Şimdi Ara

HANGİ ELEKTRONİK EŞYALARI KULLANIYORSUNUZ....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR HERKES KULLANDIĞI ELEKTRONİK EŞYALARI YAZIP BUNLARDAN MEMNUNİYET DURUMUNU BELİRTİRSE YARARLI OLACAĞI KANAİTİNDEYİM....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfmar -- 4 Kasım 2011; 0:50:54 >



  • İLK BEN BAŞLAYAYIM İSTİYORUM...

    BUZDOLABI...............:SAMSUNG RT63EMEW (MEMNUNUM)
    ÇAMAŞIR MAKİNASI...:SAMSUNG WD0804W8N (MEMNUNUM)
    BULAŞIK MAKİNASI....:BOSCH SMS58M82TR (MEMNUNUM)
    FIRIN........................:BEKO
    BİLGİSAYAR..............:FUJİTSU TABLET T5010 (MEMNUNUM)
    ÜTÜ.........................:PHİLİPS AZUR GC4890 (MEMNUNUM)
    E. SÜPÜRGE MAK........:PHİLİPS FC9170 (MEMNUNUM)
    ISITICI.....................:VEİTO CH2500RW (MEMNUNUM)
    SES SİSTEMİ.............:LOGİTECH X530 (MEMNUNUM)
    BLENDER..................:BRAUN MR530 (MEMNUNUM)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfmar -- 4 Kasım 2011; 1:13:21 >
  • Buzdolabı=Beko; 9551 NF(4 senelik)-1 defa fan motoru gibi bir parçası değişti. memnunum.

    Çamaşır makinesi=Beko; 3018 A(1 senelik)-umarım en az on yıl götürür. memnunum.

    Bulaşık makinesi=Beko;D 5001 ES(3 senelik)-2 defa üst seper asansörünün mandalları değişti. memnunum.

    Elektrik Süpürgesi=Bosch BSG82480(yeni aldım mükemmel bir cihaz)-süper emiş gücü var ve çok sessiz. memnunum.

    Küçük ev aletleri=(Arçelik lal serisi)-Klasik ev aletleri işte.

    Ankastre=Beko;Davlumbaz-Fırın-Ocak(5 aylık)-memnunum.

    Bilgisayar=Casper Nirvana Notebook(4 senelik)-Hiç memnun değilim.3 defa kapak menteşeleri kırıldı,2 defa bataryası bozuldu ve hala bozuk.

    Klima=LG Beko; D7700(4 senelik)-özellikle kışın ısıtması çok iyi.memnunum.

    Ütü=Philips (3-4 senelik)iyi gibi.

    Tv=LG 106 ekran plazma,modelini bilmiyorum(2 senelik)-memnunum.

    DVD player=LG(modelini bilmiyorum)(2 senelik)memnunum.




  • Buzdolabı: Samsung, 18. yaşına girdi halen sıfır gibi. Soğutması, dayanıklılığı, kullanışlılığı, sessizliği olsun hepsinden inanılmaz derecede memnunuz. Hiç arıza yapmadı. Annemler ilk aldığında manyak mısınız ne gerek var böyle buzdolabına diyordu akrabalarımız Ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünün yaşayan bir delili gibi bu emektar. Kendisine Ajda Pekkan diyor ve ikinci ürünümüze geçiyorum

    Bulaşık makinesi: Siemens SE25230 13. yaşına girdi; ondan da inanılmaz memnunum, hiç arıza çıkarmadı. 8 ay evvel yazlığa gönderip 250TL'ye 2. el A sınıfı Bosch SGS6942 aldım. Ondan da çok memnunum, oldukça donanımlı bir cihaz. 2001 yılının en üst modeli. Aqua sensörlü; tencere kiri yumuşatma ve variospeed fonksiyonları var. 44dB ile epey sessiz çalışıyor. Sanırım uzun bir zaman değiştirmem.

