Şimdi Ara

GÜNCEL 15-18 ŞUBAT Motorola Verve Buds 200 TWS 299TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
17.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sephenia S kullanıcısına yanıt
    6 yıldan beri mesaj yazmayıp bu konuyu mu beklediniz ?

    Katılım zamanı: 27 Haziran 2010
    Mesaj sayısı: 13
    2. el mesaj sayısı: 0
    Gerçek toplam mesaj sayısı: 13
  • arkadaşlar bu cıhazı bugun deneme sansım oldu ses siddeti cok guzel tiz ve basslar basarılı. ama mıkrefon ve gecıkmeyı test edemedım ama dedıgım gıbı muzık dınlemek ıcın fln alacaksanız cok super sesı vardı xıaomı ninde kullandım redmi sini fln kat kat fazla sesi var tizzler ve basslar cok yeterlı yanı normal bi kablolu kulaklıkdan farkı yok mesefa 2 metre ıdı cıhazımda 5.0 desteklıyordu yeterliydi öneririm ha 300 den asagı su cıhaz daha ıyı dersenız sız bılırısnız ama yukarda bak bırıse yazmıa qyc nın t2c sını fln t1 pro t2c ve t5 ını kullandım sesı onlardan kat kat ıyıydı. güzel cihaz ama ısde garantı 2 yıl dıyorlar ama nereye garnatıye vercez turkıyede destegı yok fln o sıkıntıları gerı kalan herseyı cok guzel onerırım alın.
  • Arkadaşlar aklıma geldi, motorolanın bluetooth hoparlörünü almak gibi bir hata yaptım. Aletin sürekli bağlantısı kopuyor, ses iğrenç çıkıyor. Aleti bir türlü düzgün kullanamadım. Motorola'dan aman uzak durun.
  • Motorola kulaklıklar bundan 9 10 sene önce konuşma açısından basariliydi lakin şimdi durum nedir araştırmak lazım bende şok markette denk geldim fiyat Xiaomi bin ekonomik ürünlerine göre bir hayli pahalı kullananlardan yorum almak lazım aslında şöyle bı indirimli jabra getiren firma olsa da asıl kalitenin tadını çıkarsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu ürünü şoktan satın aldım arkadaşlar. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Hiç bağlantı sorunu yaşamadım. 8 saat civarında kullanım süresi var, ek olarak kendi kordonu var ve üç boyutta padi var. Fiyatı Xiaomi airpodsun üstünde, üründen şimdilik memnumum. Garantisi de var Türkiye'de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Alıp kullanmadığınız bir ürün hakkında bu kadar ön yargılı olmanız, bilgisi olmadan fikir üretenlerden olduğunuzu gösteriyor. Mesela ne alsınlar sizce. Xiaomi mi alsınlar. Bu markayı alanlar bir hafta sonra satıyor. Ses geç geliyor, gürültülü mikrofon sesi, bağlantı kopmaları da cabası. Almayın dediğiniz Motorola firması bluetooth standartlarını belirleyen firmadır. Dünyanın ilk handsfree ve çağrı cihazlarının üreticisidir. Benim size tavsiyem, bu ürünü satın alın. Bir hafta kullanın, beğenmezseniz ürün iadesi yapın. İşkembeden yorum yazmak adına sallamayın. Motorola ürünlerini en az 10 senedir kullanırım. Airpods da kullandım ama hiçbirinde bu ürün kadar ses kalitesi alamadım. Şu an bu ürünü kullanıyorum. Sonraki alacağım marka yine motorola dır. Denmiş ki , telefonları böyleyse bu nasıldır. Ben sizlere birşey demeyeceğim artık. Motorola nın yurtdışında satılan ürünlerini alın ve kullanın. Bakalım bu xiaomiciler telefonlarını artık kullanacaklar mı.Her markanın başarısız ürünü vardır ama kullanmadan da fikir sallamayın. Bu yorumunuz "binbaşı" lığınıza yakışmıyor.




  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    Motorola garantisi altında merak etmeyin. Teleservice bakıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbazz -- 9 Şubat 2020; 19:12:56 >
  • bu nerde satiliyor

