Şimdi Ara

HAVA TEMİZLEME CİHAZLARI - KULLANIM ALANLARI - COVİD 19 ve EFEKTİFLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hava Temizleme cihazları Covid 19 sonrası fazlasıyla talep edilmeye başlandı. Bu virüsle normalleşme uzunca bir süre daha devam edecekmiş gibi görünüyor.


    Bu bağlamda koruyucu etkisi zaten geçmişten bilenen Hepa filtreye haiz hava temizleme cihazları ile ilgili biraz bilgi vermek isterim.


    Ameliyathanelerde kullanılan Hepa filtreler 0,3 micron ve üstü virüs ve bakterileri tutmaktadır. Bu cihazlarda da bu filtrelerin tutuculuğundan faydalanarak kapalı ortamda ki havayı sirküle ederek belirli bir süre de temizlenmesi amaçlanmaktadır. Buna ilave olarak filtre de tutunan virüs ve bakteriler UVC ışığa maruz bırakılarak yok edilmektedir.


    Aşağıda linkini verdiğim marka ve cihazı linkten inceleyebilirsiniz.


    https://www.expulse.com.tr/urun-kategori/hava-temizleme.html


    3 farklı filtre tipiyle belirli büyüklükte ki toz , virüs , bakteri vb. elementler kademe kademe filtrelenmektedir .


    Cihaz alttan ve yanlardan emiş yapıp , üst taraftan temiz havayı ortama geri vermektedir. En altta G4 filtre kaba partikül , toz gibi maddeleri tutarken , orta kademe F7 veya karbon filtre 3 micron ve üstünü tutmaktadır. Covid ve virüsler ise en üstte ki Hepa (H14) filtrede tutulmaktadır.


    Hepa filtrelerin difüzyon özelliği sayesinde 0,3 micron ve altı virüs ve bakteriler de düzensiz hareketlerinden dolayı yakalanmaktadır. UVC ile de yok edilmektedir.


    HAVA TEMİZLEME CİHAZLARI - KULLANIM ALANLARI - COVİD 19 ve EFEKTİFLİĞİ

    Klimaların kullanımın riskli olduğu bu günlerde bu cihaz ile ortamda ki hava temizlendikten sonra klimalar gönül rahatlığıyla kullanılmaktadır.


    Endüstriyel tip olmaları da evlerde kullandığımız düşük debili , düşük filtre yüzey alanlı cihazlardan farklı olarak onları bir adım öne çıkarmaktadır.


    Mobil , elektriğe tak çalıştır olmaları , bir montaj ihtiyacı olmaması diğer avantajlarından olduğu gibi aynı zamanda tavan tipi , merkezi sisteme entegre edilebilir modelleri de vardır.


    Dokunmatik ekranı ile kullanımı kolay , filtre doluluğu , Uvc ışık arızası gibi durumları belirtmesi , kumandası ile uzaktan kontrol , zamanlayıcı özelliği cihazın diğer özellikleridir.


    Kalabalık çalışma ortamlarında ektstra korunma için tavsiye edilebilecek cihazlardır. Ofisler , hastaneler, eczaneler , cafe ve restoranlar , spor salonları , kamu binaları , bekleme odaları vb gibi birçok yerde kullanılmaktadır.


    Okuduğunuz için teşekkürler.


    Sayg.


    Atahan BACAK

    EXPULSE SATIŞ- PAZARLAMA MÜDÜRÜ

    0536 874 67 89








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.