    Çamaşır Makinesi: Siemens WM54060TR. O da 11. yaşına girdi ve çok memnunuz. Onca eziyetime rağmen hiç arıza yapmadı. Onu da yazlığa gönderdim, sadece dengesiz yüklerde amortisör hafif tıkırdamaya başladı. Onu da normal görüyorum. Yerine uzun bir makine macerasından sonra 3-4 makine değiştirip son olarak Gorenje WA65205 aldım. Son sıkmada yükleri dengelemek için çok uğraşması (ama sonunda çok iyi dengelediğinden önemsemiyorum) ve 400 devirlik ilk sıkışında sarsılması haricinde dokunmatik ekranı, isim verilebilen 4 favori programı, yıkama ve sıkma performansı, çelik kazanı, tambur aydınlatması, su jeti, hassas çalışan durulama sensörü, hem motor hem de pompa sessizliği ve yüksek devirde tıkırdama yapmamasıyla oldukça memnunum. Tamburu da 6kg olarak geçmesine rağmen 54lt, epey geniş.

    Fırın: 20 yaşındaki AEG midi fırınımızdan memnunken mutfakta yer kaplamasın diye Arzum AR245 4'ü 1 arada turbo fırın özellikli mikrodalga aldım. Turbo pişirme modunda pişireceğiniz besini metal bir tepsi içine koyarak cam tepsisini çıkarıp direkt döner mekanizma üzerine yerleştirmeniz gerekiyor. Aksi taktirde altını çiğ bırakıyor. Bu sorunu dışında kullanımı çok pratik ve görünümü şık bir fırın. Ha bir de inanılmaz parmak izi yapıyor, bu yüzden birdaha inox ürün almayı düşünmüyorum. %80 memnunum.

    Ocak: Siemens EC32121TR ocağım 13. yaşına girdi. İlk gün nasıl aldıysak halen öyle mükemmel durumda. Gaz düğmesinden ateşlemeli. Mutfağımızı yaptırsak bile değiştirmem sanırım. Altındaki çerçeve sökülürse ankastreymiş gibi tezgaha monte edilebiliyor.

    Aspiratör: Profilo ASP206 almıştık 10 yıl evvel. Çift motorlu ve çekişi güzel. Sesi anormal değil, ancak günümüzdeki davlumbazlara göre yüksek kalıyor. O da ilk günkü gibi çok iyi durumda.

    Kombi: 2002 yılında sıfır evimize Vaillant takılmıştı. Babam bakım sözleşmesi vs. diye senelerce para ödedi servisine. Bugüne dek 1 kez 3 yollu vanası değişti. Sinirlendiğimden bakım sözleşmesi ve garanti uzatmasını iptal ettirdim. Performansından memnunum. Doğalgaz faturamız yüz güldürücü :)

    Ütü: 1997'de aldığımız Tefal'in 2002 yılında tabanını değiştirmiştik. Yine performansı düşünce 2007'de Siemens buhar motorlu ütü aldık. Ondan da memnunuz, buharı istasyonlu ütüler gibi kesintisiz ürettiğinden performansı yüksek. Tefal yazlığa şutlandı, sanırım yılda 1 kez kullanılır, ya da hiç kullanılmaz

    Kettle: İlk 1999 yılında 10 yaşındayken İngiltere'deki dayımdan görüp özenerek anneme aldırmıştım. Arzum marka. Sağlam çıktı, halen sıfırmış gibi kullanıyoruz. İçinde su bırakınca göstergenin olduğu yerden su sızdırıyor birkaç senedir. Kireçlenmemesi için zaten içinde su tutulmaması gerekiyor, bu yüzden önemsemiyoruz.

    Blender: Annem 2005'te televizyonun hediyesi olan Siemens blenderımızın plastik ayağını kaynar çorbaya soka soka bozunca motor kısmını satıp üzerine para ekleyerek birkaç ay evvel Oblio Blender&More aldım. Aksesuarları çok kullanışlı ve 700w motoru ile çok güçlü. 78TL'ye almıştım.

