Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
692.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bozacağım diye korkuyorum dün gece 23 de aklıma bir şey takıldı indim aşağı kurcalamaya 1 saat arabanın içinde kalmışım :)
  • Bagaj havuzu konusunda tahminen 240 falan dediler daha araştırıyorlar.Benim kuzen jettasına aşağıdaki linkden bagaj havuzu aldı hem cuk diye oturdu hemde sesi kesti sıvı akmasına ve kire karşı çok iyi bir çözüm.

    http://www.sahibinden.com/renault_bagaj_havuzu-50WQQaXQQ13172575WQQpXQQdisplayitem

    Mesaj attım var mı diye cevap gelsin paylaşacağım sizler ile.
  • teknik bilgim yok deyince , navigasyonu soramadım. daha fazla sinirlenip germiyim ortamı dedim. pek biligileri yok ,ürün sorumlusu dediğin en ince ayrıntısına kadar inceler,bilir araştırır dimi. bunlar biraz rahat arkadaşlar.
  • Dur ben aksam fransa renaulta bir mail yazayım belki kulaklarını cekerler bunların :)
  • valla ben pazardan beri binemiyorum arabama işler yoğun , özledim bu gecede ben kurcalayım biraz. :)
  • ben eminim bizler bu ürün sorumlularından araç konusunda daha çok şey biliyoruz. ben onun kullandığı arabayla test drive yapmıştım. Sonuçta arabayı aylardır kullanıyo bir çok bilgiye ulaşma imkanına sahip. biz ürün sorumlusu olsak böylemi oluruz acaba diye düşünüyorum??
  • Heyecan ve işini sevme ile ilgili sanırım tatmin(maddi veya manevi) olmadan yapılan her işin sonu bunun gibi oluyor.Bizim gibi aldığı üründen maximum faydayı sağlamak isteyen insanların azlığı (hatta yokluğu) bu tür görevdeki insanları tembeliğe alıştırıyorda olabilir.ne olursa olsun heyacansız ve saygı duymadan yapılan her işin sonu bu malesef....
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlerin sayesinde 3-5 ay içinde kamera sistemli Megane Coupe'me kavuşacam inşaallah.......
  • Ayrıca ben de Renault'a e-mail attım. Kamera sistemini de sordum. Büyük ihtimalle "imkansız, ekran navigasyon için..." gibi baştan savma cevaplar vereceklerdir. Nasılsa zamanla bu sorunlar da çözümlenir.....
  • cat 33 inşallah gönlündeki araca kısa zamanda kavuşursun. Ben de bekar olsam megane coupe tercih ederdim yada biraz da param olsa laguna coupe :)
  • Mais küçükyalı ya gttiğimde bin km bakım yada kontrolü yapalım gelmişken dedim 1000 bakımının olmadığı söylendi bilginize
  • Vay 1000km oldun ha. benimki daha 45 km de :) Grand Scenic ilk bakımı aldığım yer 20.000 km de dedi. arabada 15.000 km yazıyor. muhtemelen 15.000 km ye geldiğimizde servis uyarısı çıkacak. ozaman servise götürüp iptal ettirirsiniz dediler.
  • Huey aracın sağını solunu kurcalarken düşük akü uyarısı verdimi sende ben arabanın içinde bayağı kaldım navgasyondur tape dir kurcalarken bir ara akü uyarısı verdi
  • ben dün akşam 1 saate yakın kurcaladım , bir ara manuali okurken 5-10 dk bi işlem yapmadım navigasyon ve teyp kendi kendine kapandı. Acaba aküyü mü zorladık yada önlem olarak mı kapattı bilemiyorum. sonra aracı çalıştırdım bi 10 dk ama düşük akü uyarısı vermedi. Sen uzun süre aktif olarak kurcaladıysan ki muhtemelen parklarıda açtın benim gibi joystick menüsünü görmek için , akü krtik seviyeye düşmüş olabilir . Bence 1 saatte bişey olmaması lazım sen ne kadar kurcaladın?
  • 1 saat kadar kurcaladım ben bir daha cıkarsa bi gidip amperini ölçtüreyim en iyisi.
  • bi sorun çıkacağını sanmıyorum akü kaç amper bizim bilemiyorum ama bayağı büyük görünüyor . muhafaza kutusunu açıp bakmadm ama. bu arada dün bahsettiğin bagaj havuzunu koyarsak bagajdaki separatör ne olacak. ozaman kullanamayız onu yada havuzun o kısmında boşluk mu var acaba?
  • Ata demirerin eyvah eyvah da dediği gibi aylardır getiremediğiniz temmuzda getirceğinizi iddia etiğiniz gs nin dümenine dingiline kaydırı verem :)

    Komedi ya gerçekten Renault markası benim için bitmiştir bu arabaya bu kadar para verilirmi diyenler renonun bu tutumu yüzünden bunu söylüyor olabilirler haklılar sanırım.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 12 Mayıs 2011; 23:05:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huey

    bi sorun çıkacağını sanmıyorum akü kaç amper bizim bilemiyorum ama bayağı büyük görünüyor . muhafaza kutusunu açıp bakmadm ama. bu arada dün bahsettiğin bagaj havuzunu koyarsak bagajdaki separatör ne olacak. ozaman kullanamayız onu yada havuzun o kısmında boşluk mu var acaba?


    Şimdilik üretime başlamamışlar kalıp almak için araç arıyorlarmış ama sizlede sahıbınden uzerınden mesaj atarsanız belkı talep çokluğu işleri hızlandırır.
  • Merhaba. Ben bekar değilim. 9 yıllık evliyim. Kızım var ve annem babam da yanımda. Yani tam 5 kişilik aileyiz......

    quote:

    Orijinalden alıntı: huey

    cat 33 inşallah gönlündeki araca kısa zamanda kavuşursun. Ben de bekar olsam megane coupe tercih ederdim yada biraz da param olsa laguna coupe :)
  • quote:

    ben dün akşam 1 saate yakın kurcaladım , bir ara manuali okurken 5-10 dk bi işlem yapmadım navigasyon ve teyp kendi kendine kapandı. Acaba aküyü mü zorladık yada önlem olarak mı kapattı bilemiyorum. sonra aracı çalıştırdım bi 10 dk ama düşük akü uyarısı vermedi. Sen uzun süre aktif olarak kurcaladıysan ki muhtemelen parklarıda açtın benim gibi joystick menüsünü görmek için , akü krtik seviyeye düşmüş olabilir . Bence 1 saatte bişey olmaması lazım sen ne kadar kurcaladın?


    20. dakikada otomatik kapanır, kartı çıkarıp kapıyı açarsanız kapanır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netalti -- 12 Kasım 2009; 14:32:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.