Şimdi Ara

Hangisini alayım kararsız kaldım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangisini alayım kararsız kaldım?


    Hangisini alayım kararsız kaldım?


    Hangisini alayım kararsız kaldım?


    Hangisini alayım kararsız kaldım?


    Hangisini alayım kararsız kaldım?




    Resim sırasına göre 1-2-3-4-5 diye isimlendirebiliriz, benim favorim var aslında ama çok kararsız kaldım. Yıl başından önce alacağım zam gelmeden. Ses olarak aynılar zaten sadece renk farkı var dış katman olarak.








  • Sondaki daha şık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parçaları düşünmeden sadece renklere mi odaklanalım yorumlarken? Örneğin 3. resimde 2 adet farklı ebatlarda floor tom var. Yani toplam 4 tomu var. Ayriyetten hi-hat dahil 6 adet zil mevcut. Zil ve davul sayısı ne kadar artarsa işin rengi o kadar değişiyor.


    Ama diyorsan ki parçalar tamamen göstermelik. Hepsinde standart ekipman olacak. Sadece renklerde karar veremiyor, ozaman bu biraz kişisel bir tercih açıkcası. Kimi mavi tonları sever, kimi kahve tonları sever, kimi siyah tonları sever. Burada bence bizim yorum yapmamızdan ziyade senin kişisel zevkin daha önemli. Ha illa bir yorum istiyorsan da ben alacak olsam renk olarak biraz daha odunsu akustik bir rengi olmasından dolayı 1 numaralı modeli seçerdim. 3. numaranın rengi de güzel ancak biraz fazla iddialı. Standart bir model kalıbı olması daha iyi benim için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikparmak -- 1 Ocak 2023; 22:22:5 >
  • kesikparmak kullanıcısına yanıt

    Hocam benim favorim de 3. ydü ki onu aldım zaten. çift floor tomlu modeli aldım, stüdyoda kullanmak için almıştım bunu, yılbaşı için güzel bütçeli bir iş almıştım o parayla da ayrıca tama club jam indirimdeydi onu aldım. Extra işlere taşıması kolay oluyor diye bulunsun istedim.

  • linkorn L kullanıcısına yanıt

    Yani mantıklı bir seçim yapmışsınız. Hayırlı olsun. Tama Club Jam'de dediğiniz gibi ufak tefek işler için portatif güzel bir ürün. Davulcuların genel sıkıntısı işte. Diğerleri gibi ufak bir çantaya koyup sırtında taşıyamıyorsun malesef enstrümanını. Alternatif ürünler şart oluyor.

  • Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.