    Elektrikli Süpürge: 2000 yılında Siemens WM60000 halı yıkama makinesi almıştık. Thomas Twin TT'nin aynısı. Çok memnunduk ama nakliyeciler taşınırken yüksek yerden düşürdü, temiz su tankının altı parçalandı. Bu yüzden su püskürtme düzeneği çalıştırılamıyor. Annem küçük süpürge istediğinden 2007'de Profilo VS6PT1 aldık. 1600w olmasına rağmen çekişi mükemmel. Annem ve yardımcısı sürekli sağa sola çarptığından çiziği çok Siemens halı yıkamayı da yazlığa yolladım.

    TV: 2005'te Projeksiyon özellikli 43 inç (109cm) Siemens FJ143V7 aldık. 1 senedir sorunu var. Mavi rengi gölgeli veriyor. Güvenilir bir tamirci bulamadığımdan, bulduğum tamirciler de 300TL masrafı var dediğinden yaptırmadım. Bazen normal, bazen gölgeli çalışıyor. Normalde ses ve görüntü kalitesi çok iyiydi. 230w enerji harcadığından memnun değilim. Uygun yolunu bulursam yaptırıp satarak paneli az harcayan bir LED TV almayı düşünüyorum. Elektrik faturasının baş düşmanlarından biri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 4 Kasım 2011; 20:44:03 >




  • Klima;
    arçelik 3910 3.5 yıllık memnunum


    Çamaşır makinesi;
    arçelik 8144 bj 2.5 yıllık memnunum

    kurutma makinası:
    lg 1 senelik memnunum

    Tv;
    seg lcd 3 yıllık memnunum
    lg led 3 aylık idare eder
    sony led 1 haftalık daha bakacaz


    Buzdolabı;
    arçelik 5094nf 10 yıllık memnunum

    Bulaşık makinesi;
    arçelik 10 yıllık memnunum

    fırın;
    arçelik 11 yıllıkmemnunum

    Ütü;
    tefal kazanlı ütü 4 yıllık memnunum

    Süpürge;
    philips halı yıkama 16 senelik çok çok memnunum

    Su ısıtıcısı;
    phlıps memnunum

    Bilgisayar;
    Toplama 3 senelik memnunum

    monitör

    hp 2207h 3.5 senelik çok memnunum
  • Buzdolabı ( beko modelini bilmiyorum çok eski ) ( memnunum )

    çamaşır makinesi ( beko memnunum )

    klima lg beko 5505 D ( memnunum 5 yıllık )
  • bulaşık makinesi : bosh memnunuz
    çamaşır makinesi :bosh memnunuz
    fırın/ocak: bosh memnunuz
    mikro dalga : arçelik memnunuz
    derin dondurucu :arçelik memnunuz
    pc: kendi toplamam amd x2 5000 2.6 ghz 1 gün olsun problem çıkarmadı
    tv 1 : arçelik 10 / 12 yıllık 70 ekran 1 gün olsun problem çıkarmadı
    tv 2 : lg lcd 5 yıl çızırtı yapıyor
    tv 3 : arçelik lcd gözlerimi mahvetti
    monitör: phılıps 17 inç lcd (5 yıllık garantisinin dolduğu günün akşamı arıza yaptı) nazar boncuğum ilk defa arıza yapan cihazım
    küçük aletler : tefal/ memnunuz
    printer : hp çok fonksiyonlu / xerox laser memnunuz / memnunuz
    laptop : asus memnunuz
    kamera : samsung idare ediyor
    cep : ma aile nokia serileri memnunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESES li -- 4 Kasım 2011; 23:49:33 >




  • Güzel bir başlık olmuş, ben de paylaşayım

    Buzdolabı: Sharp SJPT69RHS 2. yılını doldurmak üzere. Sessizliğinden, performansından ve genişliğinden çok memnunum. Bugün buzdolabı alacak olsam yine hiç düşünmeden bu modeli tercih ederdim. Özellikle geniş bir model istediğim için ihtiyacımıza en uygun olanı buydu.

