Şimdi Ara

GTX 1070 e geçmek mi? PS4 almak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Şuanki sistemim de halihazırda Asus'un "MARS GTX 760x2" ekran kartını kullanıyorum. Şuan En yüksek grafik gereksinimi olan oyunum "The Division" diyebilirim.. Onun dışında bilgisayarda aklınıza gelebilecek yüksek metascore a sahip bir çok oyunu oynuyorum.

    Şimdi başlıkta da belirttiğim gibi, "GTX 1070" olarak 2000 liralık bir ekran kartından bahsediyoruz.. Kendi ekran kartımı değiştirip, oyunları 15-20FPS arttırmaya çalışmak ne kadar anlamlı sizce? (Bir oyunda 60FPS nin üstü zaten benim için bir anlam ifade etmiyor onu da eklemek isterim.) Onun yerine 1000-1300TL aralığında temiz bir PS4 almak ne kadar mantıklı peki?

    3rd person, güzel senaryosu olan oyunları severim. (Last of Us, Uncharted, God of War gibi.) Oyüzden karar veremedim hangisinin daha efektif olacağına..

    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim, İyi forumlar







  • Bende i7 4790k ile ps4 arasi kararsizim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece oyun oynamak için PS4 almak istiyorsan al.
    Ha yok ben Photoshop yapıyorum video düzenliyorum bana bilgisayar da lazım diyorsan ekran kartını yönel.
    Ayrıca şunu da göz önün de bulundur. PS4 oyunları ile PC oyunları aynı fiyat mı ? Oynayacağın oyunlar ve ilerde çıkıcak olan oyunların fiyatını da göz önün de bulundur.
    (Konsol almaya karar verirsende Xbox one al derim)
  • tabikide ps4 alınır.
    photoshop'u 200 lrialık 2. el bir pc ilede çalıştırabilirsiniz.
    bence dolandırıcı satıcılardan 2000 liraya ekran kartı almanızdansa ps4 alın geçin.
  • bence de ps4 e geçmen en mantıklısı olur yeni oyunları sürekli ps4ten oynarsın
    https://forum.donanimhaber.com/m_109819213//tm.htm#109819213
    https://forum.donanimhaber.com/m_114394184//tm.htm#114394184

    bu linkteki konular sayesınde oyun alıp geri satarsın forum içi arada alım satım arasındaki düşük bir tutar farkına veya bedavaya oyun oynamış olursun
    pc wow-hots vb pcye ozel oyunlar dısında oyun amaçlı hiç mantıklı degil zaten o tarz oyunlar da düşük sistem istiyor
    pc de sürekli sistem güncelleyecegıne ps4 al onlar sana gore oyun sistemini güncellesin sunsun




  • Merhaba arkadaşım bende zamanında ikilemde kalmıştım ps4 veya o paranın üstüne biraz daha koyarak sistem almayı.
    PS4 aldım ilk başlarda çok eğlenceli, çok güzel fakat bir süre sonra bilgisayarı özlüyorsun 60 fps'yi. Şuan mesela sistem toplamaya çalışıyorum ps4 yetmiyor çünkü.
    PS4 alırsan 5-6 ay sıkılmazsın hiç ve aldıktan sonra oyunlarda pahalı ps4'ün ona göre. Ben 6 ay sonra ekran kartı alırım aman nolcak diyorsan ps4 yok maddi durumum yetmez diyorsan bilgisayar.
  • 60 fspden sonra ps4teki 30 fps oyunlar sana sıkıcı gelir biraz. tamam bilgisayarda 30fps alınca kasıyor gibi hissediyorsun ps4te bu olmuyor ama yinede fark hissediliyor. benim monitorüm 75hz , oynadığımın bir kaç oyunda 75fpsden aşağı 60fpse düşünce kasıyor gibi hissediyorum oynayamıyorum. fps oyunlarıda oynamak zor ps4de. battlefield 4 mesela. single playerde otomatik nişan var ama multiplayer o kadar zorki. gta 5 almıştım ps4de arabadan ateş etmek o kadar zorki bir türlü tutturamıyorsun bu yüzden sattım ps4mü.
  • Tek tek atıfta bulunamadığım için kusuruma bakmayın arkadaşlar ama hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

