Şimdi Ara

Hangi Ekran Kartı Daha Performanslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. İkinci el bir kasa aldım, kasayı aldığım arkadaş, kasada 1 gb powercolor hd6570 128 bit ekran kartı olduğunu iddia etmişti, ancak kasanın içinde 1 gb zotac geforce 9600gt synergy edition 256 bit ekran kartı çıktı. Arkadaşa bu durumu sorduğumda, üstte bahsettiğim powercolor marka ekran kartını yanlışlıkla
    yazdığını, onun yerine zotac marka ekran kartını verdiğini, zotac marka ekran kartının 256 bit olduğundan daha performanslı bir ekran kartı olduğunu iddia etti. Ben ise ilanda yazıldığı gibi, powercolor hd6570 ekran kartını istiyordum nedeni de hdmi çıkışlı olması (bu sayede kasayı 40 inch lik led tv ye bağlamayı düşünüyordum), dx 11 desteklemesi ve daha güncel bir ekran kartı olmasıydı.
    İnternette yapmış olduğum araştırmada, gerek bu site, gerek diğer sitelerde açılan konulardan anladığım kadarıyla, zotac marka ekran kartı 256 bit olsa dahi oldukça eski, sadece dx 10 destekleyen, ve kasada da gördüğüm kadarıyla hdmi çıkışı olmayan, çift dvr çıkışlı bir kart. Sizlerin fikri nedir? Hangi ekran kartı sizce daha performanslıdır?







  • Daha güncel olması haliyle piyasada bulunabilmesi, hdmi çıkışına sahip olması, dx 11 desteklemesi nedeniyle hd 6570 bana daha uygun da arkadaş zotac çok daha iyidir diyor anlaşamadık pek bu konuda. Örneğin dx 11 isteyen bir oyunu zotac çalıştırabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 41thedestroyer41

    Daha güncel olması haliyle piyasada bulunabilmesi, hdmi çıkışına sahip olması, dx 11 desteklemesi nedeniyle hd 6570 bana daha uygun da arkadaş zotac çok daha iyidir diyor anlaşamadık pek bu konuda. Örneğin dx 11 isteyen bir oyunu zotac çalıştırabilir mi?

    hayır benim eski ekran kartım
  • hangisinin daha performanslı olduğu önemli değil,almadan önce söylediği bileşenleri vermeli,satış ahlakına uymaz.
  • Öyle saçmalık olur mu? Kasayı geri gönderip paranızı iade alın bence.
  • Performans konusunda ikisi arasinda cok fark olmaz.asagi yukari denk kartlar.dx11 desregi olan oyunlarda da 6570 birseye yaramaz.burda tek sikinti hdmi cikisi..onuda adaptorle halledersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani arkadaşlar önemli olan ilandaki kartın verilmesi bence de. 25 tl ye dvi to hdmi çevirici aldım ancak haliyle ses alamıyorum tv den. Performanslar birbirine yakınsa ki arkadaş zotac çok daha iyi performanslı diyor, piyasada bulunan kart daha fazla iş yapar, satarken de daha karlı olur bana göre. İnsanlar bir garip, herşeyden kısmaya mı çalışıyor nedir anlamadım, 150 tl lik ekran kartından kar etsen ne olur ya sabır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.