Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS AMBİTİOUS ASSAULT YÜZME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sorun yukarıdada gördüğünüz gibi Ambitious Assault görevinde CJ'in çok yavaş yüzmesi. Görevde benden çakı almamı istiyor fakat ben denize dalıp çakıya ulaşana kadar adam ölüyor. Yani 2 metreyi 30 saniyede geçiyor. Ve sadece çakıyı alacağım bölümde yavaşlıyor adam. Ayrıca normalde yüzerkende yavaş yüzüyor ve arkasındaki sularda bembeyaz oluyor. Oyunda o kadar ilerledim şimdi oyunu bırakmak istemiyorum. Acaba nasıl halledeceğim şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagan1234

    Merhaba arkadaşlar sorun yukarıdada gördüğünüz gibi Ambitious Assault görevinde CJ'in çok yavaş yüzmesi. Görevde benden çakı almamı istiyor fakat ben denize dalıp çakıya ulaşana kadar adam ölüyor. Yani 2 metreyi 30 saniyede geçiyor. Ve sadece çakıyı alacağım bölümde yavaşlıyor adam. Ayrıca normalde yüzerkende yavaş yüzüyor ve arkasındaki sularda bembeyaz oluyor. Oyunda o kadar ilerledim şimdi oyunu bırakmak istemiyorum. Acaba nasıl halledeceğim şimdiden teşekkürler.

    kardeşim oyunda kas yapmayı deneyebilirsin, çok daha hızlı yüzeceğini tahmin ediyorum. ama oyun kasıyorsa ve o yüzden yavaş yüzüyorsa daha değişik bir çözüm bulmaya çalışabilirim detaylandırırsan eğer.




  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    CVWKXAM şifresini girerek sınırsız oksijen kullanabilirsin. Bazen hile yapmak gerekiyor
  • Yıllar Sonra Yazıyorum Kas Yapıp Tekrar Denedim Ama Başarısız Oldum Bu Arada Yaşıyormusunuz

  • sHEYQWE S kullanıcısına yanıt

    Frame Limiter'ı ON yapın. Eğer yüksek fps alıyorsanız CJ aşırı yavaş yüzer. Kayalıklara takılıp kalır. Oyun motoru yüksek fps'te saçmalıyor, araba fizikleri bozuluyor, yüzme sistemi bozuluyor. Ara sahne geçişlerinde takılıp kalabiliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.