Şimdi Ara

Harici HDD'den Klasör silme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. WD Essentials 1.5 tb usb2 harici harddiskime bir film attım. Sanırım filmi kopyalarken sorun oluştu ne olduğundan tam emin değilim, film dizini altında o kopyaladığım filmin klasörüne tıkladığım anda harddisk kilitleniyor. Bad Sector'e denk gelmiş olabilir belki diye düşünüyorum merak ettiğim şey şu acaba bu klasörü işletim sistemi açılmadan erişip silersek sorun ortadan kalkar mı ? Bu arada bu donma olayı hem windowslarda hem de linuxlarda oluşuyor. ( silmek istediğim klasör F:/[WD Harici Hdd]/Film/Wreck.it.ralph )

    ---0---

    dos ortamında klasörü silmeye çalıştım, ancak klasörün içerisini boşaltmaya çalıştığımda cmd donuyor ve birkaç saniye sonra "veri hatası (döngüsel artıklık denetimi)" hatası veriyor. daha önce checkdisk yapmıştım ve bazı badsectorler bulmuştum, onları düzeltmiştim ama ne kadar bi başarımda olduğu muallakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 25 Mart 2013; 18:20:24 >



  • İşletim sistemini açmadan linux konsolda hdd yi bağlayarak sşlmeyi de denedim. Silmek istediğim klasörün içine girip dosyaları listelediğimde dahi girdi/çıkyı hatası alıyorum. Harddiskin bu klasörün depolandığı kısmını nasıl düzeltebilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.