Şimdi Ara

GTA 6 görüntüleri nasıl sızdırıldı? Rockstar'dan açıklama geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bütün birleşmiş milletler ülkelerinin, ordularının - askeri envanterlerinin de dahil olmasını. 8 milyarlık dünya nüfusunun tüm karakteristik, kişisel analizlerin farklı isimler ile kişisel verilerin gizliliği sağlanarak oyuna entegre edilmesini, oyunun adeta her anlamda savaş, futbol, eğitim, eğlence maksatlı vakit geçirebilecek her türlü aktivite, süreçleri sağlayabilecek şekilde hem bir anlık simülasyon hem geleceğimiz ile ilgili hesapları, değişiklikleri hesaplayabileceğimiz, araştırma ve simule edebileceğimiz bir şekilde değişikler istiyorum.


    Aynı zamanda oyun içi grafiklerin kripto madencilerine sağlanacak ücret kazancı imkanı ile milyonlarca gpu tarafından ekstrem gerçekçilikte grafikler opsiyonlarının da oyuncuların aylık ekstra grafik için gerekli abonelik ücreti ödemesi durumunda kullanılabilmesini isterim uygun mudur? 


    Gta 6 öyle bir oyun olsun ki hem insan ve dünya ilgili simülasyonları oynayarak yapabilelim, hem fifa almak yerine gta içerisinde inanılmaz etkileyici bir şekilde maç oynayabilelim, hem battlefield, cod'dan daha iyi geçmiş ve gelecek ile ilgili savaş sahneleri oynayabilelim, hem city life, cities skylines'dan daha iyi şehirleri, yerleşim yerlerini belediyecilik sistemi ile inşaa edebilelim. Çok mu şey istiyorum acaba 





  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Yetmez. RDR 2 deki gibi GTA 5 dede HER Bina Girilebilir ve Lootlanabilir olmalı.

    Sırf görüntü olsun diye içine girilemeyen Bina dikiceklerse hiç boşuna GTA adını kullanmaısnlar artık.


    Birde Witcher 3 de bile Bİr süre sonra Karakterin Saçı Sakalı uzuyordu. GTA 5 deki karakterlerdede olmalı bi defa berberde Tip yapıyoruz. Öyle kalıyor hiç Dİnamik değil.

    Keza Havada öyle. Haritanın Belli bölgesinde Güneşliyken Kuzeye çıkınca daha rüzgarlı yagmurlu ve kapalı Dynamic bir atmosfer olmalı.

    Ha Rockster bunun altından kalkabilirmi evet ama oyunu Şöyle bir 2026'ya falan ertelemeleri gerekir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 20 Eylül 2022; 13:30:7 >
  • Büyük ihtimalle xbox one vs ps4 içinde gelecektir. Grafikler tekdüze duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar rahat cevap vermiş bu da demek oluyor ki gta 6 muhteşem bir oyun olacak, bu gördüklerimiz hiç bir şey değil.

  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kısa ve net olmuş çok teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • San Andreas Remake'inden sonra hiç ümidim kalmadı...

  • Online 'daki hilelere ve hatta spamcılara bile müdahale etmiyorsunuz, hacklenmenize gerçekten üzülmedim. İnşallah oyun geliştirme merkezinize uçan motorla girerler.  


    Oyun eğer buysa GTA V 'in geliştirilmiş versiyonu gibi bir şey olacak, sıfırdan bir oyun yapımı bekliyordum asında. Sonuçta aradan geçen kocaman bir yaklaşık 10 yıl + GTA V 'in 2008 gibi bir zamanda geliştirilmeye başlanması...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 20 Eylül 2022; 23:32:48 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    GTA 5 den sonra çıkan RDR2 de bahsettiğin şeyler zaten yapıldı.Kafanda rockstar bunun altından kalkabilirmi gibi bir soru oluşmamazı lazım.

  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    En az sevilen gta oyunudur 4. Ben de zamanında bayılarak oynamıştım fizikleri şuan için bile çoğu oyundan iyidir. Kötü sayılmasının nedeni konsol portu olması ve zamanın sistemlerinin yetmemesi .Örneğin o oyun çıktığında hd 4890 yeni çıkmış gtx 275 ile düzgün oynayamamıştım . GTX 295 de çift gpu yüzünden verim vermemiş 275 den hallice kalmıştı. Sanırım en düzgün rtx 480 ile oynamıştım oyunu gpu nun 100 derecede kasanın arkadan üflediği ısıyı hala hatırlıyorum.  Hikaye olarak en iyi oyun mekanik olarak ta en iyi GTA oyunudur.

  • MHEC kullanıcısına yanıt

    ABS aniden frenleme mi sağlıyor? Güçlü fren için mi kullanılıyor. DH forumun eski üyelerini özledim. İnsanlar eskiden bilip yorum yapıyorlardı... Şimdi yanlış bilinenler, uydurulanlar bile beğeniliyor...

    ABS demek kontrollü fren, fren esnasında araç hakimiyeti saglamiyor, aniden durmayı sağlıyor demek....


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayi bulsamda kendime boyle oyunlar oynayabilecek bir cihaz alabilsem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratcool kullanıcısına yanıt

    ABS'nin fren mesafesini uzattığını bende biliyorum. Yazımda ABS güçlü fren sağlıyor diye bir ibare de yok. Kendin uydurup bana laf atmaya çalışıyorsun. Karşısındaki üyeye saygılı olan üyeleri özledik bizde.

    Kastettiğim şey eski model bir aracın bile ABS'li araç gibi kontrolü kaybetmeden düz çizgide duruyor olması ve lastiklerin kitlenmemesi idi. Normalde arabanın burnunu sağa yada sola vermesi beklenir. Tabi frene son gücüyle basılırsa. Bunun neyi yanlış ya da uydurulmuş anlayamadım mesajda da bunu yazdım zaten?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    ilk önce sinyal vermeyi getirsinler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Daha kuzey dedigin ayni sehrin bir ucu. Rdr gercek eyaletlerin kucultulmusu gibiydi. Gta ise tek sehir ve cevresinde geciyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.