Şimdi Ara

HAYAT NE GARİP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hafta içi sabah 7 de kalk hazırlan kahvaltı yap sonra 8 civarı evden çık minibise bin ondan sonra otobüse okula git uykulu uykulu bir tane kadın veya erkek gelip sabah sabah senin beynini şişirsin akşama 4 civarı çık minibüse bin eve 5 de gel zaten hava kararmış 1 saat dinlen yemek ye 6 sonra pc başında forumda takıl bi baktın saat 11 sonra uykun olmadığı halde mecbur yattın sabah kalkmak için yine aynı devam bu sisteme bir son vermek gerek hergün robot gibi aynı işleri yapmak zorunda kalıyoruz dünyada ne kadar yaşayacağımız belli değil o bize verilen vaktide okul gibi yerde bitiriyoruz bu benim hayatımdan örnek bazı kişiler ofis başında vaktini bitiriyor diğer bilmem nerde



  • Okumadim ama garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes için hayat öyle değil ama..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan iyisi yok emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isyankar üye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın yoğun bir işte çalışmamış genç hezeyanı. Lan, 08-23 çalıştım. Garsondum. 15 saat ayakta... Yaz sonu kendime söylediğim tek şey: " Okulun kıymetini bil *.*."
  • Kişisine göre değişiyor ama çoğu insan bizi köleleştirmeyi amaçlayan sisteme uymaya devam edıyor
  • Sokakta hayat var aslanim
  • Mesela ben farklı olarak foruma mobilden giriyorum. Denemekte fayda var. Şaka bir yana gerçekten robot gibi yaşamıma 1 aydır son vermiş durumdayım. Her gün saatlerce ders çalışcakmışım falan hiç gelemedim zaten hayatımda böyle şeylere. Ben kafama göre yaşarım. Ha tabikide dersleride ihmal etmem ama öyle günlük 3 4 saatte çalışmam çalışamam. Yapacak tek bir şey olduğunu düşünmekteyim şu sıralar. HAFTA SONLARI. Zaten 2 gün hafta sonu var oda yağda kayar gibi geçiyo ama robot yaşamımıza son vermek için tek şansımız. Her hafta sonu farklı kişilerle farklı şeyler yapıyorum azda olsa kurtuluyorum bahsettiğiniz yaşamdan. Tavsiyemdir.
  • Sende ben ve diğer yüzlerce kişi gibi sistemin hayatını nasıl çürüttüğünü gören ve buna kızan bir insansın.Kimin tercih hakkı var ki ? İnsanoğlunu bir kalıba koymuşlar doğar , büyür , okul adlı bir betonun içine tıkılır , okulu bitirir iş bulur , evlenir çocuğu olur , çalışır ve mutlu son ölür.Burda ki şeylerden kaçı kendi tercihi acaba? Okula gitmeyi sen tercih etmedin gitmezsen aç kalırsın dediler.Evlenmen lazım çünkü diğerleri öyle yapıyor dediler.Çalışırsın dediler ne için diye sordun bu sefil hayat için.Kimsenin tercih hakkı yok birileri senin hayatını çoktan çizmiş hangi yollarda yürümen gerektiğini söylemiş, yürümezsen sana ekmek yok demiş.Bakın şu hayatınıza robottan farkınız varmı? Çalışıyorsunuz peki ne için yine sistemin size dikta ettiği şeyleri almak için.İsteklerinizi düşüncelerinizi bile onlar belirliyor.Misal sosyallik adı altında sizi soyuyorlar sosyallik dışarı çıkıp o cafe senin bu sinema benim dolaşmak olarak algılanıyor yani senin paranı yine onların istediği şekilde harcamanı sağlıyorlar.

    İnsanoğlu çok kolay kontrol ediliyor çıkartmışlar selfie diye bir zımbırtı.Sanki ön kamera yeni icat oldu bakıyor insanlar herkes selfie çekiyor bende çekeyim diyor.Bilimsel olarak ta kanıtlanmış bişey beyinde bir lob topluma uymak konusunda sana baskı yapıyor.Cidden aklını kullanan insan bu akımlar sayesinde deli para kazanır.Seni beni özünden kopardılar en son ne zaman toprağa bastık ? Beton yığınlarının arasında sahte bir hayat yaşıyoruz.Yeşili görmek spor olmuş dahası varmı birader.Modern hayat insanların yeteneklerini çaldı bizi tembel,uyuşuk,düşünmeyen varlıklar haline getirdi.İşin en ilginci ne biliyormusunuz ? Milyarlarca insan birkaç kişi tarafından yönetiliyor onlar milyarlarca kişinin yaşamını çiziyor senin için karar veriyor.Senin konuşma hakkın yok karşı çıkarsan sistem seni beslemeyecek !

    Benim senin veya yüzlercesinin kızması yetmez.Herkesin kızması lazım şimdi bana diyeceksiniz bırak o bilgisayarı hiçbir teknolojik alet kullanma bende farklı değilim ki bende bu sistemin kölesiyim.Fakat kızgın bir köleyim bu sistemin yıkılması için halinden memnun kölelere değil kızgın kölelere ihtiyaç var.

    Yakın zamanda bu teknolojik cehennemden kurtulacağım köye gidip tarımla,hayvancılıkla uğraşacağım.Sahte değil gerçek bir hayat yaşayacağım günbatımında köpeğimi alıp yürüyüşe çıkacağım.Birilerinin benim yaşamamı istediği hayatı değil kendi istediğim hayatı yaşıyacağım dilerim herkes kendi istediği hayatı yaşar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitechapel -- 4 Ocak 2015; 18:02:10 >




  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.