Şimdi Ara

GPAY'den Uzak Durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GPayin nasıl rezil ve insanların hakkını yiyen bir firma olduğundan bahsetmek istiyorumki başka insanlarda bunlara bulaşıp zaman ve para kaybetmesin.


    Bynogame'e para yatırmak istedim aracı firma gpay olduğu için para ordan geçiyor bynogame'e gitmeden. Parayı havale yaptıktan sonra beni aradılar, kimliğimin fotoğrafını ve bir kağıda onay verdiğimi yazıp imza atmamı istediler. Ben de kimliğimi atabilceğimi ancak imzayı pdf olarak yollayabilceğimi bilgisayar üzerinden imza atabilceğimi belirttim o an evimde kalem olmadığını ve pandemiden dolayı dışarı çıkmanın yasak olduğunu söyledim. Ancak bunu kabul etmediler kimliğimin fotoğrafını ve bilgisayar üzerinden imzamı kabul etmeyip kalem kağıdınız yoksa işleminiz iptal edilcek ve 3 iş günü içerisinde paranız geri iade edilcektir dediler Bu prosedürün her ne kadar saçma olduğunu düşünsemde ve bunların hiç biri para yatırılmadan önce söylenmemiş bir yerde belirtilmemiş olsada el mecbur kabul ettim.


    Olayda bundan sonra başlıyor benden IBAN numaramı aldıktan sonra aradan 3 günü bırakın 1 hafta geçti nerdeyse arkadaşlara uzun uğraşlar sonunda ulaştım ve aldığım cevap "IBAN numaranız eksik olduğunda ödeme yapamıyoruz". İlk şokumu burada yaşadım zaten 1 hafta geçmiş üzerinden ve ben arayıp sormasam parayı kasaya atıp ne arayacaklar ne soracaklar heralde. Üstüne tekrar IBAN'ımı verdim 2. defa aradan yine 1 haftaya yakın bir süre geçti yine ne gelen para var ne arayan ne başka bi'şey bugün tekrar aradığımda ise dalga geçer gibi biz hep bu işleri yapıyoruz paranız tabiki birkaç gün içinde iade edilcek dendi ortada tabiki hala ne gelen ne giden bir para var hala bekliyorum. 3 gün içinde iade ediceklerini söyledikleri parayı nerdeyse 3 haftadır alamadım ve hala bekliyorum.


    Özet: Paranıza çeşitli bahanelerle el koyup uzun süre boyunca sizi oyalaya oyalaya o parayı bünyesinde tutan bu paraları bünyesinde biriktirip kullanarak para kazandığını düşündüğüm, dolandırıcı olma ihtimalini yüksek gördüğüm bir şirket. 3 günde iade ediceklerini söyledikleri parayı yaklaşık 3 haftadır alamıyorum ve hala bekliyorum para gelicek mi ondan da şüpheliyim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.