Şimdi Ara

grundig nasıl marka? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
67.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam tv hakkında yorum yapsaydınız bari...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv karşımda şu an gayet güzel hiçbir sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Bir kez ekran mor renk oldu ama ailemin evindeki Vestel de sürekli karşılaştığım birşeydi bu ilk açıldığında oluyor açıp kapatınca düzeliyor. 3D ile alakalı olabilir diye duymuştum bir defasında. Bir daha böyle birşey olmadı şu an tvyi kulanıyorum gayet güzel. Ses biraz yetersiz geliyor sanki ama bir ses sistemiyle mükemmel olabilir. Fiyat performans gayet başarılı diyebilirim. Tabi ki ne beklediğinize bağlı ben pek birşey beklemiyorum genelde film izliyoruz herşey güzel şimdilik.
  • Twin Tuner ozelligi varmi kullanıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazada incelerseniz, samsung, lg'nin ekran parlaklıgı ve canlılıgının grundige göre daha fazla oldugunu görürsünüz ( gözle görülür fark ) bunun sebebi grundigin üstünde ekran koruyucu var. Bu yüzden görüntü daha mat. Ben seçimimi yaparken görüntü kalitesine göre yani canlılıga göre yapmıştim o yüzden samsung aldım. Ama sağlam olsun diyosanız grundig alınabilir. Ama canlı görüntü beklemeyin. Ayrıca ses sistemi yetersiz, ayrıca görüntü gitmesi gibi sorunlar yaşıyanlar var forumda. Şahsen benim samsung tv de öylebişey yaşamadım. Bana sorarsan başka markalara yönel derim ama seçim senin kolay gelsin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 17 Eylül 2016; 16:55:23 >
  • Burada yazılanları okuyunca ben de Grundig 48 VLX 8586 aldım.önceki tv,plazma vesteldi. Teknosa'da mağazada çok canlı renkler vardı. Samsung'tan farkı yoktu.Eve gelince HD kablo kullanmsmıza karşın sanki ekrana yağ sürmüşüz arfından bakmaya çalışıyormuşuz gibi geldi. Her kanalda neredeyse ayrı ayar lazım. Ses de çoook derinlerden geliyor. Tabii teknosa da tv'yi değişmiyor. Açmadan nasıl bilebilirdik ki.Bizim aldığımızı alıp sonra üzülmeyin. Siyah renk yok. Her şey pastel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grundig almaya kara vermiştim ama dün arçelikte gördüm çok canlı görüntüsü vardı yanındaki tv laüerden farkı anlaşılıyordu bir türlü karar veremedim 😭😭😭😭😭😭😭

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezg S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle almayın derim. Aldıktan bir süre sonra çöp oluyor, para israfı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grundig immensa serisi denilen seri gayet iyi modellerdir. Şahsi fikrim lg ,samsung gibi markalara ait üst model TV'lere muadil olabilecek modeller. üst modeller vlx8600-vlx9600-flx9595 alt modeller vle5527 ama tabiri caizse kötü model çöp model olarak yorumları kınıyorum. Marka kötülemekten başka birşey değil.Teknosa mağazalarında gidip görün hak vereceksiniz. Arçelik beko aynı tv'leri üretiyor ama ince detaylar var. Hz değerleri, Hdmı 3.0 değildi 2.0 olması v.s.
    9600 özellikleri paylaşmaya çalıştım. Aynı zamanda görsede paylaşacağım. Sorusu olan olursa elimden geldiğince sorulara yanıt vermeye çalışabilirim.
     grundig nasıl marka?
    UHD (3.840x2.160)
    2000 hz.
    2x(DVB-T2/C/S2)
    Dört Çekirdekli
    Smart Interactive 4.0+
    Dahili WiFi
    2 x 15/30 W nominal/müzik gücü (Sağ/Sol)
    DTS – StudioSound
    USB 3.0

     grundig nasıl marka? grundig nasıl marka? grundig nasıl marka? grundig nasıl marka? grundig nasıl marka? grundig nasıl marka?




  • Teşekür ederim bilgilerin için daha deteylı vaya ling verebilirmisin olması gereken model için şimdiden teşekür ederim saygılarımla
  • BaBoFaTaL11 kullanıcısına yanıt
    neye göre çöp oluyor.şuan piyasadaki en kaliteli en uygun ve fiyatı da diger tv lere göre uygun olan tv ler Arçelik. Beko ve grundig tv lerdir.önce iyice araştırın sonra çöp deyin.sizi bende kınıyorum haksız lık yapıyorsunuz ..
  • arç A kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans olarak haklısınız fakat uzun süre kullanılabilen bir televizyon değil. Bir süre sonra kullanılmaz hale geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.