Şimdi Ara

Gül Hasar Yönetimi ve Danışmanlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz bilgilendirme ve uyarı amaçlı bir şeyler yazacağım. Kaza geçirdiğimiz zaman hasar danışmanlık şirketleri bir şekilde numaramıza ulaşıp bizimle iletişime geçiyor. Bu konuda çok dikkatli olmamızda fayda var. Bunların birçoğu mafyavari insanlar tarafından yönetilip, kaza sırasında mağduriyet yaşamış olan insanları dolandırmak amaçlı kullanılıyor. Gül Hasar Yönetimi ve Danışmanlık da bunlardan birisi ve önde gideni. Benim başıma geldiği için biliyorum. Kaza geçirdim ve beni de aradılar. Ben dolandırılmadım çünkü araştırmamı yaptım. Basit bir araştırma ve çevrenizdeki daha önce benzer olaylar yaşayan insanlardan soruşturma yaptığınızda dolandırıcı olduklarını öğreniyorsunuz. Öncelerde sizinle tatlı dille konuşup anlaşma sağlamaya, sizi kandırmaya çalışıyorlar. Daha sonra ise hiçbir şekilde ne haber alabiliyorsunuz, ne de ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Yıllarca oyalayıp sonunda kaza mağduriyetinizin üzerine bir de bu dolandırıcılık mağduriyetini ekliyorlar. Uzak durulması için uyarı amaçlı bilgilendirme yapmak istedim.








  • Sizin anlattığınızın aksine benim davamda süreç içerisinde yeterince ilgilendiler ve tazminatımı 1 yıla yakın bir sürede aldım. Hiçbir masraf da almadılar hatta tazminatımı benim hesabıma yatırdılar anlaştığımız yüzdeyi onlara ben gönderdim. İşin içini bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
  • sanırım saçma sapan mafya filmleri çok seyrediyorsunuz.öncelikle bilip bilmeden türkiyenin 24 yıllık bir şirketini kötüleyemezsiniz..ne haddinize..dosyanı vermezsen verme git çantacı danışmanlara ver..benim dosyam 8 ayda çözüldü o senin kalbinin fesatlığı yüzünden çözülmemiştir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.