Şimdi Ara

Hayallerinizdeki mobilyalar balhomede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hafta yada gün bitti… Akşam evinize geldiniz, yorgunluğunuzu üzerinizden atmanın ve dinlenmenin vakti geldi.
    Yeni bir güne dinlenmiş bir şekilde başlıyormusunuz ?
    Balhome mobilya, evinizde gerek fiziksel gerek psikolojik rahatsızlıklarınızı yok edip sizlere konforlu ve
    kaliteli mobilyalar sunuyor, evinize günün yorgunluğu ile girip dinlenirken rahat edebilmeniz için, mobilyalarını hayallerinizdeki renklere kavuşturmayı hedefliyor.

    Her evin sıkıntısı olan, dar odalar yada bir türlü değiştirilemeyen mobilya renkleri, yada kumaş değişimi için istenilen uçuk fiyatlar sorunu Balhome mobilya sayesinde ile bitiyor.

    Farklı konsept ve tasarımlarla yaratılan mobilya takımları adeta tüm dağınıklıkları ortadan kaldırmak ve istediğiniz
    gibi geniş alan yaratmak için yapılıyorlar. Çizilmelere karşı dayanıklı olan mobilyalar, leke tutmaz kumaşlar,
    Avangart mobilya takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, kısacası eviniz için gerekli bütün mobilya çeşitleri nin üzerinde bir çok değişikliği gönül rahatlığı ile hiç bir ek ücret ödemeden yapabileceğiniz bir birinden şık mobilya takımları sunuyoruz, Her zevke uygun mobilya, desen ve renkleriyle yatak odası ve yemek odası takımları odanın içerisinde adeta farklı bir dünya
    yaratıyor. Farklı tarzlarda dekore edilmiş sayısız yatak odası, yemek odası ve diğer mobilya takımlarımıza sitemizden bakabilir sizlere uygun indirimli mobilya fiyatlarını görebilirsiniz.

    Sizlere sunmuş olduğumuz mobilya renkleri ile kısıtlı kalmamanız için Koltuk takımları ve Lake yemek odası ve Lake yatak odası renkleri ücretsiz olarak değiştirilebiliyor, bunun yanında bir çok yemek odası ve yemek odası takımlarımızın da renk seçenekleri bulunabiliyor. Koltuk takımımızın renklerini mi beğenmediniz, Değiştirelim, Lake yatak odasının varakları gümüş mü olsun, yapalım, yemek odanızın konsolu ve sandalyeler uyumlu renklerde mi olsun, bizim için sorun değil, üstelik bu gibi işler için ek bir ücret ödemeniz de gerekmiyor, yatak odanızın başlığının kumaş renginimi beğenmediniz, hiç bir ek ücret ödemeden başlığınızın rengi değiştirilebilir.

    İnternet sitemizde birbirinden şık onlarca mobilyalarımızı inceleyebilir, mobilya fiyatları nı görebilirsiniz, mobilyalarımız parçalı olarak da satışa sunulmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.