Şimdi Ara

Hayat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,Reshad khalifa'nın bu videosunu şahsen çok begenirim,bilmeyenler için bir Reshad Khalifa'yı biraz tanıyalım

    Reşad Halife (19 Kasım 1935 – 31 Ocak 1990) Kur'an'da 19 Mucizesi olarak bilinen ve İslâm Dünyası'nda tartışmalara yola açan "matematiksel sistemi" 1974 yılında keşfeden bilim ve reformist din adamı. Mısır'da doğdu.
    ABD'de biyokimya dalında doktora yaptı. Bir süre Birleşmiş Milletler'de bilim danışmanı olarak çalıştı. Uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış iki düzine makalesi bulunmaktadır.
    19 Mart 1989 yılında toplanan ve aralarında Şeyh Abdülaziz Bin Baz ile Yusuf Kardâvî'nin de bulunduğu 38 kişilik "Dünya İslâm Fıkıh Konseyi" tarafından Salman Rüşdi ile birlikte ölüme mahkûm edildi. Kendisi hakkındaki ölüm fetvası ve tehditlerine rağmen her gün sabah gün doğmadan önce Tucson Camisi'ne gitmeyi rutin haline getiren Halife, bu davranışnın bedelini hayatı ile ödedi. Camiye saklanan iki kişininin saldırısına uğrayan Halife, yirminin üzerinde yerinden bıçaklanarak 31 Ocak 1990 tarihinde öldürüldü.



    Şunu da ekliyeyim,videoyu sevmeyebilirsiniz,fikrinize uymayabilir tabii ki,ama bu konuyu tartışma yaratmak için açmadım,ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

    Selam ve sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Interludium -- 30 Kasım 2013; 5:51:19 >







  • Bu videoda iyi güzel konuşmuş.Ruh ve Bedeni çok da güzel betimlemiş.
    Reşat Halife'nin Reşat Halife'nin ben peygamberim ondan sonra tevbe süresinde fazlalıklar var sözleri unutulmadı.Edip Yüksel Reşat Halife'nin veliahtıdır bu arada onu da söylemeden geçmeyelim.Video hakkında diyeceklerim bu kadar fakat Reşat Halife'yi çok masum mülayim biri olarak anlatmışsın :)
  • çok gülüyorum senin yorumlarına,bu arada senin inandıgın kitap şöyle söyler,"Hakkında bilgin olmayan şeyin ardına düşme! Çünkü kulak, göz ve gönlün hepsi bundan sorumlu tutulacaktır." neyse diyoga girmeye gerek yok tahmin etmiştim birinin cıkıp atlayacagını o yüzden konuyada yazdım dikkat edersen,neyse iyi aksamlar,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Interludium

    çok gülüyorum senin yorumlarına,bu arada senin inandıgın kitap şöyle söyler,"Hakkında bilgin olmayan şeyin ardına düşme! Çünkü kulak, göz ve gönlün hepsi bundan sorumlu tutulacaktır." neyse diyoga girmeye gerek yok tahmin etmiştim birinin cıkıp atlayacagını o yüzden konuyada yazdım dikkat edersen,neyse iyi aksamlar,

    Senin gülüp gülmemen çok umrumda zaten.Edip Yüksel'in veliahtıda sensin tabi unutmuşum.Böyle canla başla savunma yapman gayet doğal..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.