Şimdi Ara

GPU Mininge alternatif bir gelir, Trademining !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    4 aydır geliştirdiğim, 1,5 aydırda canlı testini yaptığım binance global de çalışan al sat botu olan Trademining ile ilgili bilgi vermek istiyorum.


    Trademining nedir ?


    Trademining, coin mining veya coin stake gibi gelir elde edilen modellere alternatif bir model olarak geliştirdim. Coin stake oranları aylık 1-2% ye anca geliyor ve malum ETH merge den sonra şuan gpu mining zor günler yaşıyor. fakat merge öncesi gpu mining ile karşlılaştırma yapalım. Örnek olarak 1 adet 500$ TESF li RTX 3070 bütçe ile kıyaslama yaparsak.


    GPU mining (merge öncesi 1 ay) = günlük gelir 1,5$ - elektrik 0,4$ => 1.1$ günlük kar X 30 = 33$ ayda kar

    ETH stake mining (500$ ) = 2$ ayda kar

    TradeMining (500$ için 10 ağustos - 10 eylül canlı test sonuçları ) = 32,52 $ ayda kar.


    Trademining botu, şuan için sadece binance globalde çalışmaktadır. Yani işlem yapacağınız varlıklar, kendi hesabınızdan dışarı çıkmayacaktır. İşlem geçmişindede bu işlemleri görebileceksiniz. Kendi hesabınızdaki varlıkları, binance api ile vereceğiniz yetki ile al-sat yapacaktır. api oluştururken sadece spot al sat yetkisi vermeniz, botun çalışması için yeterli.


    Trademining için nekadar param olmalı ?


    Botun minimum işlem açma limiti 13 busd dir. tabi kullanıcı bu limiti yükseltebilir. işlem yapmak istediğiniz her coin için, o coinin fiyatının yarıya inme ihtimaline karşı en azından 14 adet minimum işlem limiti kadar hesabınızda BUSD olmasını tavsiye ederim.


    ör: belirlediğiniz minimum işlem limiti 13 busd olsun. 1 coin üzerinden al-sat yapacaksınız. 14 işlem için 13 X 14 = 182 busd minimum hesabınızda olması tavsiye edilir. Bu sayede bu coinin fiyatı yarıya düşse bile al sat işlemi devam edecektir.


    Tabi bu meblanın hepsini bot tek seferde kullanmayacak, düştükçe yeni alımlar yapacaktır.


    Trademining nekadar kazandırır ?


    Seçtiğiniz coine ve coindeki volatiliteye bağlı olarak değişiklik göstermekle birlikte , canlı test sürecimin ilk 30 gününde anaparanın 6% sı kadar busd kazandırmıştır. ilk ay daha çok posizyon açma eğilimde olacağından diğer aylarda 10% veya üzeri gelir beklenmesi uzak bir ihtimal olmaz. (bkz.sorumluluk reddi)



    Trademining nasıl para kazanır ?


    Trademining, kripto para piyasasını 7/24 kontrol ederek, seçtiğiniz coinlerde aşırı satış yemiş coinleri kovalar ve spotdan alır. aldığı coinin üzerine hedef karı koyup satar.


    Trademining botu zararına satış yapmaz. Aldığı ürün, aldığı fiyatdan aşağı inerse o posizyonu bekletir yeni bir alım yapar. Ürün fiyatı yükseldikçe sırayla her kademedeki işlemi tek tek karda satmış olur.


    Arayüzde hangi coini alım satımını gerçekleştirmek istediğinizi belirleyerek işe başlarsınız. ekleyebileceğiniz coin sınırı, binance da BUSD karşılığı işlem yapılan coin kadardır. Her coin için hedef bir kar marjı ve alım aralığı belirleyerek trademininge başlayabilirsiniz. bundan sonrasını trademining kendisi piyasayı takip ederek işlemleri kendi başına yapacaktır.


    GPU Mininge alternatif bir gelir, Trademining !


    Trademining kimler için uygun ?


    * Kripto paraların gelecek vaad ettiğine inananlar

    * mining ile uğraşmış, uğraşmayı sevenler

    * Gpu mining gibi belirli bir düzeyde gelir getirecek şekilde yatırım yapmak isteyenler

    * al-sat yapmayı isteyip, volalite veya piyasayı takip etmeye zaman ayıramadığından istediği verimi alamayanlar

    * stable coinde varlıklarını bekletenler

    * Riske az girmek isteyenler


    Trademining kimler için uygun değil ?


    * Profesyönel olarak trade yapanlar

    * kredi ile girmek isteyenler

    * Trademininge tahsis edeceği paraya kısa sürede ihtiyacı olacaklar

    * short/long kaldıraçlı işlemler gibi yüksek risk yüksek kazanç arayanlar


    Trademining'e nasıl katılırım ? Erken erişime opsiyonu


    Canlı testleri biten Trademiningi şuan sınırlı sayıda bir katılımcı ile erken erişime açıyoruz. Daha çok kullanıcı ile performansa yönelik testleri gerçekleştirme hedefindeyiz. Şuanki katılımcı limiti 6 kişi + 4 kişi opsiyon şeklindedir.


    Trademining yıllık ücret ile hizmete sunulacak bir servisdir. Erken erişime gelen arkadaşlarımız, bundan sonraki yıllarda da yıllık servis ücretinden 50% indirim hakkına sahip olacaktır.


    Erken erişim kontenjanları, binance referansı olan veya olmayan olarak ayrılmaktadır.


    3 kişi erken erişim - referans yok - 50 usdt

    3 kişi erken erişim - referans var - 25 usdt


    ilk 6 kontenjan dolduktan sonra, yapılan performans testlerine göre ek kontenjan limiti arttırılacaktır. Ek kontenjanda 50% referanslı ve 50% referanssız olarak pay edilecektir.