    Çamaşır makinesi: Samsung üretimi olan Vestel WMF6090C. Şubat ayında 12. yılını dolduracak, bu güne dek 1 kere pompa motoru değişti. Onun dışında yıkaması gayet iyi, o yıllardaki diğer modellere göre daha sessiz. Zamanında iyi bir modeldi.

    Bulaşık makinesi: Geçtiğimiz günlerde 16. yaşını dolduran Arçelik 3440 Tüketiminin yüksekliğinden dolayı hem değiştirmek istiyorum, hem de kıyamıyorum Yıkaması iyi, kurutma problemi yok. 2 kere tamir gördü, şu an tuz kutusu bozuk ancak candogan62 kardeşimin 3in1 deterjan kullan tavsiyesi üzerine o gündür sorunsuz olarak çalışıyor Muhtemelen arıza yapana kadar kullanacağım.

    Fırın: Aygaz marka eski bir tam boy fırın. Fırın kısmı çalışmıyor, ocak olarak kullanılmakta. Arçelik mini fırın var, onu kullanıyoruz

    Televizyon: 2004'te alınan 70 ekran Vestel, mutfakta da 37 ekran seg var, ikisi de normal standartlarda.

    Elektrikli süpürge: Philips Maraton çok memnunuz temizliği pratik, emiş gücü harika.

    Ütü: Philips, ondan da çok memnunuz, hafif ve performansı çok iyi.

    Klima: Salonda Lg Beko ve diğer odada Toshiba var. Beko'nun performansı fena değil ama ses olarak çok kötü. Toshiba da tam tersine aşırı sessiz, performansı çok iyi ancak tüketim olayı biraz fazla abartı gibi geliyor bana. Vaat edildiği kadar tasarruflu değil bence ancak normal düz klimalara göre çok daha başarılı tabii ki.

    Bunların dışında 1.5 yıllık Acer laptopumdan, Samsung mp3 çalarımda ve cep telefonumdan da çok memnunum En son Nikon marka 12 mp bir fotoğraf makinesi aldım, ancak performansını çok fazla beğenmedim malesef Belki ayarlarını yapamadım, bilemiyorum. Eski 5 mp'lik samsung fotoğraf makinem daha iyi çekiyordu sanki




  • çamaşır makinası 5 yıllık Bosch memnunum
    buzdolabı 5 yıllık bosch memnunum
    fırın 5 yıllık bosch memnunum
    bulaşık makinası 5 yıllık bosch memnunum
    tv lg 47650s 1 aylık memnunum

