Şimdi Ara

Güncel oto kaporta boya fiyatları nasıl? (750tl arka tampon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, aracımın arka tamponunu boyatacağım da 750tl dediler sana 600 yaparız dediler bana biraz yüksek geldi önceden 2 sene önce 300 liraya boyuyorlardı. Aracın rengi simli siyah.


    Araca:


    -Detaylı döşeme temizlik detailing

    -Arka tampon boyama

    -Pasta cila

    -Boya koruma


    yaptıracağım, birde kapı sökülüp hizalanıp takılacak da o benden olsun dedi ona para almayacak.


    Ne kadar tutar bu işlemler? Anlayan var mı?


    Edit: 1900TL tuttu. Bi de hayatta boyatmam çizik gezerim daha iyi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopser123 -- 4 Eylül 2021; 13:50:43 >



  • 2 sene önce 300 olan şeyin şu an 750 olması gayet normal. enflasyona hoş geldiniz. araba fiyatları bile artıyor her sene o kadar

  • Tampon boyama için 750 çok fazla. Nisan ayında benim arabanın ön arka tampon boyandı. Ön sağ çamurluk komple boyandı. Şoför kapısı alttan yarıya kadar boyandı, sol arka çamurluğun teker üstü kısmı 15 cm kadar boyandı. Ekstra olarak tampon ucundaki karlıklar siyaha boyandı. Pasta cila artı boya koruma yapıldı. 2 bin civarı bir şey verdim. Öyle dandik bir yere de boyatmadım çıkan işçilik çok iyiydi. Konum İzmir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt

    Bana da çok fazla geldi hocam. 2 sene evvel 300 liraya yaptırıyordum parça boyayı mis gibi de çıkıyordu. Şimdi şehir değiştirdim Çorum a geldim. Bide 750tl sana 600 diyen kişi arkadaşım yani 300 lira sadece boya malzemesi tutuyo diyo

  • 750 TL şu anda normal hatta su bazlı boya ile yapılacak ise ucuz bile. Boya işinde tek bir kriter vardır, kullanılan boyanın ve yapıldığı yerin kalitesi ( fırın, tabancaların markası vs ). Boyanın kalitesi arttıkça fiyat artar, o yüzden direk pahalı ucuz demek zor.

  • BMW 1.18 2008 model, ön solda sürtme (10 cm yatay) sonucu servise bıraktım, komple boyanacağını ve altta ki çitanın ucunun ucunun kırıldığını söyledi, 6 bin TL ücret çıktı, o fiyat normal. Dışarıda aynı işlemi 300 TL ye yaptırdım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.