    Referanslı hesap ile hem trademining'i hemde binance işlem komisyonlarından 10% ek indirimli kullanmak için aşağıdaki referans linkinden binance globale kayıt olmanız gerekmektedir.


    https://accounts.binance.com/tr/register?ref=ZU1B911R



    Her türlü sorunuz için PM den, forumdan veya telegram destek grubumuzdan iletişime geçebilirsiniz.


    telegram : https://t.me/trademinings



    Sorumluluk reddi.


    Burda yer alan bilgler, belli bir periyotda elde edilen verilerden alınmış olmakla birlikte, ilerde de bu şekilde olacağının garantisini vermez. kripto paralar ve bu gibi işlemlerin riski yatırımcıya ait olacağı gibi, konu başlığı ile birlikte verilen bilgiler hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi olarak verilmemektedir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 23 Eylül 2022; 14:48:32 >







  • trademining'in erken erişim arayüzü ve şuana kadar yaptığı al sat işlemlerini ekteki fotoğrafta görebilirsiniz


    Açık posizyonlar - Alımı gerçekleşen işlemler

    Kapanmış posizyonlar - Alınmış ve satışı gerçekleşmiş işlemlerdir. bu tabloda yer alan "kar net" sütununda, işlem masrafları düşürülmüş gerçek net karlar yer gözükür.

    Transactions - son 10 para hareketi. alış yaptığında veya varsa işlem komisyonları eksi (-) olarak yazar, satış yaptığında artı (+) olarak belirtir.


    sağ üstde yer alan total profit , borsalarda bulunan roi yi temsil eder. henüz satışı yapılmamış ürünler olduğu için - dedir. anaparanız üzerinden nekadar getir getirdiğini aslen kapanmış posizyonlar tablosundaki "kar net" sütunu gösterir.




    GPU Mininge alternatif bir gelir, Trademining !



    edit : resim yüksek çözünürlük eklendi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 24 Eylül 2022; 23:29:43 >




  • Mantık güzel de luna gibi yüzde 99 düşebilen coinler için önlem var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aref6 kullanıcısına yanıt

    Evet, 2 aşamalı önlem var.


    1. aşamadaki önlem ki bu daha daha hafif düşenler içinde geçerli; alım yapmak için düşüşün hızının kesilmesini bekliyor. yani siz 5% düştükden sonra yeni alım yapılsın deseniz dahi, eğer o an ki düşüş hızlı ise alımı 8-10% aşağıdan yapabiliyor.
    2. aşamadaki tedbir ise, son 72 saatde hiç satış yapmadan açtığı 3 posizyondan sonra 72 saat geçerli bir işlem kilidi koyuyor. bu süre boyunca bu varlığı uygun koşul bulsa da almıyor. bu sürede panele girip ilgili varlığın alım satımını duraklatabiliyorsunuz. bu sayede bakiyenizinin çoğunun malda kalmasını önlüyor.
  • Güncelleme : yeni haftalık al sat stratejisi eklendi.


    günlük al satı hedefleyen strateji ile birlikte ayrıca haftalık bazda al sat yapmayı hedefleyen ikinci bir alım satım stratejisi algoritmaya eklendi. haftalık bazda alım satımda , günlüğe göre farklı strateji ve kurallar bulunuyor.


    trademining botu günlük al-sat da zararına satış yapmayıp, varlığın düşmesi durumunda yeni posizyon açarken, haftalıkda stoploss seviyesi belirlenerek tek posizyon açmaktadır. Posizyon stop olmadığı veya kullanıcı tarafından kapatılmadığı sürece bu açtığı tek işlem sonuçlanıncaya kadar, aynı varlıkta başka işlem açmaz. Günlük al-satda kar hedefi kullanıcı tarafından verirken, haftalıkda stoploss seviyesini kullanıcı belirlenir. Haftalık al-sat işleminde kar ve satış seviyesini, piyasa dinamiklerine göre kendi belirler.


    Aşağıda karşılaştırma tablosunu görebilirsiniz


    Günlük Haftalık


    Aynı varlıkta birden fazla posizyon açma + -


    Stoploss seviyesi belirleme & stop olması - +


    Açılacak posizyonun değerini belirleyebilme + +


    Hedef kar belirleme + -


    Tahmini al-sat periyodu (gün)* 1-3 7-25


    iki al-sat strateji birlikte aynı anda kullanılabilmektedir.



    * tahmini al sat periyodu, piyasa hareketlerine ve volatiliteye göre değişkendir, tablodaki veriler fikir verme amaçlıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 3 Ekim 2022; 1:57:47 >




  • Botu 8 gün süre ile deneme yaptım. Gerçekten stratejisi çok sağlam tasarlanmış. Tabiki botun amacı düşük risk, düşük kar. Ama ben piyasayı takip edemem düşük riskli bir yatırımım olsun, azda olsa kazanayım diyenler için tavsiye ederim...

  • Deneme sürecinden sonra botu 1 yıl süre ile satın aldım. Gerek alım, gerekse kurulum aşamasında yakın ilgi ve gayet açıklayıcı bilgilendirme yapan botun yapımcısına teşekkür ederim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amele75 A kullanıcısına yanıt

    Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim. Kişisel düşüncem, özellikle altcoinlerde fiyatlar 2021 sezonu diplerine oldukça yakınken oldukça iyi bir dönemde bota giriş yaptınız. Umarım kazancınızda çok olur.

  • hala 3 hesaplık kontenjan bulunmaktadır. Kontenjanlar, hesapların yaptığı işlemlerin sunucu üzerindeki baskısını gözlemlemek için sınırlı tutmaktayım. ilgilenen veya hesap açmak isteyenler, bilgi almak için forumdan veya telegramdan yazabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.