Şimdi Ara

Hakkariden selamlar......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tatilimi geçirdiğim hakkari dağ ve komando tugayından hepinize selamlar.
    Gelirken sıkıntılı gelmiştim ama burası bildiğiniz gibi değil. Tek sıkıntım ailemden ve sevdiklerimden uzak kalmak. Burası o kadar rahatki hele kısa dönemlere acaip iyi davranıyorlar. Zaten 2gün önce kar yağdı 2m kar var eğitim adı altında konferans merkezinde bütün gün oturuyoruz. sadece sağa dön sola dön manga sırası selam verme gibi şeyleri dışarda öğrendik. Zaten burası acemi birliği olmadığı için ağır eğitim yok hele kısa dönemlere hiç yok bütün gün oturmaktan sıkılıyoruz.
    Gazino diye bir bina koymuşlar inanılmaz internet cafesi, foto tab ettirme imkanı, fast food yada ev yemeği tarzı kafeterya, 500kişilik sinema salonu, lig tv v.s. imkanlar süper. Çarşı izni olmadığı için askerlere her imkan tugayda sağlanmış. 6ocakta yemin törenine kadar acemilik adı altında sadece törene hazırlık yapılıyor. 6ocaktan sonra herkez karargahta falan masa başı işlere geçecek. Ben turizmci olduğum için subay gazinosu resepsiyonuna geçiyorum dün oranın sorumlu yüzbaşısı ile tanışdım bana tatil için yanlış yer seçmişsin, dediler bizden önceki kısa dönem arkadaşlarda çok yardımcı oluyorlar. Anlıycanız keyfin ve sıhhatim yerinde vakit buldukça yazmaya devam ederim kendinize iyi bakın







  • aman ne güzel... hayırlı teskereler kardeş...
  • nası oluyo ya hani dogu ya gidenler dogru çatışmaya gidiyodu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mcse2k3

    nası oluyo ya hani dogu ya gidenler dogru çatışmaya gidiyodu

    Ben de Siirt'te yaptım askerliğimi 301.K.D olarak. Bizim uzun dönem arkadaşlar operasyonlara çıkardı ama Kısa Dönemlere operasyon yasaktı. Arkadaşın dediği gibi masa başı işlerde geçirdik askerliği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.