ler Storm Peaks'deki bir mobdan +crit dmg bonusu veren bir buff spell stealleyip yapmıslar ve malesef bu kaldırıldı, yapılmıyor artık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orgulas

    Bu video daki mage ler Storm Peaks'deki bir mobdan +crit dmg bonusu veren bir buff spell stealleyip yapmıslar ve malesef bu kaldırıldı, yapılmıyor artık.


    Yorumları okuduktan sonra ben de anladım. %50 bonus veriyormuş sanırım.


    Soulburn,
    Youtube'a artık HD vide bile ekleniyor ama pek girilmiyor, yine de bir düşün.

    Kim ne derse desin, gerçekten büyük başarı. Umarım ileride yine böyle güzel sevinçler paylaşırız.
  • evet 2 mage dede storm peaksde ki vyrkullardan spell steal edilmiş buff var iyi düşünmüş keratalar :)

    yalnız olay mage dps tartışmasına doğru gidiyor arkadaşlar hangi dps classı olursa olsun bu tür yüksek dps gereken yerlerde hangi tür dps kullanacağınıza karar verip öyle gideceksiniz mage lock elemental shaman yada hunter rog ench shaman gibi destek classlarını seçeceğiniz dps e göre alıcaksınızki dps en yüksek seviyeye gelsin

    dipnot: mageler şu anki popüler specde crit rate a ve dolayısıyla critin arka arkaya 2 kez vurulmasına dayalı bir dps ile oynuyolar o yüzden bir mage bir fightta 5k diğer fight da 4k yapabiliyor bunun sebebi tamamıyle skill gear değil critlerin arka arkaya vurulma şansı.
  • sildikleri video bi şekilde geri gelmiş bu arada, izlemeye devam o zaman

    http://www.vimeo.com/2872675

  • öncelikle tebrikler.nedir bu achieve, olayı özelliği nedir?
  • red proto drake veriyor abi bunları bitirince aldım bugün :)
  • ohoh gz Güntülü !

    Celades, videonun sonunda görünüyor mount merak ediyorsan.

    http://www.vimeo.com/2872675
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.