Şimdi Ara

Hangi internet paketini seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Haziran'ın 14'ü itibariyle 2 yıl taahhüt verdiğim internet sözleşmem bitiyor. Bende TTNET ile devam etme konusunda kararsız kaldım. Şu anda aklımda 2 adet internet paketine var.

    Öncelikle 2 veya 5 TL ücret ödeyerek TTNET'in 16Mbit'lik paketine geçmek istedim. Ancak bunun yanında D-Smart'ın ayda 59 TL ye Süper Hızlı Fiber İnternet adlı kampanyası var. Ancak oturduğum yerde maalesef Fiber İnternet altyapısı yok. Fiber İnternet altyapısı olmadığı için yine de 16Mbit internet alabilir miyim?

    Birde belgesel ve bilim ile ilgili programlar izlemeyi seviyorum. Sizce hangi paket bana uygun?

    Eğer ki kullanan ve memnun olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.



  • Up
  • eğer fiber altyapın olsaydı ttnet de kal derdim çünkü torrent download olaylarında mükemmel olmasalarda kötüde değiller....alternatif olarakta uydunet derim ben ama karar senin tabii..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulent 73

    eğer fiber altyapın olsaydı ttnet de kal derdim çünkü torrent download olaylarında mükemmel olmasalarda kötüde değiller....alternatif olarakta uydunet derim ben ama karar senin tabii..

    Dostum çok teşşekür ederim. Ancak bizim burda komşu UyduNet'e geçtiğine pişman oldu. Net gidiyor gelmiyor falan. Sıkıntı yaşadı fazla fazla. Ben zaten oyun bağımlısıyım. Gel git bana hiiç gelmez.

    Başka tavsiyesi olan?
  • dostum konu eğer oyunsa kafadan ttnet derim emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.