Şimdi Ara

Hat taşıma ve taahhüt hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam,

    Annemin kullanmış olduğu Vodafone faturalı hat mevcut. Şu an "Katlayan Avantaj Kampanyası ile Cep Avantaj Mini Her Yöne" tarifesini kullanıyor ve 500 dk için her ay 24,30 TL fatura ödeniyor. Hattın taahhüt süresi 6 Ocak'ta sona erecek. Ben bu hattı farklı bir operatöre faturasız olarak taşımak istiyorum. Numara taşımak için hangi tarihte başvuru yapmam en uygunu olur? 6 Ocaktan önce başvurursam (geçiş süresinin 2-6 gün sürdüğünü hesa edersek) herhangi bir cezai yaptırımı olur mu? Vodafone'da faturalar ayın 6'sında kesiliyor, eğer 6 sında başvurursam geçiş sürecinde Vodafone 1 aylık fatura yansıtacak. Bunu önlemek için ne tavsiye edersiniz?

    Teşekkürler.



  • Bunu önlemek için birşey yapamazsınız. Aynı şekilde açılmış bir dünya konu var ve gerekli cevaplar verildi.
    Operatörler arası geçiş için süre minimum 4 gün maksimum 6 gün. 1 aylık faturayı fazladan ödeyeceksiniz yada sonraki ay fatura kesiminden 6 gün önce başvuru yapacaksınız.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Aslında benim sormak istediğim 6 ocakta tarifemi değiştirsem ve faturasıza geçsem 1 aylık faturayı ödemekten yırtmış olur muyum. Yani böyle birşey mümkün olabilir mi? Yoksa her halükarda biz bu faturayı ödeyecek miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.