Şimdi Ara

Hava yastığı açılmış araba alır mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
61.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eğer adam gibi tamiri yapılmışsa ve uzun süre binilecekse (satılmayacaksa) alınır. bugün kardeşime 12 bin lira hasar kayıtlı 2011 model mitsubishi colt cz3 amt aldık 18.500 liraya. ama gerçekten iyi toplamışlar arabayı (yetkili serviste toplanmış zaten). sağ kapıdan darbe almış sağ yan hava yastığı patlamış. başka hiçbir sorunu yok. kazasız olanları 25-30 bin lira civarında. bu makine orijinal 76 binde. vitesinde mekaniğinde en ufak kusur yok hasar kaydı var diye burun kıvıramazdık tabii ki. iyiki de almışız ben çok beğendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 2 Şubat 2016; 19:51:13 >
  • Araba model fiyat nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmamış ne kadar garanti verebiliyor ki ki,açılmışına güveneceksin.Asla almam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste yapildiysa Şase ve direklerde sıkıntı yoksa alınır .Tabi bir de fiyatın makul olması gerek. Çünkü zaten serviste tüm airbag sistemi değişiyor .Fakat böyle değilse alınmaz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne biçim bir toplum olduk çıktık anlamadım.Lafım alınmaz diyen arkadaşlara sizin aracınız yandan önden arkadan ordan burdan farkettim darbe alsa kasko perte çıkarmasa tamir etse arabanızı çöpe atacak mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir kaportacıdan geçtiyse isterse hem önden hem arkadan hem tavandan hasarlı olsun alırım. Fiyatı makul olması koşuluyla. Tabi böyle iş mi olur diyeceksiniz, fakat bir araca örneğin 5 sene binmeyi planlıyorsanız hasar kayıtlı almak daha mantıklı. Zaten araba değer kaybedecek. Alırken de satarken de kar.

    Ekleme isteği duydum: Bu forumda bir tane gerçek konuşan adam bırakmadınız. Hepinizin arabası fabrika verisinin 1LT altında yakar, hiçbirinizin arabasında hasar kaydı değil boya değil çizik yok. Kendi arabanızdan daha iyi araba yok. Hayal dünyasında yaşamayın arkadaşlar. Ha şöyle, herkesin arabası kendisine en güzelidir. Ona lafım yok, fakat bunu herkese duyurmanıza da gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayra39 -- 2 Şubat 2016; 20:36:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkenarjen

    Ne biçim bir toplum olduk çıktık anlamadım.Lafım alınmaz diyen arkadaşlara sizin aracınız yandan önden arkadan ordan burdan farkettim darbe alsa kasko perte çıkarmasa tamir etse arabanızı çöpe atacak mısınız

    Allah korusun benim arabam öyle bi darbe alsa airbag patlatsa ve pert kaydı almasa gider yetkili serviste yaptırıp binerim.En azından nasıl tamir edildiğine şahit olurum.Ama gidip başkasının dağıttığı ve tamir ettirdiği arabayı almam doğruya doğru.Benim arabamla aramda bağ var,araba ölüp yerle bir olana kadar satmayı düşünmüyorum,olağanüstü durumlar hariç tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.