Şimdi Ara

Gözaltına Alınan Apaçiler Saçları Kesildikten Sonra Salıverildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bodrum’da turistleri korkutan apaçiler göz altına alındı
    Tatil sezonunun açılmasıyla turistik tatil beldesi Bodrum’da sokaklarda,plajlarda ve barlarda dolaşmaya başlayan apaçileri yeni farkeden turistler, durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, turistlerin şikayetlerini dinlediler. Böyle canlıların doğal yaşamından alınıp şehir merkezlerinde yaşama bırakılmasının tamamen canilik olduğunu belirten turistler polislere, apaçileri merkezlerden uzağa,doğal yaşam alanlarına bırakılması yönünde istekte bulundu.
    Polis zor durumda kalınca apaçileri merkeze aldı
    Onca ısrar ve çabaya rağmen durumu izah etmekte zorlanan polisler, bir süre sonra turistlerin haklı olduğunu düşünerek apaçileri polis merkezine götürdü. Bu durum belediye başkanı ve valinin kulağına gidince, vali, şehir merkezindeki tüm apaçilerin toplatılarak saçlarının kesilmesine karar verdi. Bir çok apaçi bu durum karşısında zorluk çıkarırken, en çok sevinen berberler oldu. “Valimiz sağolsun işlerimiz açıldı” şeklinde teşekkürlerini sunan 32 senelik berber Hasan Kaya bu durumdan ötürü valiyi takdir ettiğini belirtti.
    Anne,babalar önlemini alsın
    Halkı ve turistleri apaçilerden arındırmak konusunda emin adımlarla ilerleyeceğini söyleyen Vali Dedeman, anne babaları da uyardı. “Çocuklarınıza gereken önemi verin ve aylık olarak amerikan traşlarını yaptırın” çağrısında bulunan Vali Dedeman, turistlerden olumlu tepkiler aldığını belirtti. Bir çok STK’dan plaket ve ödül gönderildiğini söyleyen Dedeman, çalışmalara son hız devam edeceklerini belirtti.

     Gözaltına Alınan Apaçiler Saçları Kesildikten Sonra Salıverildi




    [ALINTI]







  • 2 kiloya yakın saç çıkmıştır..
  • Keske gerçek olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.