    apple kulakligini dusunuyorum ama 800 tl veresim gelmiyor iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert038 M kullanıcısına yanıt
    Garanti teleservice
  • symbazz kullanıcısına yanıt
    Allah korusun. Teleservice ve KVK sıkıntılı. Kamera lensini tornavidayla kasıtlı çizen KVK mı dersiniz, yoksa Moto Z Play telefonundaki AMOLED yanığını sonucu ekranı değiştirirken yapıştırıcı kalıntıları bırakan, orta tuşun menteşesini çatlatan Teleservice mi dersiniz? İkisi de sıkıntılı hocam.
  • symbazz kullanıcısına yanıt
    Lider mi? Kusura bakmayın hocam, bu görüşünüze katılmıyorum. Motorola artık Amerikan değil Çin markası oldu. Geçtiğimiz ay Amazon.com.tr'den Motorola Sonic Play 275 FM Bluetooth hoparlör aldım. Ürün geldi, bir baktım ne telefonda ne de bilgisayarda çalışıyor. Sürekli bağlantı kopuyor, yüksek seste ses cırtlıyor. Amazon'a iade edip tekrar aldım. Tekrar aynısı oldu. Daha da ne alırım, ne aldırırım. Şunu kabul ederim; yiğidi öldür, hakkını yeme. Telefonlarda Motorola hoşuma gidiyor, Moto Z serisi özellikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 9 Şubat 2020; 20:28:0 >
  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    Ben teleservice şöyle iyi böyle yüce demedim zaten. Başınıza gelenler aslında sizin şanssızlığınız. Şu ana kadar teleservice ile çok işim oldu. Değişimden tut iadeye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Firma iyi ama oradaki eleman yeterli olmayabilir. Siz de hakkınızı arasaydınız. Ben olsaydım, hakkımı sonuna kadar arardım. onuda bırakalım, bütün servisler aynı ve yetersiz. Ama sonuçta ürünün garantisi ve muhatabınız var. Şunu da belirteyim, amoled yanığı sadece motorola da değil, samsungta daha yoğun yaşanmaktadır. Ya bu deveyi güdeceğiz yada bu diyardan gideceğiz. Ülkemizin durumu işte ne yapalım.
  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    Görüşüne saygı duyuyorum. Başınıza gelen sorunlar her markada yaşanıyor. İstisnalar kaideleri bozmaz. Motorola çin markası olmadı. Motorola Mobilite bölümü çinli Lenovonun oldu. Lenovoda dünyanın en büyük 4. telefon ihracatcısıdır. Motorolayı öyle bir yorumladınız ki, duyanlar çinin bir liralık ürünlerinden biri zannedecek.
  • symbazz kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım böyle olmuyor, Tüketici Hakem Heyeti ile telefonun para iadesini aldım. Samsung'da maalesef kronik sorun o, artık tartışmaya bile girmiyorum o konuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 9 Şubat 2020; 22:8:44 >
  • symbazz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Doğrudur, bilgi hatamdan dolayı özür dilerim. Motorolayı küçümsedim ama, eskiden çok iyi bir firmaydı. Şu an telefonları çok hoşuma gidiyor ama Moto Z'nin yeni serileri Türkiye'de yok, gelmez de. O bir liralık Çin malı ürünler sadece bizim ülkede var, yoksa kullandığım çoğu ürün Çin malı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 9 Şubat 2020; 22:9:48 >
  • İlk telefonum motorolaydı daha sonra çok telefon değiştim lakin kulaklık çok başarılı. Dün aldım çift kulaklık olduğunda çok güzel müzik performansı var ev içinde bir çok odayı dolaştım kesinti olmadı. Kulaklık özelliği çift kulak olduğunda konuşmada yankı yapıyor özellik olaral sol kullaklık bağımsız kullanılıyor. Eşleştirmeleri o şekilde yaparsınız ozaman ses net gidiyor ve geliyor. Ürün Şok marketlerde satılıyor bir çok markayı inceledim bu rakama şekli kutusu görüntüsü albeni çok olan var ama absürt markalar olduğu için yaklaşmadım kullananların yorumlrına baktım genelde ya müzk dinlerken ki ses kalitesi kötü yada bağlantı kopması var. Bu sonuçta motorola yiğidi öldür hakkını yeme bu yüzden tereddütsüz aldım şimdilik iyi gidiyor. Ürün 2 yıl türkiyede garantisi var kullanma klavuzunda da zaten bu ürünün 3 yıl ömrü vardır yazıyor. Zaten ne olacakki küçüçük bir pil var sürekli şarja maruz kalacak birde hele dengesiz bir şarj etme alışkanlığınız var ise daha çabuk ömrü kısalacak. Bu tarz ürünler zaten kullan at ürünlerdir. Jabra gibi kulaklıklara verilen 1000 2000 gibi rakamlar evladiyelik kulaklıklar bunlar ise max3 yılda elden çıkan kulaklıklardır. Tavsiyem Şok marketlere genelde 2-3 tane geliyor fiyatı güzel ve şok markette kredi kartınza uygunluğuna göre 6 aya kadar taksit imkanıda sağlıyor.

    Alacaklara güle güle kullanmalarını dilerim.




  • Tekrar şoka gelmiş kulaklık hafta sonuna özel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 15 Şubat 2020; 16:42:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkyener

    Motorolanın Her Ürünü Pişmanlıktır

    Motorola Verve Buds 500 50 tl ye satsalar yine almam

    Purity Wireless Earbud with Bluetooth 5.0 30 dolar yurt dışından alacak olan varsa bana da getirsin

    Xiaomi nin tüm kulaklıklarından daha iyi
    Hocam neden, çok mu kötü kulaklık Verve 500?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.