Şimdi Ara

Harici disk wd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir harici diskim var 500 gb usb 3 wd marka hdd de bir sorun ortaya çıktı kopyalama yapmıyor örneğin içine dosya kopyalıyorum sıkıntı yok kopyalıyor ama onu tekrar pc ye aktardığımda biraz kopyaladıktan sonra okuma hatası diyor kopyaladığı sürece performansında bi sıkıntı yok içini biraz doldurduktan sonra 150-200 gb kadar doldurduktan sonraki attığım dosyaları sorunsuz alabiliyorum bende disk bölme yapıp diski 2 ye ayırdım ve 200+300 gb olarak böldüm ilk böldüğüm 200 gb yi kullanamıyorum diğer 300 gb de sorun yok o bölümü kullanıyorum bunun sebebi ne olabilir o 200 gb yi kurtarma şansımız varmı yoksa bu 200 gb harddiskin yavaş yavaş nalları diktiğinimi gösteriyor.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: xbalba

    Bir harici diskim var 500 gb usb 3 wd marka hdd de bir sorun ortaya çıktı kopyalama yapmıyor örneğin içine dosya kopyalıyorum sıkıntı yok kopyalıyor ama onu tekrar pc ye aktardığımda biraz kopyaladıktan sonra okuma hatası diyor kopyaladığı sürece performansında bi sıkıntı yok içini biraz doldurduktan sonra 150-200 gb kadar doldurduktan sonraki attığım dosyaları sorunsuz alabiliyorum bende disk bölme yapıp diski 2 ye ayırdım ve 200+300 gb olarak böldüm ilk böldüğüm 200 gb yi kullanamıyorum diğer 300 gb de sorun yok o bölümü kullanıyorum bunun sebebi ne olabilir o 200 gb yi kurtarma şansımız varmı yoksa bu 200 gb harddiskin yavaş yavaş nalları diktiğinimi gösteriyor.

    Hdd bad sektör programıyla tarattır.Bana sorarsan düşürmediyseniz hdd virüs kapmış olabilir.200gb tan dosya alamıyorsan bu kısım booom olmuş ve zamanla Yeni HDD alabilirsin..




  • Sanırım bir kaç kez düşürdüm bahsettiğiniz programla ilgili bilgim yok nedir ne işe yarar biraz aydınlatırsanız denemek isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xbalba

    Sanırım bir kaç kez düşürdüm bahsettiğiniz programla ilgili bilgim yok nedir ne işe yarar biraz aydınlatırsanız denemek isterim.

    hdd bad sektör hdd içeriğinde bozulmuş olan yerlerini onarır.Bu konu hakkında google amcaya bir sorun BADSECTOR nasıl kullanılır diye cevap hemen gelsin karşınıza...
  • Eyvallah teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.