Şimdi Ara

Hatrick alt yapıdan oyuncu çekme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak alt yapıdan nasıl oyuncu yetiştirebilirm kaliteli bir oyuncu yani genç oyunculara ihtiyacım var



  • _Durukan_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Altyapıdan kaliteli oyuncu yetiştirme işi uzun süreli bir iştir. Ama kısaca anlatacak olursam;

    Öncelikle bir altyapı takımı oluşturman lazım.

    Takımını oluşturduktan sonra sana belirli sayıda genç oyuncu gönderilecek.

    Buna ek olarak 3 adet gözcü kiralayabilirsin. Bu gözcüler her hafta cumartesi günleri sana 1 oyuncu bulup takıma katalım mı ne dersin? diye sorarlar. Bu oyuncuyu alt yapı takımına dahil etmek tamamen senin inisiyatifinde olan bir şey.

    Burda dikkat etmen gereken şey gözcülerin sana tavsiye ettiği oyuncuların özellikleri;

    Sana felaket seviyesinden - çok iyi seviyesine kadar oyuncu tavsiye edebilirler takımına katman için. Biz tabiki minimum yeterli seviyesinde olanları takıma dahil ederiz ki, kaliteli oyuncular yetiştirebilelim. Bu özellikler tavsiye edilen oyuncuda var da olabilir yoksa sadece potansiyel halinde de olabilir. Yani Gözcü sana der ki:

    "Ali Falanca 16 yaşında, bu çocuk şu an zayıf kanat seviyesinde, eğer kendini gösterme şansı verirsek kaliteli forvet olabilecek kapasitede. Ne dersin patron bu oyuncuyu takıma katalım mı?" gibi bir cümleyle gelir.

    Sen bu oyuncuyu takıma katarsın. Örneğimizde de verdiğimiz gibi oyuncunun özelliği diyelim ki "golcülük" ve kaliteli olabilecek bir oyuncu. Oyuncunun şuanki golcülük özelliği ise zayıf seviyesinde diyelim. Bu durumda senin o oyuncuyu kaliteli seviyesine çıkarman için yapman gerekenler;

    1- Oyuncuya alt yapı takımının maçlarında ilk 11de şans vereceksin,
    2- Alt yapı antrenmanlarını oyuncunun özelliğine göre ayarlayacaksın(eğer kaliteli golcülük olmasını istiyorsan, antrenmanı golcülük üzerinden vereceksin)

    Bu hemen öyle pat diye olacak bir şey değil. Haftalar alıcaktır. Bu oyuncuyu o seviyeye ulaştırken diğer oyuncuları da boşvermiyoruz tabi ki.

    Ek antrenman 2. kısımda ise Ek antrenmanı Bireysel olarak ayarlarız ki, diğer oyuncularımız da kendi yeteneklerine odaklanabilsinler.

    Oyuncu istenilen seviyeye ulaştığında ve 18 yaşını doldurduğunda oyuncunu Ana takımına çıkarabilir ve As kadronda yer verebilirsin.

    Ben kendi adıma diyebilirim ki çok sayıda oyuncu çıkardım alt yapıdan görebilidiğim maksimum çok iyi seviyesinde çıkıyorlar. Belki premium kullanıcılarına daha yüksek seviyelerde çıkabilir bilmiyorum. Ve bir çok oyuncuyu şu an Ana takımımda oynatabiliyorum.

    O yüzden alt yapı aman uzun sürüyor deyip boş geçmeyin :) Çok faydalıdır.

    İyi oyunlar dilerim...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.