    ütü tefal 6 yıllık memnunum
    laptop dell 5 yıllık memnunum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasu -- 5 Kasım 2011; 8:40:38 >
  • Buzdolabı;Evimde Miele KF1901Vİ(sol)+KF1911Vİ(sağ) kombinasyonu, annemlerde, ve yazlıkta Arçelik 8844SBS NF var(hepsinden memnunum)
    Çamaşır Makinesi;Evimde Miele W3845WPS Medicwash, Annemde Arçelik 5300E, Yazlıkta hurda halde duran ve en kısa zamanda hurdacıya vereceğim Arçelik 2200 ve 5950, çalışmakta olan 4900SJS var.(4900 hariç Memnunum)
    Kurutma Makinesi;Evimde Miele T4805C Medicdry, Annemlerde Bosch WTS86511TR, Yazlıkta Beko D60 (D60 hariç memnunum)
    Bulaşık Makinesi;Evimde Miele G1833SCİ, Annemde Beko D3001S, Yazlıkta emektar Leydi 3460(hepsinden memnunum)
    Fırın;Evimde Ankastre Miele H 5681 BP, Annemlerde Arçelik 9651 EGI, Yazlıkta emektar 9311(hepsinden memnunum)
    Davlumbaz/Aspiratör; Evimde Miele DA 5330 D(150cm), Annemlerde Arçelik P30YI, Yazlıkta Arçelik Aspiratör P180YI
    Ocak; Evimde Miele KM 5864, Annemlerde Arçelik OC 672 EDWI, Yazlıkta Arçelik OC 609 DWE(hepsinden memnunum)
    Mikrodalga Fırın; Evimde Miele M 8261-2, Annemlerde Arçelik MD 895 YZI, Yazlıkta Arçelik MD 565 S(Hepsinden memnunum)
    Süpürge;Evimde Miele S 5481, Annemlerde Rowenta Silence Force, Yazlıkta Emektar Simtel Süper(hepsinden memnunum)
    Kahve Makinesi;Evimde Miele CVA 5060 Nespresso ve Philips hd7740 Filtre, Annemlerde Tefal Express, Yazlıkta Sinbo SCM-2917 var sanırsam(hepsinden memnunum)
    Kettle/Çay;Evimde Philips HD4686 ve Homend Royal, Annemlerde Tefal Express ve My Tea, Yazlıkta Bosch TWK6801(hepsinden memnunum)
    Ütü;Evimde Philips 2400 Kazanlı, Annemlerde Philips Azur(memnunum)
    TV;Evimde Philips 55'(137 veya 139)Full HD LED, Annemlerde Sony 40' Full HD LCD, Yazlıkta Philps 37' HD Ready LCD(hepsinden memnunum)
    DVD-Blu-Ray;Sony ve Philips
    PC;iMac, Macbook Air,ASUS K52J
    Diğer KEA'de Kitchen Aid, Homend, Kenwood, Fakir, Philips, Moulinex(hepsinden memnunum)..Tüm hepsinin modellerini almak için tüm evi aradım taradım Kullanma kılavuzlarının hepsini aynı yerde sakladığımızdan hepsini buldum bazılarının modelleri yanlış olmuş olabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökoş -- 5 Kasım 2011; 15:14:55 >




  • herkesin kurban bayramı mübarek olsun. Tüm sevdiklerinizle beraber sağlık,sevgi,huzur ve bolluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim
  • sevgiklerinizle beraber sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram ve gelecek gecirmeniz dileği ile...bayramınız mubarek olsun.
  • arçelik - memnunum
    sinbo - memnunum
    samsung tlf - memnun değilim
  • KURUTUCU BOSCH MEMMUNUM

    ÇAMAŞIR MAK.VESTEL 9 KG MEMNUNUM.

    BULAŞIK MAK. 17 SENELİK:TIK DEMEDİ BEKO 3505 S MEMNUNUM

    TV:VESTEL ZETA 72 EKRAN MEMNUNM

    BUZDOLABI:VESTEL RİNA 465 :BİRAZ SORUNLU BOYASI DÖKÜLDÜ KAPISI DEĞİŞECEK.

    OCAKLI FIRIN:VESTELE ELLA DİJİTAL 8041 E:MEMNUNUM

    TV 2:BEKO 37 EKRAN 15 SENEDİR TIK DEMEDİ:MEMNUNUM.

    ÜTÜ:PHILİPS MEMNUNUM

    SAÇ KURUTUCU PHİLİPS:MEMNUNUM

    MASAÜSTÜ PC:AİDATA 7 SENEDİR ÇALIŞIYOR.MEMNUNUM

    LEPTOP:CASPER.EKRAN KARTI HARİÇ GÜZEL.


    YAZICI:HP PHOTO SMART:GÜZEL AMA KARTUJU PAHALI.

    BLENDER:FAKİR MEMNUNUM


    TOST MAK.FAKİR MEMNUNUM

    ÇAY MAK.ARÇELİK MEMNUNUM

    SÜPÜRGE SİNBO:REZALET ÇOK GÜRÜLTÜLÜ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 13 Kasım 2011; 14:04:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysfmar

    İLK BEN BAŞLAYAYIM İSTİYORUM...

