Şimdi Ara

GTX 960 aldım, oyun sırasında sistem reset atıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodmoney09

    Hocam tam anlamadım. Menü gelmeden sistem resetliyor nasıl kontrol edeceğim mhz değerini? Kontrol etmeden direk mhz'yi aşağı çeksem olmaz mı?

    Kontrol etmeden direk MHZ yi asagiya cek. en azindan 100mhz falan cek. ondan sonra dene. hicbirse kaybetmezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoNaR-X

    Bencede psu sorunu yaşıyorsun, eVGA SSC ler yğksek hızlarda çalışan kartlar ve fabrika çıkışı o.c li kartlar olduğundan stok karta göre daha fazla güç tüketirler ancak mevcut psu bu karta fazlasıyla yeterli gelmesi gerekirken sorun çıkartıyor, psu 2 yılı aşkın bir süreden beri kullanımdaysa değer kaybetmiş olabilir yada arızalanmış olabilir ve zaten xigmatek model sıralamasına göre calibre serisi alt (giriş ) sınıfta yani çokta kaliteli değil.

    Yeni alacağın bilindik bir markaya sahip 500W psu da işini fazlasıyla görebilicektir.

    Sana bosst hızı düşür öyle kullan diyen arkadaşı sallamana da hiç gerek yok, çünkü boost hızını düşürücek olduktan sonra SSC ibaresinn hiç bir anlamı yok, o modelin SSC versiyonları GPU boost hızı olrk oyunlarda 1460mhz lerde gezer, misal bende msı modeli var boost hızı 1279mhz olrk verilmiş ancak boost 2.0 ile oyunda hızı 1380mhz de yani boost 2.0 zaten 60-100mhz arası markaya göre maxwel kartlara ekler, bende üzerine 150-160mhz daha koyabiliyorum (1530-50mhz gibi hızlara ulaşıyor) ve hiç 1 sıkıntı çıkartmıyor, kısaca fabrika çıkışı gelen bu hıza snn müdahale etmen hem gereksiz hemde yersiz olur ve haliyle kartın olmasın gereken performansınnda altında çalışması gibi bir durum oluşur v.s.



    Bu yazdigin nedir Allah askina "Sallamana gerek yok!" hayirdir! seni bu terbiyesizlige iten ne? Götümüzden uydurmuyoruz! Sadece deneyecek ve bir kaniya varacak okadar. Bir önerin varsa söylersin bu Kadar basit ama "Sallama!" lafi cirkin kaciyor!




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.