    Ortak kanı aslında aynı, bilgisayar ile yapabileceklerim başka PS4 ile ise başka. Şuan ki sistemim ile gerekli bilgisayar programlarımı fazlasıyla çalıştırıyorum. GTX 760x2 HD video düzenlemeye de fazlasıyla yetiyor. Cabası Matlab kullanıyorum.. Ama oyun denilince grafik bambaşka bir konu oluyor..

    Dediğiniz gibi bende FPS yi Playstation da oynamıyorum. Bir klavye mouse da olduğu gibi de oynanmaz zaten.. Ama genel olarak FPS oyun oynadığım çokta söylenemez. En azından Call of Duty i senaryosu için bitirdim. (Battlefield ı almadım bile..) Multiplayerları çok boş geliyor bana FPSlerin.. Strateji içerikli yada senaryosu kuvvetli oyunlar her zaman için tercihim. Oyüzden 3rd Person Shooter a örnek olarak The Division ı verdim. O tarz oyunlarda epey bir grafik istiyor maalesef.

    Dolayısıyla bir arkadaşın dediği gibi aslında sadece oyun için alacağım ne alacaksam.

    Frame rate için ise; Bilgisayarı TV ye bağlı kullanıyorum. Full HD üzerinde çözünürlükle oynamıyorum. Gereksiz geliyor AA açıkken 2k gibi çözünürlükler (TV 2k normalde.) Bu haliyle 60FPS fazlası anlamsız dediğim gibi, ama PS bir arkadaşında dediği gibi 30FPSye optimize bir sistem fakat bilgisayardaki bir oyundaki 30FPS gibi takılmalar olmuyor. Oyüzden PS nin o 30FPS si beni rahatsız etmiyor. (Daha önce de PS3üm vardı.)

    Oyun fiyatların konusuna gelince bilgisayarda da elimden geldiği kadar orjinal alıyorum çünkü zaten her oyun artık neredeyse online içerikli.. Multiplayer opsiyonu olmasa bile itemlar güncellenip patchler geliyor.. Evet konsol oyun fiyatları çok daha fazla katılıyorum ama bir arkadaşın dediği gibi 2. el takas ile yada alarak o açığı fiyatta kapatabilirim diye düşünüyorum bir yandan da = /

    Genel kanı "oyun içinse konsol (bir arkadaş da Xbox one tavsiye etmiş) al ama PC de grafik kartı tabanlı kullandığın programlar mevcut ise, yada akıcılık ile ilgili takıntıların varsa ekran kartına yönel."




  • Bence gtx 1070 alın. Ben ps4 sahibiyim oyunları online oynamanız için psn plus almanız gerekiyor oyunlara güncelleme geliyor çok oyun varsa yükleyince adil kullanım kotası doluyor. Oyun fiyatları çok pahalı. Eskiden böyle değildi dvd takınca çalışıyordu az ps2 oynamadım arkadaşımda ama bilemiyorum bence şimdi bir çekiciliği kalmadı güncellemesiydi hesabıydı uğraş babam uğraş
    Ama psn plus alırım, güncellemeleri açık bırakırım indirir gece, oyun parası da sıkıntı olmaz diyorsanız güzel cihaz
    Sadece oyun fiyatları biraz fazla.
  • 1070 al bence pc de oyun oynamak daha zevkli özellikle fps düşünüldüğünde

    konsol almaya karar verirsen xbox one a da bir göz gezdir bence, ama dediğim gibi 1070 daha iyi bir karar olucakdır sizin için hatta kartı amazondan 1500 tl civarına alırsanız kalan 500 tl yi de oyunlara yatırırsınız yada başka şeyler yaparsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.