Şimdi Ara

GTA Liberty City Stories (Android) – Türkçe Yama v1.08

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rockstar Games‘in, PlayStation için özel olarak yayınladığı GTA Liberty City Stories ve GTA Vice City Stories, 2006 yılında ilk önce PlayStation Portable için, daha sonra ise PlayStation 2 için piyasadaki yerini almıştı. Seneler sonra PSN üzerinden PlayStation 3 için yayınlanan oyun, 10 sene sonra mobil platformlar olan iOS ve Android platformlarına çıkışını gerçekleştirdi.

    Birkaç gün önce Android için yayınlanan oyunun Türkçe yamasını da nihayet hazırladık. Ne yazık ki Apple‘ın dosya sistemi, modlamalara izin vermediğinden dolayı oyunun Türkçe yamasını iOS için hazırlayamadık.

     GTA Liberty City Stories (Android) – Türkçe Yama v1.08


    İşte Türkçe Yama ilgili Tüm Detaylar!

    Menü ve Arayüz: %100 Türkçe
    Diyaloglar: %100 Türkçe
    Proje Koordinatörü: Sedat Bozkurt
    Çevirmenler: Tr Heroes, Z@gor TV

    Aslında Türkçe yamayı ben hazırlamayı düşünüyordum fakat sonradan Z@gor ile konuştuğumda kendisinin bu işe çoktan başladığını öğrendim ve aramızda anlaşarak yamayı onun hazırlamasına karar verdik. Konusunu burada açmak ise bana kaldı.

    Grand Theft Auto: Liberty City Stories ile serinin mobil sürümlerindeki oyunlarının dil dosyası, bu sefer apk dosyası içine değilde obb dosyasının içine entegre edilmiş durumda. Bu durumdan dolayı, Türkçe yama dosyasını apk olarak değilde obb olarak paylaşmak zorunda kaldık. Bu yüzden dolayı yaklaşık 15 MB‘lık download yerine 989 MB‘lık bir download sizi bekliyor fakat ilerleyen zamanlarda farklı bir yöntem bulursak, yamayı da ona göre güncelleyeceğiz.

    İşte oyunun Türkçe yamalı oynanış videosu!

    https://www.youtube.com/watch?v=M-SsDccpAMw

    Türkçe Yama ilgili Uyarı ve Önlemler!

    Türkçe yama, oyunun orijinal apk ve obb dosyasına entegre edilmiş olup, oyunun orijinal halinde test edilmiştir. Bu yüzden dolayı oyunu mutlaka orijinal almanızı öneriyoruz. Kurulum ise orijinal obb dosyası değişimi halindedir.

    Kurulum!

    -GooglePlay mağazasına girin ve Grand Theft Auto: Liberty City Stories‘i satın alın,
    -Satın aldığınız oyunu düzgün bir şekilde indirin ve telefonunuza yükleyin. Oynanılabilir hale getirin.
    -İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefonunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın,
    -Her ihtimale karşı olarak SDCard/Android/Obb klasörünün içindeki obb dosyalarının yedeğini alın.
    -Yedekleme işlemini yaptıktan sonra indirdiğiniz Türkçe yama dosyasının içindeki com.rockstargames.gtalcs.obb dosyasını SDCard/Android/Obb klasörünün içine kopyalayınız.
    -Artık oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

    Türkçe yamanın obb dosyası, oyunun orijinal SD datası ile entegre edilmiştir. Ayrıca Türkçe yama, oyunun PlayStation 2 sürümünden uyarlandığından ufak tefek çeviri hataları olabilir. Karşılaştığınız ve düzeltilmesini istediğiniz kısımları zagor@zagor.tv adresine rapor edebilir ya da yorumlarda belirtebilirsiniz.

    Türkçe yamanın indirme ve asıl konusuna buradan ulaşabilirsiniz:http://tayfunkumas.com/gta-liberty-city-stories-android-turkce-yama-v1-8/
     GTA Liberty City Stories (Android) – Türkçe Yama v1.08



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TayfunKey -- 18 Şubat 2016; 2:18:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.