Şimdi Ara

Hangi tarife?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, bundan 6 ay önce bi halt edip TTnet'ten Uydunete geçtim, genelde online oyun oynuyorum, başlarda uydunet ile bı sıkıntımız yokken (cs goda ort ttnete göre 5 pıng fazla verıyodu) sonradan benim pingler uçmaya başladı, son 1 aydır oynanmaz duruma getirdi Uydunet. Uyduneti muhtemel devir edeceğim ve bir daha kesinlikle yüzüne bakmıaycağım. Apartmanımda TTnet fiber altyapısı var, şimdi bana toplam ödediğim ücret 60 tl geçmiyecek bir tarife önerirmisiniz? teşekkürler.



  • Vodafone fiber kampanyalarınada bakabilirsin ortak fiberaltyapıyı kullandkları için aynı hızları alırsın vodafonedaki Upload hızı biraz daha fazla 3 ve 4 megabit Upload hızı veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

    Vodafone fiber kampanyalarınada bakabilirsin ortak fiberaltyapıyı kullandkları için aynı hızları alırsın vodafonedaki Upload hızı biraz daha fazla 3 ve 4 megabit Upload hızı veriyor.

    Artık pek riske atmak istemiyorum aslına bakarsanız, sıkıldım artık saçma sapan hizmetten, ping'ten vs. Türkiyede 5 oyuncu servera bağlanıyoruz, herkezin ortalamı pingi 50 -60 arası, benim hep +100, artık bıktım
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    Ben ttnetden vodafoneye geçicem denemek lazım hattım 33 megabite kadar destekliyor 3 servislede konustum hepsi vdsl bağlantı var dedi ancak atıyorum olmadı stabil bi bağlantı yok vazgeçip süperonline adsl kullanıcam. Ayrıca gerçekten bende sıkıldım csgoda giriyorum adamın ping 90 100 yazıyorum alttan türkmüsün çoğuda evet diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim türknet adslden giriyor genelde 80 ping var
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    Hocam TTnet ile 60 civarı alıyodum, apartmanda fiber kablo var. Hizmet muhteşemdi aslında, parası fazla gelince ben kaşındım işte Şimdi TTnette fiber sınırsız, min 16 mbit, yalın net olan en uygun kampanya ne var acaba? veya hangi kampanya sorum bu yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.