    BUZDOLABI...............:SAMSUNG RT63EMEW (MEMNUNUM)
    ÇAMAŞIR MAKİNASI...:SAMSUNG WD0804W8N (MEMNUNUM)
    BULAŞIK MAKİNASI....:BOSCH SMS58M82TR (MEMNUNUM)
    FIRIN........................:BEKO
    BİLGİSAYAR..............:FUJİTSU TABLET T5010 (MEMNUNUM)
    ÜTÜ.........................:PHİLİPS AZUR GC4890 (MEMNUNUM)
    E. SÜPÜRGE MAK........:PHİLİPS FC9170 (MEMNUNUM)
    ISITICI.....................:VEİTO CH2500RW (MEMNUNUM)
    SES SİSTEMİ.............:LOGİTECH X530 (MEMNUNUM)
    BLENDER..................:BRAUN MR530 (MEMNUNUM)

    güzel bir konu açmışsınız.bunun yanında artıları ve eksileri olsa nasıl olur.

    BUZDOLABI...............:BOSCH KDN40A4NE (- BUZ KIRMA SESİ BİRAZ RAHATSIZ EDİCİ,+SOĞUTMASI GÜZEL)

    ÇAMAŞIR MAKİNASI...:BOSCH WAS20763 ( ÇOK ÇOK MEMNUNUM BİR EKSİĞİ AKLIMA GELMİYOR)
    BULAŞIK MAKİNASI....:HENÜZ ALMADIM. TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR.
    FIRIN........................:SIEMENS AMA KULLANMADIM.AMBALAJINDA
    ÜTÜ.........................:TEFAL VARDI ALTI YAPIŞTIRMAYA BAŞLADI.DÜZELTEMEDİM KENARDA DURUYOR
    SÜPÜRGE..................: PHILİPS 8732 TAM KULLANMADIM. TORBA DERDİ YOK+




  • öğrenci evinde kaldığmız için bir çok şey derme çatma ama yine de paylaşiyim istedim

    Buzdolabı : Vestel (15 yıllık, ses problemi yaşıyoruz)
    Çamaşır Makinesi : Malesef yok
    Bulaşık Makinesi : Malesef yok
    Televizyon : Vestel tüplü (10 yıllık, taş gibi)
    Su ısıtıcı : Tefal
    Firitöz : Tefal
    Ütü : Fakir
    Tost Makinesi : Seb diye bir marka, baya eski bişey ama çalışması mükemmel.
    Bilgisayarlar : Casper Nirvana i7
    Samsung i3
    Samsung Pentium Inside
  • bizim evdeki herşey arçelik ama yinede bende bişiler ekliyim
    Çamaşır makinesi:Arçelik 8124 hst çok ta memnun olduğumuzu söyleyemem yıkama konusunda eski bosch maxx makinemzle aynı ikiside güzel yıkamıyordu şimdi ananemlerde son günlerini yaşıyor ve evdeki tek memnun olmadığımız makine
    Buzdolabı : şimdi modeli aklımda değil ama 5. senesine girdi çok memnunuz (arçelik)
    Bulaşık makinesi: Arçelik 6251EI çok memnunuz performansı çok yüksek evdeki en verimli arçelik 4 sene oldu servis yüzü görmedi
    Ocak vs:onlarda arçelik memnunuz
    TV:Şu anda 3 tane var üst kattaki arçelik all in one modeli memnunuz diğer arçeliğin ekranı kırıldı kedim sağolsun
    Süpürgeler: Thomas twin t2 yaptığı temizlik çok güzel ama kendisini temizlemek işkence ama yaptığı iş mükemmel ,arnika bora ise standart kalitede memnuyetlik veriyor ,bide Philips FC-8144/01 var ondanda memnunuz ama filtre temizliği felaket evi müsait olmayanlar almasın balkon teras vs
    kişisel olarak kullandığım sony ericcson x10 mini prom var 5 aylık çok memnunum saç üzerineyse Philips HP8361 iki aydır bundan kullanıyorm eskisi roventaydı bu daha iyi kurtma makinemse braun satin hair 5 var ondanda memnunum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.